Jesam posle jurnjave i svih sema na kraju mi je pokuao film i posle 40 minuta dok sam se probio do Telekom+ borio se 30 minuta da ga uzmem uzeo sam ga i uzivam Telefon je j.... extra doduse Telenorov HSDPA radi extra za svega par sekundi mi je skinuo 3mb za maps
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
E madnes99... aj mi pusti PP ako ne sme ovako,gde si uzeo karticu od 8 gb? hvala unapred.... Ili ih ima kod nas ? ako ima a nisu mnogo... E kako se ponasa sa 8gb karticom?
madness99, Evo i ja ti cestitam na kupovini,sada bez ikakve dvojbe imas najbolju kombinaciju telefona.Ako ti i pored ova dva phona dune da nesto menjas idi odma'skaci s mosta.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Azimuth, pa PO MENI to je telefon koji za svoju cenu nudi sasvim dobre funkcije(pogotovo ME ali sada i sa obicnim softverom dobijas slican music player),proveren je i plus je symbian,a i ima ga stotine ljudi.Naravno svaki mob ima mane,ali je ovaj mob bar po meni prelezao sve decije bolesti,tako da nisu previse izrazene,a i vecina pocetnih problema je uklonjeno.Naravno ovo je moje misljenje i postujem svako drugo misljenje o ovom i svakom drugom telefonu.
Pozdrav
N82 je extra fon, samo kdo mene u krusevcu se mnogo slabo prodaje, jedno vise radnje i ne uzimaju njega u trampu, a i ako se uzme to je od neke stalne musterije, ali po ceni od max 250e
Njami, ma oTpusteno, postujem i ja tudja misljenja ali sam samo rekao da se tvoje i moje ne poklapaju po pitanju N73 i best buy-a jer za te pare, moram da naglasim da je u pitanju moje subjektivno misljenje, je bolje uzeti npr. E61 ili dodati malo vise pa N80(ie) i sl. Al dobro, meni je bitniji wifi i "jasniji" displej nego "dobar" plejer jer mi i ovaj koji imam kao i svaki drugi koji mogu da instaliram savrseno sluzi u tim retkim situacijama. Svi preleze te decije bolesti posle svega par meseci tako da se ni u tom segmentu ne izdvaja od ostalih. Koliko ga ljudi ima ne cini ga dobrim telefonom, ali daleko od toga da je los. Svaki ima svojih prednosti i mana, nema savrsenog, ali isto tako i potrebe svih nas se razlikuju i svi traze ono nesto sto njima odgovara pa samim tim i best buy za svakog ponaosob vazi, nikako to nebi trebalo generalizovati
Koristim poslednjih 4 dana nokiu 6310i,telefon je bombona.
Sav je super,tanak,lep,praktican ima blue tooth.Jedino sto me frustrira, sto ili nema ili ja ne mogu da nadjem da mu podesim da mogu da pisem duge poruke.
otisao sirocco, sad sam uzeo 6110 navigator(po drugi put ), jbg gledao sam da sirocco uradim u zlato,ali bio bi to dosta skup projekat(koji mi se definitivno nebi mogao isplatiti), jer bi morao da kupim masku original od sirocco gold(neke stvari su potrebne sa nje, a kosta 150e)pa onda da poliram masku(ovu crnu sto je bila na fonu), i onda da je prelijem sa zlatom(to se nisam raspitao koliko kosta) uglavnom posto sam pare ulozio u muziku za kola odustao sam od tog projekta i vratio se na dobar stari symbian.
madness99
Voleo bih i ja da mi neko uvali 6500 slide Cestitam ti na N82, neka te dugo sluzi, bar jedno mesec dana dok ga nebudes opet menjao.
Inace ja sam moju Nokiu 6120 prodao jer sam zakljucio da ne volim Symbian, a i baterija je katastrofa. Uzeo sam Sony Ericsson W880i u crno narandzastoj varijanti. Stvarno mi se extra svida dizajn i ostalo, i zadovoljan sam. Dzabe kad volim Sony Ericsson. I naravno cekam realnu cenu K850i jer je on
najverovatnije moj sledeci fon.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.