GPS navigacija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: GPS navigacija
mrkixxx, najbolje je da ti dam ceo folder igo sa apk i da ond aubacis jer ce tada raditi 100%
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Odradio sam upload za ThemeChanger koji vam omogucava da oblaci u iGO programu budu u skladu sa vremenskim prilikama, a uploadovao sam i iGO Doupas skin koji provereno radi na iGO aplikaciji za koju vam ja dam linkove za download, tj za verziju od 31. jula 2013. Naravno mape su uvek njanovije 

Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kako igo zna koje je vreme, narodna verzija? Kupljena sigurno proverava.
- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: GPS navigacija
Instalira se aplikacija Theme Changer i kopiraju se odredjeni fajlovi u folder igo i vise se igo ne pokrece preko ikonice igo, vec se udje u aplikaciju theme changer (TC)i on prikaze vremenske prilike i temperaturu i onda se klikne na opciju go koja se nalazi unutar TC i tek onda se automatski pokrece igo i prikazu se oblaci u skladu sa vremenom.
Kada je rec o drugom dodatku, tj Doupas skinu, on je fantastican zato jer igo sa njim ima dodatnu opciju Map Changer koja omogucava da ako imate ubacene mape vise proizvodjaca da odaberete mapu koju hocete da koristite u tom trenutku. Npr meni se desilo da nisam mogao da odaberem kucni br u jednoj ulici kada je bila aktivna contrastova mapa, a kada sam prebacio na nawteq mapu imao sam mogucnost da odaberem br u toj istoj ulici. Sada razumete o cemu se radi. Bitno je da se contrastove i nawteq mape sve kopiraju u folder map, a poi u folder poi
Ako neko bude trazio igo ili nesto od dodataka obavezno nek bar napise za koju mu rezoluciju treba da se ja ne zezam i da trazim jer ne znam napamet za svaki telefon
Kada je rec o drugom dodatku, tj Doupas skinu, on je fantastican zato jer igo sa njim ima dodatnu opciju Map Changer koja omogucava da ako imate ubacene mape vise proizvodjaca da odaberete mapu koju hocete da koristite u tom trenutku. Npr meni se desilo da nisam mogao da odaberem kucni br u jednoj ulici kada je bila aktivna contrastova mapa, a kada sam prebacio na nawteq mapu imao sam mogucnost da odaberem br u toj istoj ulici. Sada razumete o cemu se radi. Bitno je da se contrastove i nawteq mape sve kopiraju u folder map, a poi u folder poi
Ako neko bude trazio igo ili nesto od dodataka obavezno nek bar napise za koju mu rezoluciju treba da se ja ne zezam i da trazim jer ne znam napamet za svaki telefon
Note IV N9100 dual
Da li postoji iGO za 1080 x 1920 koji radi na LG G2 kako treba, instalirao sam igo primo v9.6.7.235654_thin-v1.2.apk, instalacija prošla normalno, ali pri pokretanju prijavi gresku "User interface resolution (1080x1776) is not suported. Pokusavao sam mjenjati rezoluciju u sys datoteci ali nista.
- toda81
- Prijatelj foruma
mariomaks, sys fajl najverovatnije nije ok, mada ti ja preporucujem da mi se javis na pp i da napises za koju ti rezoluciju treba igo i ja ti lepo saljem sve sto ti je potrebno, ali prethodno obrisi folder igo i igo aplikaciju pa tek onda ubacuj ovu moju verziju
Note IV N9100 dual
U pitanju je telefon LG G2, rezolucija je 1080x1920. Ako mozes posalji mi na moj mail mailto:mariomaks@yahoo.com, sys bicu ti zahvalan.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ok, saljem ti na mail, ali je najbolje da skines sve sto ti dam i uradis po mom uputstvu, a kao sto sam ti vec rekao da prvo obrises folder iGO i aplikacinu iGO pa da sve odradis ponovo
Note IV N9100 dual
Ovom prilikom se zahvaljujem TODI, mnogo mi je pomogao, iGO radi perfektno. Jos jednom, hvala.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- toda81
- Prijatelj foruma
Vi niste znali da Srbija dobija signal preko mene? Ameri i Rusi salju signal preko satelita, on se odbija od moje ćele i rasprostire se po Srbiji 

Note IV N9100 dual
pozdrav toda81,
posto si glavni navigator ovde da li moze igo za nexus5 , 1080x1920 rez.?
hvala unapred
PS.
Bravo Toda, uspesno instaliran igo
))
Svaka cast i hvala na pomoci
posto si glavni navigator ovde da li moze igo za nexus5 , 1080x1920 rez.?
hvala unapred
PS.
Bravo Toda, uspesno instaliran igo

Svaka cast i hvala na pomoci
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Bez tode nema navigacije. 
Prvi put koristim igo primo sa onim dem reljefima i bas je dobar.
Hvala jos jednom

Prvi put koristim igo primo sa onim dem reljefima i bas je dobar.
Hvala jos jednom

- toda81
- Prijatelj foruma
Drago mi je da ste zadovoljni. Ako ste za experimentisanje onda su za vas i drugi dodaci tipa skina koji ima mogucnost menjanja mapa i onog drugog za prikaz oblaka u skladu sa vremenskim uslovima
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A to za vreme ima veze iskljucivo sa netom? Mislim, da bi znao kakvo je vreme potrebno je da se konektuje na net, tako nekako? Jesi probao da ugasis net pa da vidis da li ce prebaciti? Pitam jer ako jeste ezano za net onda je to neupotrebiljvo u romingu 

- toda81
- Prijatelj foruma
Potrebno je samo da u startu povuce prognozu i onda izbaci koliko stepeni ima vani i ima opcija go koja pokrece igo. To jedino moze da se proveri ako neko koristi navigaciju malo duze i ako se promene vremenske prilike u toku same navigacije
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Pa to se, ovog proleca barem, prilicno cesto desava. Sunce, oblaci i kisa u krug da se smenjuju, preko dana doplo a uvece bude osetno hladnije..
Jel znas koju prognozu svlaci ili postoji mogucnost da se izabere neka koju hocu?
Jel znas koju prognozu svlaci ili postoji mogucnost da se izabere neka koju hocu?
- toda81
- Prijatelj foruma
Nije moguce odabrati sa kog servera ce povlaciti prognozu, a ne moze da se vidi odakle je povlaci. Bez obzira na sve ovo je fantasticno
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Da, to je super kad se koristi u zemlji, u romingu je vec malo skupo. U svakom slucaju, kome treba eto resenja