TapaTalk aplikacija i problemi (sve platforme)
Re: Tapatalk
Pa ja sam obrisao, tako što sam pokušao da prvo obrišem keš i one podakte, pa to nije pomoglo, pa sam pokušao da je unistaliram pa da opet instaliram sa marketa i to nije pomoglo i stvarno ne znam kako mogu više da rešim problem ovaj, jer me polako izluđuje
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
A da nije do tvoje wifi konekcije/mreze?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ma jok žile, sve mi ostalo odlično radi i normalno i na wifi i na mreži. A u čemu je problem stvarno više ne znam...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Cirilica na najnovijem tt-u je pobedila [emoji106]

Bezveze izgleda, barem po meni kvarim izgled jer je font mnogo veći i izgleda kao da je podebljan (boldovan)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ni meni se ne dopada taj novi TT. Mnogo je lepse kada je jednostavnije
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Hej druze a sta mislis da ukljucis u podesacanjima ove dve stvari, tj. da ih stikliras...acamatic napisao:Ma jok žile, sve mi ostalo odlično radi i normalno i na wifi i na mreži. A u čemu je problem stvarno više ne znam...

Photos i Topic images... Proveri iznad da nisi iskljucio nesto. Stikliraj sve.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Sve mi je to uključeno i za obe konekcije i brzu i sporu, ali i dalje neće, evo ni sada ne mogu da vidim tvoju sliku koju si postavio..
Ne znam sta moze da bude problem, meni sve sljaka vrhunski
A najgora stvar, što mi neke slike očitava a neke neće. To mi nije jasno što i kako..
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bato tebi smešno, a ja se razmišljam da mu bacim jedan resset, jer me ovo izluđuje.. [emoji22]
Jesi li probai da deinstaliras tt, obrisi kompletnu kes memoriju telefona. Ne znam ni sam sta si sve pokusavao, verujem sve osim hard reseta
Sve sem hard resset. A buni me što i forum xda neće da mi očita nikako ni preko TT piše da ne postoji za taj forum, a kada hoću preko pretraživača onda mi očitava i očitava i posle nekog vremena mi izbaci grešku da ne može da očita jer predugo traje i tako u krug 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
bata bogdan, ma znam da si se salio,nisam nista ni ozbiljno shvatio,taman posla. Al da me muci TT,muci me 

Pošto ne može da se izmeni post, pišem ovde nov.
Kao što već znate, ko čita i posećuje ovu temu zna da imam problem sa učitavanjem slika preko TT aplikacije (sve verzije) i nekog foruma. Sada postoji jedan problem, što nečije slike vidim, od nekih članova a od nekih nema šanse. Pošto ne mogu da vidim slike, ja se prebacim preko browser na kompu da gledam forum. Kad ono ista priča, te slike koje ne može da mi učita TT ne može ni browser na kompu. E sad, jel mi može neko reći u čemu je problem?
P.s. Da napomenem da sve slike što se kače preko kompa(dodaj.rs, flickr i tome slično) ja vidim i na TT i na kompu. Problem je samo u slikama koje se direktno postavljaju sa TT..
Kao što već znate, ko čita i posećuje ovu temu zna da imam problem sa učitavanjem slika preko TT aplikacije (sve verzije) i nekog foruma. Sada postoji jedan problem, što nečije slike vidim, od nekih članova a od nekih nema šanse. Pošto ne mogu da vidim slike, ja se prebacim preko browser na kompu da gledam forum. Kad ono ista priča, te slike koje ne može da mi učita TT ne može ni browser na kompu. E sad, jel mi može neko reći u čemu je problem?
P.s. Da napomenem da sve slike što se kače preko kompa(dodaj.rs, flickr i tome slično) ja vidim i na TT i na kompu. Problem je samo u slikama koje se direktno postavljaju sa TT..
Slike sa tt koje se direktno ubacuju jedino mogu da se vide preko tt-a ili da se kopira link u novoj karticicna pretrazivacu
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Upravo tako, slike koje se upload-uju preko tt se mogu videtu samo preko tt. U browseru se mogu videti kada se link izmedju IMG tagova prekopira u novi tab.
Zaista ne znam sta tu moze da bude problem, meni tt otvara slike upload-ovane preko tt u sekundi, te i najbrze otvara.Ponekad se desi da slike upload-ovane na flikr ne ucita odmah vec posle nekoliko sekundi.
Ako si pokusao sa deinstaliranjem i ponovnim instaliranjem app onda ponestaje opcija.
Mozda da probas neku drugu verziju tt.
Zaista ne znam sta tu moze da bude problem, meni tt otvara slike upload-ovane preko tt u sekundi, te i najbrze otvara.Ponekad se desi da slike upload-ovane na flikr ne ucita odmah vec posle nekoliko sekundi.
Ako si pokusao sa deinstaliranjem i ponovnim instaliranjem app onda ponestaje opcija.
Mozda da probas neku drugu verziju tt.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nemanja problem je taj što ja te slike iz TT na mom kompu vidim kao "Slika" i to je to bez koda. Ajde nije ni to problem, već me nervira što slike neće da mi očita preko TT nikako, tj očitava samo od nekih članova, par njih i to je to [emoji57]
Sve moguće stvari sam isprobao, od brisanja instaliranja, menjanja verzija, brisanje podataka chache i keš, onda u podešavanjima tamo u developer GPU sam ujljučivao neke stvari što sam nalazio na netu i to nije pomoglo, samo mi je ostao resset
Sve moguće stvari sam isprobao, od brisanja instaliranja, menjanja verzija, brisanje podataka chache i keš, onda u podešavanjima tamo u developer GPU sam ujljučivao neke stvari što sam nalazio na netu i to nije pomoglo, samo mi je ostao resset