Postavite slike vasih telefona!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Nikola gr, super je slika! :wink:
Cestitam!

Koje su ovo slusalice, i kakav im je zvuk? :)

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Slika

Znam da je Vincentova kombinacija mnogo bolja, ali neka se nadje. ;)

SE G900 + mps 70.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

Marka je A4Tech i sluske su za komp,imaju prikljucak za mikrofon i za njih...ali slusam i na fonu sa njima nekada,basovi su jaki,meni je zvuk super...zavisi sta ko ocekuje od slusalica,a placene su oko 20e mada kada igram CS na kompu probijaju usi,ako slucajno na bananici za zvuk pojacam,tj samo pojaca kada se mrdam,pa onaj kruzic u pantalone i eto...jedino su mi to losa iskustva,skoro sam ogluveo :lol:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Nikola031 napisao: Znam da je Vincentova kombinacija mnogo bolja, ali neka se nadje. ;)
SE G900 + mps 70.
Daleko od toga da je ova kombinacija loša!!! Ima moj drug slične, ali narandžaste zvučnike koji super idu uz njegov W880i.

Uvijek su mi se sviđale ove džidža-bidže SE-a. Stvarno je šteta što Nokia nema neki pandan tome, da bacam pare na to :)
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Vincent, nisam ni rekao da je ovo lose, nego sam rekao da je tvoja kombinacija bolja jer je N91 odlican muzicki telefon, sa onim sluskama koje su stvarno :blinky: , a i slike su odlicne. :)

I moji zvucnici su narandzasti, ali samo sa strane. :wink:

Pozdrav! ;)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Nikola031, 8).
Nadam se da će ovih dana biti još sličica... Mislim da će vam se podjednako dopasti!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Evo malo da osvezim temu.Kao sto sam u "koji telefon imate?" temi rekao,stigao je crveni LG Viewty :) Crven je jer je smaknut sa Vodafona,ali malo guglanja i pola sata drzanja palceva su ucinili svoje i sada imamo clean softver.

Slika

Slika

Slika

Pitanje ostaje da li je boja suvise gej da bi telefon ostao kod mene,videcemo reakcije ljudi u sledecih par dana :lol: Keva bi se bas radovala da ga preuzme,to mi je vec jasno dato do znanja :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Au,majko moja al' je drecav.araphel, Svaka tebi cast ako mozes da nosis ovako upadan telefon.Ja ne bih mogao ali nikako.Inace ne izgleda mi toliko gay.
PS Kako imade srca dati masinu (E61) za ovog crvendaca?Mora da je nesto bilo jaaako povoljno. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Wicker Man, ma E61 je samo stajao kuci,ovo naletela neka kombinacija pa sto da ne.Polako,videcemo da li cu ga nositi,N78 je i dalje glavni :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Makar imas unikatan telefon koji niko ne seta po gradu. Smekerica! 8)
U svakom slucaju mislim da ce ti se majka obradovati ovom telefonu uskoro posto stize u njeno vlasnistvo! :D

E sad salu na stranu. Bole te brige koje je boje ako tebi odgovara i ako tel. valja. Svakako neces s njime mahati dok ides ulicom ili ga ostavljati na stolu dok si u kaficu pa da svi vide kakav ti je tel. i da cuju koju melodiju imas.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

araphel, ajde boja i nekako ali oznaka mreze na telefonu je ono sto bi mene izludjivalo!!!

Boja je sto kaze IDzO, unikatna ali oznaka vodafona tako bode oci :)

Fon lepo izgleda, cestitam na kupovini! :wink:
and justice for all...

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Nikola031 »

araphel, kao prvo čestitke na novom fonu. :wink:

Što se tiče boje, kao što rekoše kolege samo opušteno, imao sam i ja crveni W910i :) i navikao sam se vrlo brzo. :wink:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Meni se sviđa boja pošto nije toliko crvena ( vuče više prema bordo ), a što se sa vodafona, to bih iskreno zanemario jer nisam se susreo sa ovakvim primerkom, a i što reče IDzO, u neku ruku je unikatan
Nokia Lumia 630

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Dream Weaver, ma stavio sam u njega vip karticu,a posto su vip i vodafone kao neki partneri,onda mi i ne bode oci.i sluzbeni BB mi je na vipu i na njemu pise vodafone,pa me bas briga.Crvena boja nije uopste strasna,jedino na poklopcu pozadi,posto je metalan,nijansa vuce na roze malo pod suncem,ili se ja to tripujem...nikad nisam imao crveni fon,pa sam skroz u fazonu da me cela ulica gleda sa podsmehom kad ga izvadim iz dzepa :lol:

Hvala svima na cestitkama,stvarno jeste kul telefoncic...iznenadio sam se.Nece zameniti N78,ali ovako za usput,nije lose.Mozda ga i utopim,ako naidje neka ponuda,skroz je nov pa ne bi trebalo biti tesko :wink:

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Ma boli te uvo, koliko vidim imas probuseno uvo/uho tako da u fazonu sa dugom kosom ide i crveni telefon :wink: Reci devojci da se ofarba u zelene i furajte kroz grad :P :P Salim se ja malo, nije gej def. ali koliko je drecav nzm....
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Prekjuce sam oziveo Nokiu 6070 koja je bezveze skupljala prasinu 1.5 godinu (polomljen displej i jos ponesto - sestra ga udesila za proslu Novu Godinu), tako da je i ona stupila u sluzbu. Evo slike fonova koji su trenutno kod mene.

Slika

Poslednja dva telefona (Samsung E250 i druga 6070) ne rade (E250 je takodje sestra udesila :lol: , dok je druga 6070 sluzila kao rezervni delovi da bih sklopio jedan telefon koji radi).

Pozdrav! ;)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Araphel telefon je ekstra drug fa ima vec duze vreme i ubacio mu je esktra teme i jos neke stvari.Ne hakuje se tesko i mogu neke stvar ida se prepravljaju.Najvise me je odusevilo ovo iznad kamere sto sluzi kao navigacija kroz menu sjajno smisljeno 8) A i boja noije losa mada ja bih vise da imam telefon npr. fluorescentno zuti ili zeleni to bi bilo..... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

dimi89, keva je preuzela telefon,tako da se vise ne brinem oko boje :wink: Ja sam nasledio njen samsung u700,koji izgleda perfektno i kao nov je,samo nemam pojma sta da radim s njime?bezveze mi stoji po kuci sa jednom prepaid karticom.Ne prodaje mi se za sitne pare,kad znam da sam ga pre godinu dana 300 eura platio....

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

Evo malo da osvežim temu

Slika Slika Slika
Free Image Hosting by ImageBam.com
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak