Upgrade slušalica i preporuka
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Da bi mogle da se koriste uz telefon potrebna je podrska za A2DP. Dosta telefona u poslednje vreme to podrzava, a izdvojio bih SE M600i, W950i, P990i, Nokia N91.
Detaljno se mozes informisati na http://www.newmobile.nl/eur/en/search.php ovoj stranici (Advanced spec./bluetooth/a2dp)
Ako hoces uz neki mp3 player moras koristiti adapter koji dobijes uz slusalice. A ako si srecnik uspeces da pronadjes mp3player sa A2DP podrskom....
Na pp sam ti poslao gde sam ih kupio.
Detaljno se mozes informisati na http://www.newmobile.nl/eur/en/search.php ovoj stranici (Advanced spec./bluetooth/a2dp)
Ako hoces uz neki mp3 player moras koristiti adapter koji dobijes uz slusalice. A ako si srecnik uspeces da pronadjes mp3player sa A2DP podrskom....
Na pp sam ti poslao gde sam ih kupio.
...shit happens... keep d smile!
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
OK, 'ajde da malo osvezimo ovu temu. Do sada je bilo dosta postova koji bas i nisu povezani sa "unapredjenjem slusalica" iz naslova, pa mislim da je krajnje vreme i za jedan takav.
Uz N73 sam dobio HS-23 sluske i iako se cuju sasvim solidno, problem je sto mi ne leze lepo u uvetu. Ono sto zelim da kazem je da je zvuk odlican ali samo ako ih drzim pritisnute prstima, cim ih pustim to vise nije to. Zato sam se i odlucio da ih "sredim" kao i predhodni nokia handsfree komplet.
Princip je slican, ako ne i isti kao i ranije, 4 zice, 2 plusa i 2 minusa (L+ L- R+ R-) u handsfree-u i 3 zice na strani konektora (ovo je tako zato sto kod konektora spojite ona dva minusa i zalemite na jednu nozicu)
Evo slike kako to izgleda:

Ovaj put sam uzeo manji 3.5mm konektor da bi lepse izgledalo, tacnije uzeo sam onaj sto se inace ugradjuje u uredjaj umesto onog eksternog. Jedini je problem sto u kucistu ovih sluski nikako nije bilo mesta za njega pa je i on spolja ali mnogo elegantnije
Mali savet, pre nego sto otvorite neki handsfree, dobro pogledajte gde su mu srafovi! Ja sam za ovaj mislio da je samo lepljen pa sam ga prvo odvaljivao srafcigerom (i malo unistio plastiku) dok slucajno nisam provalio gde su mu srafovi!
Da se niko ne zezne na HS-23 evo gde su:

Vracanje onih maskica uopste nije problem:

Evo par slika gotovog proizvoda:

Takodje mogu da se ostave zalemljene i nokiine slusalice pa da ih koristite uporedo sa ovim sto idu u 3.5mm, na primer za slusanje muzike u dvoje, razgovor u troje... Ali mene je to smaralo pa sam ih secnuo gore gde izlaze iz onog platnenog omotaca.
Na kraju bih samo dodao da ovo zahteva minimalnu kolicinu novca, oko 100din i nekih sat dva ulozenog rada, a sva funkcionalnost je zadrzana i visestruko povecana!
PozZ
Uz N73 sam dobio HS-23 sluske i iako se cuju sasvim solidno, problem je sto mi ne leze lepo u uvetu. Ono sto zelim da kazem je da je zvuk odlican ali samo ako ih drzim pritisnute prstima, cim ih pustim to vise nije to. Zato sam se i odlucio da ih "sredim" kao i predhodni nokia handsfree komplet.
Princip je slican, ako ne i isti kao i ranije, 4 zice, 2 plusa i 2 minusa (L+ L- R+ R-) u handsfree-u i 3 zice na strani konektora (ovo je tako zato sto kod konektora spojite ona dva minusa i zalemite na jednu nozicu)
Evo slike kako to izgleda:

Ovaj put sam uzeo manji 3.5mm konektor da bi lepse izgledalo, tacnije uzeo sam onaj sto se inace ugradjuje u uredjaj umesto onog eksternog. Jedini je problem sto u kucistu ovih sluski nikako nije bilo mesta za njega pa je i on spolja ali mnogo elegantnije

Mali savet, pre nego sto otvorite neki handsfree, dobro pogledajte gde su mu srafovi! Ja sam za ovaj mislio da je samo lepljen pa sam ga prvo odvaljivao srafcigerom (i malo unistio plastiku) dok slucajno nisam provalio gde su mu srafovi!
Da se niko ne zezne na HS-23 evo gde su:

Vracanje onih maskica uopste nije problem:

Evo par slika gotovog proizvoda:

Takodje mogu da se ostave zalemljene i nokiine slusalice pa da ih koristite uporedo sa ovim sto idu u 3.5mm, na primer za slusanje muzike u dvoje, razgovor u troje... Ali mene je to smaralo pa sam ih secnuo gore gde izlaze iz onog platnenog omotaca.
Na kraju bih samo dodao da ovo zahteva minimalnu kolicinu novca, oko 100din i nekih sat dva ulozenog rada, a sva funkcionalnost je zadrzana i visestruko povecana!
PozZ

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Taj adapter je za punjac, da bi mogli da se koriste stariji punjaci posto su smanjili "rupicu' za punjenje
Inace sto se rada tice, kod tih stvari najvise zavisi od slusalica i od samog telefona, tako da se ovom operacijom nista ne gubi na kvalitetu zvuka, to je samo prosto provodjenje signala na drugi izlaz. Tako da zamislite zvuk sa HS-23 sa vasim omiljenim slusalicama!
Danas slusalice idu na ULTIMATE test koji se zove "Ne cujem nista u autobusu" i ako to prodju, onda je operacija vredela svake kapi znoja ulozene!
Jer sa HS-23 kada je neki stariji autobus, uopste nisam cuo muziku, i to me je smaralo...
PozZ

Inace sto se rada tice, kod tih stvari najvise zavisi od slusalica i od samog telefona, tako da se ovom operacijom nista ne gubi na kvalitetu zvuka, to je samo prosto provodjenje signala na drugi izlaz. Tako da zamislite zvuk sa HS-23 sa vasim omiljenim slusalicama!

Danas slusalice idu na ULTIMATE test koji se zove "Ne cujem nista u autobusu" i ako to prodju, onda je operacija vredela svake kapi znoja ulozene!

PozZ
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Koren, imam i ja HS-23...ali se ništa u autobusu ne čuje kad se vozim GSPom...
...možda si uzeo neoriginalne, jer se i takve valjaju po radnjama...znam, jer i kad sam ja kupovala jedne sluške su se super čule, a druge mnogo lošije... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
...uh, koštaju mnogo, ali evo ja ću ti ih prodati po discount ceni, ionako sam ih džabe dobio uz 6123 a samo mi skupljaju prašinu, ime im je Stereo headset HS-23. Šalim se Bull Terrier, trebalo bi da su to te... Možda ima neki Special paket, da ne grešim dušu...
Mali retro (
) Blade_bre svaka čast na Plantronics Pulsar 569a , daj neko poređenje sa "normal" sluškama, kako to u svakodnevnom životu radi, tj.zvuk, razdaljina, prepreke...
Koren,
, majstorski, duboki naklon

Mali retro (

Koren,

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Vlada Zem e reci mi posto nisam bas najbolje shvatio,koji su ove poslednje model,mislim koja oznaka(a poslednje mislim na slici)?Mnogo mi se svidjaju te sluske koje imaju bubice sa tom slilikonskom gumom(kako vec da je nazovem),nao na se walkmen-u.Jos samo kada bi odgovarale na n70,i odmah bi ih kupio....
Hvala
Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
[HS-20]
Comfortable earphones combined with excellent audio quality provide a pleasurable listening experience. Control your music and calls remotely, and use it together with compatible headphones of your own choice.
Comes with the Nokia AD-41 audio adaptor.
Compatible with
3250, 5500, 6070, E50, E60, E61, E70, N71, N72, N73, N80, N92, N93, N93i
...sorry...

edit, btw, ne trebaju ti "silikoni" u ušima, samo adapter, ali kako ko voli...
Comfortable earphones combined with excellent audio quality provide a pleasurable listening experience. Control your music and calls remotely, and use it together with compatible headphones of your own choice.
Comes with the Nokia AD-41 audio adaptor.
Compatible with
3250, 5500, 6070, E50, E60, E61, E70, N71, N72, N73, N80, N92, N93, N93i
...sorry...

edit, btw, ne trebaju ti "silikoni" u ušima, samo adapter, ali kako ko voli...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm