Muzika u vašem telefonu?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
VeNoM ti mora da imas neki super zeznuti w950, kad on ima wi-fi, i jos sam sebi ubacuje muziku.
inace od muzike sam ubacio: Evanescence (albume: The Open Door, Anywhere but Home, i neke pesme iz albuma Fallen) a tu je i stari dobri techno, ima i malo R&B.

inace od muzike sam ubacio: Evanescence (albume: The Open Door, Anywhere but Home, i neke pesme iz albuma Fallen) a tu je i stari dobri techno, ima i malo R&B.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Skinuto sa youtube-a pa dodato u telefon: Microwave Prince - I Need Your Love, Sequential One - Hands Up!
P.S. ko se bavi skidanjem muzike, na youtube takodje ima svakakve muzike za svaciji ukus.Savet: skidajte one pesme koje nisu pracene video spotom, jer su boljeg kvaliteta. Skidanje i konvertovanje u mp3 radite sa youtube downloader-om
P.S. ko se bavi skidanjem muzike, na youtube takodje ima svakakve muzike za svaciji ukus.Savet: skidajte one pesme koje nisu pracene video spotom, jer su boljeg kvaliteta. Skidanje i konvertovanje u mp3 radite sa youtube downloader-om
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Muzike 90ih sam se klonio i kad je bila aktuelna, a ne znam kome tek taj revival pada na pamet. Malo se brisalo, trebalo mesta, ali se po nešto i dodalo: Pink Floyd, Ništa ali logopedi, Vikler, New order. Ali vreme je za veliko spremanje.
Venom, ne bi bilo loše da mi daš te drajvere da i ja osposobim taj WiFi

Venom, ne bi bilo loše da mi daš te drajvere da i ja osposobim taj WiFi

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Kod mene samo rok,metal i pomalo tehno... u fonu imam oko 120 pesama(sto je malo koliko neki imaju)... pola od toga Metalica,Iron Maiden,Ozzy Osborne,Black Sabbath,Deep Purple,R.H.C.P... ne znam imam jos mnogo drugih grupa ...Trojanac, ovo sto si reko za narodnjake u pravu si treba ih spaliti pogotovo ove novokomponovane to nije muzika to je..da se sad ne izrazavam... 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Mislim da ja ipak ovde odnosim pobedu sto se tice raznovrsnosti muzike
paz' ovako,posto je slusam skoro sve (osim africkih bubnjeva) u telefonu mi trenutno boravi:
Assemblage (fala miskoniju za ovo
),Bjork,Block Out,
Bruce Dickinson,Cof,Depeche mode,Infected Mushrooms,Metallica,Malmestein,
Morcheeba,Gorgoroth,Slipknot,Peaches,Riblja corba,Scorpions,SOAD,Tool
hehe,znam sta sad mislite...ostare se,pamet se ne dobi

paz' ovako,posto je slusam skoro sve (osim africkih bubnjeva) u telefonu mi trenutno boravi:
Assemblage (fala miskoniju za ovo

Bruce Dickinson,Cof,Depeche mode,Infected Mushrooms,Metallica,Malmestein,
Morcheeba,Gorgoroth,Slipknot,Peaches,Riblja corba,Scorpions,SOAD,Tool
hehe,znam sta sad mislite...ostare se,pamet se ne dobi