GPS navigacija
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: GPS navigacija
Pa testirao sam na Note tu kontrastovu koju svi imate i onda HERE ubacio. Pisao sam o mojim iskustvima. Ali sa ovom mapom imam puteve gde mi je sa gornje dve bila livada.
Ili da pojednostavimo, dajte to neko mesto, ulicu i broj za koje znate da nema u kontrastovoj ili u here mapi pa da proverim. Nema mi logike da izmedju dve iste kontrastove mape ima razlike, ali je ocigledno ima.
Ili da pojednostavimo, dajte to neko mesto, ulicu i broj za koje znate da nema u kontrastovoj ili u here mapi pa da proverim. Nema mi logike da izmedju dve iste kontrastove mape ima razlike, ali je ocigledno ima.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Backa Topola, Marsala Tita 10. Npr za tu ulicu, koja je glavna ulica u Backoj Topoli, ne postoje brojevi u contrastovoj karti, a u prethodnoj HERE postoje
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pih, pazi stvarno nema brojeva u toj ulici. Ali mi je cudno da mi npr prikazuje Puckaroš (naselje u Petrovaradinu). Na Note i tim mapama mi je bila poljana, a sada su cak i poljski putevi ucrtani. Skroz cudna situacija...
Danas sam tražio ulicu Antifašističke borbe na Nbg u novoj Here mapi, nema je pod tim, nego pod starim nazivom Proleterske solidarnosti iz 2008.
Isto se desilo i meni pre nekoliko meseci
mene je Here drive zeznuo u Rijeci, naveo nas u jednosmernu u suprotnom smeru. Osim toga 5+

- toda81
- Prijatelj foruma
To sa jednosmernim ulicama je cista glupost jer smo mi Srbi totano nenormalni. Licno znam par primera gde su godisnje jednom menjali jednosmerne ulice, tj. cas je jednosmerna, cas nije. Ko ce to da prati stalno.
Zato kazem da je dobro imati skin koji podrzava mapchanger i lepo spakovane mape da bi ste mogli da menjate izmedju contrast i nawteq.
Azimuth, totalno je nenormalno sto ta glavna ulica u Backoj Topoli nema brojeve u contrastovoj mapi. To nije mala ulica. Mene je navigacija vodila u centar te ulice jer nisam imao nawteq mapu ubacenu i to je totalno druga strana u odnosu na ujakovu kucu. Posle toga sam ubacio nawteq i bez problema me je dovela do kucu jer su postojali brojevi.
Takodje je glupavo menjati stalno i nazive ulica, a licno imam primer u Pozarevcu gde su par puta menjali naziv jedne ulice. Ako daju naziv ulici po Petru Petrovicu Njegosu, treba ispostovati tu licnost i ne menjati naziv ulice nikad. Ruzno je to sto se radi. Bar sam ja takvog misljenja. Treba postovati nase velikase
Zato kazem da je dobro imati skin koji podrzava mapchanger i lepo spakovane mape da bi ste mogli da menjate izmedju contrast i nawteq.
Azimuth, totalno je nenormalno sto ta glavna ulica u Backoj Topoli nema brojeve u contrastovoj mapi. To nije mala ulica. Mene je navigacija vodila u centar te ulice jer nisam imao nawteq mapu ubacenu i to je totalno druga strana u odnosu na ujakovu kucu. Posle toga sam ubacio nawteq i bez problema me je dovela do kucu jer su postojali brojevi.
Takodje je glupavo menjati stalno i nazive ulica, a licno imam primer u Pozarevcu gde su par puta menjali naziv jedne ulice. Ako daju naziv ulici po Petru Petrovicu Njegosu, treba ispostovati tu licnost i ne menjati naziv ulice nikad. Ruzno je to sto se radi. Bar sam ja takvog misljenja. Treba postovati nase velikase
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Toga ce bar uvek biti kod nas, kako se promeni vlast i nekome nije po volji hajde da menja ime ulica.
A hvala bogu imamo i komuniste i cetnike u nasoj istoriji pa eto i nova imena.
U mom selu su do sada pola ulica promenuli, nema vise Dimirtija Tucovica, Zarka Zrenjanina i jos mnogo, ali ostala je Partizanska, Bosanska.. pa to moze bilo kad neka druga vlast da menja, mogucnosti su neogranicene
A hvala bogu imamo i komuniste i cetnike u nasoj istoriji pa eto i nova imena.
U mom selu su do sada pola ulica promenuli, nema vise Dimirtija Tucovica, Zarka Zrenjanina i jos mnogo, ali ostala je Partizanska, Bosanska.. pa to moze bilo kad neka druga vlast da menja, mogucnosti su neogranicene

Android 12
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ovaj iGO sto sam skinuo radi nenormalno bolje. Rotiranje mapa je fluidno, pre je seckalo. Pronadje GPS za 10s u zatvorenom prostoru. Pre je bilo po 5min. A ove mape su ogromne, skratio sam na nekih 500mb tj. ubacio Srbiju i jos par sporednih drzava.
Jos samo da pronadjem language pack za Srbiju.
Jos samo da pronadjem language pack za Srbiju.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Zile995, šta misliš pod tim "language pack"?
Ja imam srpski jezik i glasovno navođenje, ako hoćeš, javi mi se, da ti podignem negde i podelim link.
Ja imam srpski jezik i glasovno navođenje, ako hoćeš, javi mi se, da ti podignem negde i podelim link.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Zile995
- Expert
Hvala Macor 
Nema potrebe, pronasao sam. A za language pack nisam se lepo izrazio. Mislio sam na srpski jezik i glasovno navodjenje (Nevena, Toma ili kako vec).

Nema potrebe, pronasao sam. A za language pack nisam se lepo izrazio. Mislio sam na srpski jezik i glasovno navodjenje (Nevena, Toma ili kako vec).

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ти баш волиш сам да истражујеш

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Toda81, ove nove mape za koje si dao link su odlične i rade baš kako treba. Veliki plus od mene.
- toda81
- Prijatelj foruma
Drago mi je da si i ti zadovoljan najnovijim napama. Bitno je da se mape unapredjuju i da redovno dobijaju nadogradnju
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
https://www.youtube.com/watch?v=r4a12f6HWb4
Ako imate strpljenja, odgledajte video do kraja jer je i sam kraj bitan
Ako imate strpljenja, odgledajte video do kraja jer je i sam kraj bitan

Note IV N9100 dual
Alviroviću treći, sledeći put snimi kraću turu i stani na neku benzinsku pumpu da se odmoriš.
Nego, koje su poslednje NQ mape? Imam instaliran iGO 9.6.7.318746 i ne radi baš najbolje. Duže učitava i zna da sipadne povremeno iz programa. Posle par dana korišćenja, sam se normalizovao.
P.S.: Al ti je ružan izgled mape. Auto ti zakloni pola puta ispred sebe.

Nego, koje su poslednje NQ mape? Imam instaliran iGO 9.6.7.318746 i ne radi baš najbolje. Duže učitava i zna da sipadne povremeno iz programa. Posle par dana korišćenja, sam se normalizovao.

P.S.: Al ti je ružan izgled mape. Auto ti zakloni pola puta ispred sebe.

- Zile995
- Expert
Nije mi jasno... Gledam klip i vidim imas 3d reljef i taj automobil. Kod mene je sve kako bih rekao ravno u 2D i strelica je umesto automobila.
- toda81
- Prijatelj foruma
vla-do, imenjace, ako hoces mogu ti poslati moj paket iGO najnoviju verziju da bude kao moj iGO, a i najnovije mape.
Zile995, ako hoces javi mi se na pp pa cemo sve to da sredimo. Samo napisi koji tel. imas
Zile995, ako hoces javi mi se na pp pa cemo sve to da sredimo. Samo napisi koji tel. imas
Note IV N9100 dual
toda81, ovi znakovi za krivine, zabrane obilaženja itd. što se pojavljuju su u sklopu skina pretpostavljam? To dimka? Kako se aktiviraju?
Drugo, kako se omogućuje reljefni prikaz?
Drugo, kako se omogućuje reljefni prikaz?
- toda81
- Prijatelj foruma
nidzo80, sto se tice znakova to je dodatna opcija u skinu doupas. Sto se skina tice tacno se zna koji radi na kojoj verziji iGO-a.
Sto se tice prikaza reljefa, to je dem fajl reljefa koji je dodatak.
Ja sam sve to skockao i uploadovao. Ako zelis mogu ti poslati na pp
Sto se tice prikaza reljefa, to je dem fajl reljefa koji je dodatak.
Ja sam sve to skockao i uploadovao. Ako zelis mogu ti poslati na pp
Note IV N9100 dual