Slike sa mobilnih telefona
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
McLaren F1, ova prva je extra. Svidja mi se simetrija koja je uhvacena!
Evo zivotnjike se vole:

Na ovoj drugoj mi je pobegao fokus ali ajd evo i nju da okacim:

Evo zivotnjike se vole:

Na ovoj drugoj mi je pobegao fokus ali ajd evo i nju da okacim:

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
http://www.youtube.com/watch?v=QTzTaOyKfSA evo jednog klipa pogledajte ja sam danas snimao 

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
IDzO, fantazija je prva fotka. Svaka čast. Odlična tekstura i boja zida kao pozadina ovim komarcima.
Igor88bg, znači vrlo tužan video, ali moram da pohvalim video kvalitet. Oduševio sam se zoom-om pogotovo. Imao sam osećaj da gledam zoom test neke jeftinije DV kamere.
Ima li šanse da snimiš nekog čoveka sa terase u daljini, ali sa telefonom koji se ne mrda? Samo da ti telefon bude čvrsto naslonjen na ivicu terase. Početak snimka bez zoom-a , da se vidi koliko je čovek daleko, pa onda maksimalni zoom na njega i onda nazad. Hvala ti unapred. Ne znam da li takav zoom može 6220 bez tog famoznog drajvera što si instalirao, ali ovo što videh je super skroz.
I please, ako te ne mrzi da snimiš jedan takav test, uploaduj ga originalnog na neki share sajt, a ne na youtube. Tamo kad prodje kroz njihove algoritme i konvertre, unište original definitivno.
Igor88bg, znači vrlo tužan video, ali moram da pohvalim video kvalitet. Oduševio sam se zoom-om pogotovo. Imao sam osećaj da gledam zoom test neke jeftinije DV kamere.
Ima li šanse da snimiš nekog čoveka sa terase u daljini, ali sa telefonom koji se ne mrda? Samo da ti telefon bude čvrsto naslonjen na ivicu terase. Početak snimka bez zoom-a , da se vidi koliko je čovek daleko, pa onda maksimalni zoom na njega i onda nazad. Hvala ti unapred. Ne znam da li takav zoom može 6220 bez tog famoznog drajvera što si instalirao, ali ovo što videh je super skroz.

I please, ako te ne mrzi da snimiš jedan takav test, uploaduj ga originalnog na neki share sajt, a ne na youtube. Tamo kad prodje kroz njihove algoritme i konvertre, unište original definitivno.
Poslednja izmena od vlada1970 u Sre, 22. Apr 2009. 19:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
sve slike su ok ali meni se najvise svidjaju slike koje je napravio SaleM....1 slike blago savrsenstvo pejzaz za desktop definitivno...2 slika "moje selo lepse od pariza"
salim se naravno...vidi se da se decko trudio da iz slike izvuce sve najbolje i uspeo je.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Pa jbg,nije mi bas toliko bitno da imam perfektnu kameru,ali opet je bitna kamera na telefonu kod odabira telefona.Nemam u planu da u skorije vreme menjam fon,jer sve pare potrosim na kola
I ovaj sam uzeo preko caletove firme nesto povoljno na rate,a caletu dao n70
Evo jos jedne "umetnicke"

Evo jos jedne "umetnicke"

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Thanks Igor88bg. Nije loše, tj. odličan zoom. Mada mi se čini da je bolje ispalo na prethodnom snimku požara.
p.s. vidjam ja tog tipa što mu se dupe vidi. Stalno tako nosi pantalone i vrlo često je na Zelenjaku, gde kopa po kontejnerima. Tuga

p.s. vidjam ja tog tipa što mu se dupe vidi. Stalno tako nosi pantalone i vrlo često je na Zelenjaku, gde kopa po kontejnerima. Tuga

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas