GPS navigacija
Re: GPS navigacija
Treba mi pomoc za instalaciju navigacije igo na blackberry q5. On ima bb10 os pa mogu da se instaliraju android aplikacije,ali ja nisam uspeo sa igo. Hvala unapred.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
spalep, druze, poslao sam ti pp, mada mislim da kod tebe nece raditi jer tvoj tel ima bas specificnu rezoluciju, ali probaj
Note IV N9100 dual
Ubi se da instaliram Igo na LG G2, menjao sys fajlove, nasao ih gomilu na netu, al stalno mi izbacuje error resolution ili nakon pokretanja imam samo crni ekren, bio bih vrlo zahvalan na pomoci.
LG G2 D802
kernel - 3.4.104
software - Pardus HD ROM Sensation black v3.2
LG G2 D802
kernel - 3.4.104
software - Pardus HD ROM Sensation black v3.2
- toda81
- Prijatelj foruma
Javi mi se na pp i napisi za koji tel ti treba i saljem ti igo koji radi. Samo prethodno obrisi igo aplikaciju i igo folder koji vec imas
Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
toda81,
Zemljace moze navigacija za LG G2,po mogucstvu sa novijim mapama
Zemljace moze navigacija za LG G2,po mogucstvu sa novijim mapama

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Govoreći o tome, koje su najnovije mape raspoložive?
Ja imam Q1 2014 HERE, koje su odlične (osim nekih glupavih ograničenja brzine na A4 u Italiji
).
Ima li šta novije?
E, da, evo jedne anegdote od prošlog vikenda. Idemo šefovim A7 u planinu na neke sireve i vino, on uključio Audi navigaciju i na nekom novom putu - cvrc - nema ništa, crno! Ja uključim iGO na telefonu i gle - sve lepo ucrtano

Ja imam Q1 2014 HERE, koje su odlične (osim nekih glupavih ograničenja brzine na A4 u Italiji

Ima li šta novije?
E, da, evo jedne anegdote od prošlog vikenda. Idemo šefovim A7 u planinu na neke sireve i vino, on uključio Audi navigaciju i na nekom novom putu - cvrc - nema ništa, crno! Ja uključim iGO na telefonu i gle - sve lepo ucrtano

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
Zemljace, imas pp. Javinsta si uradio
Machor, to su najnovije mape za sada. Dokazao si čovi da je iGO zakon!!!
Machor, to su najnovije mape za sada. Dokazao si čovi da je iGO zakon!!!
Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
....mada je dokazano da sefu ne treba dokazivati da nije upravu(bar u Srbiji je tako)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Njemu će svejedno na sledećem servisu u Audiju da ažuriraju mape, tako da njega boli uvo

A i ovi građevinci, našli pa stalno prave neke nove puteve

toda81, da si sad na jednom drugom forumu - spalili bi te

A i ovi građevinci, našli pa stalno prave neke nove puteve

toda81, da si sad na jednom drugom forumu - spalili bi te

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- sale82ful
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
m@c|-|oR, u pravu si to sto kazes. Tacno bi sankcije na nekom drugom forumu padale.
A opet ne razumem likove koji si ne daju nimalo truda. Pa ja sam do pre mesec uzeo android u ruke a imam navigaciju sa najnovijim mapama. Tako je isto bilo dok sam pre toga furao N95-icu. Pronjuskao malo po netu i ubacio garmin. Hoce ljudi sve na gotovo,a toda81, dobrica i to ljudi vole da iskoristavaju. A nisu svesni kako je sve to jednostavno samo treba procitati 2-3 strane i zdravo. Pa evo na ovoj temi imaju sve pa opet gnjave coveka,daj posalji ovo,posalji ono... 

- toda81
- Prijatelj foruma
Ja sam vec odavno u izolaciji i pod sankcijama i razvio sam sistem za borbu protiv sankcija koji funkcionise vec godinama, a uz sve to daje i dobre rezultate 
Volim ja da pomazem ljudima vise nego lebac da jedem. Sta cu kada volim da ga tupim i do detalja da objasnjavam to mi je profesionalna deformacija kad vec nemam fizickih deformacija ili bar mislim da ih nemam
Klinci u skoli obozavaju kada ih mucim i trazim da sve objasne do detalja sto rade. Za mene je tacno uradjen zadatak tek onaj kada dete zna da ponovi isto kao i ja, tj ne isto nego slicno, svojim recima jer ne volim cistu reprodukciju napamet.
Treba nauciti mlade da od srca pomazu ljudima u nevolji, a ne da gledaju i da se slade kada nekome nesto ne ide.
Zato ja volim sve da skockam, sazvackam i samo dam drugima vec obradjeno i skockano, a najmilije mi je kada dobijem drugu poruku kada neko kaze da je uspeo i da je zadovoljan

Volim ja da pomazem ljudima vise nego lebac da jedem. Sta cu kada volim da ga tupim i do detalja da objasnjavam to mi je profesionalna deformacija kad vec nemam fizickih deformacija ili bar mislim da ih nemam

Klinci u skoli obozavaju kada ih mucim i trazim da sve objasne do detalja sto rade. Za mene je tacno uradjen zadatak tek onaj kada dete zna da ponovi isto kao i ja, tj ne isto nego slicno, svojim recima jer ne volim cistu reprodukciju napamet.
Treba nauciti mlade da od srca pomazu ljudima u nevolji, a ne da gledaju i da se slade kada nekome nesto ne ide.
Zato ja volim sve da skockam, sazvackam i samo dam drugima vec obradjeno i skockano, a najmilije mi je kada dobijem drugu poruku kada neko kaze da je uspeo i da je zadovoljan
Note IV N9100 dual
- sale82ful
- Redovni učesnik
Skinuh jos pre 10-tak dana ove Q1 2014 HERE mape. Nikako se naterati da ih ubacim. Jesu li to najnovije mape trenutno?
- sale82ful
- Redovni učesnik
Hvala toda81, ubacio veceras,testirao,probao...Rade odlicno.
Samo ne vidim znacajnije promene. Ok,moj grad mozda nije doziveo znacajnije promene. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Cisto sumnjam da su manji gradovi doziveli neke epohalne promene, ali nije nemoguce. Npr selo u kome sam ziveo ima nekih par ulica sa nazivima i na prethodnim kartama ih nije bilo, a na ovoj poslednjoj su ispisani nazivi ulica
Note IV N9100 dual
- sale82ful
- Redovni učesnik
Pa da,moguce je da ima nekih manjih ispravki ili slicno. A sto se tice ulica,sad videh da su ubacili sve brojeve kuca u ulice. Pre je bilo za svaku ulicu po nekoliko brojeva.
Recimo, moj kucni broj nije postojao,vec je bilo samo nekoliko brojeva moje ulice a sad imaju sve.
Recimo, moj kucni broj nije postojao,vec je bilo samo nekoliko brojeva moje ulice a sad imaju sve.

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Mape kao mape nisu nista naprednije od prosle verzije iz 2013, ali fajlovi "poi" i "building" jesu malo vece pa to tome se vidi da ima vise ubacenih zgrada, bolnica... itd
U mom selu i dalje su neke ulice ostale napisane pogresno, komunisticke nazive ulica su promenjene pre mnogo godina a u Igo mapama i dalje ostaju pa uvek kada skinem nove mape proverim i to.
U mom selu i dalje su neke ulice ostale napisane pogresno, komunisticke nazive ulica su promenjene pre mnogo godina a u Igo mapama i dalje ostaju pa uvek kada skinem nove mape proverim i to.
Android 12
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Todo, jel bi mogao da mi posaljes igo 8 primo za 480 x 800 rezoluciju 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 19:35
- :: Samsung Galaxy Note
Pozdrav svima! Može li mi neko pomoći da instaliram igo primo na Note 3? Na Note 2 nije bilo problema da se instalira, sad je čini mi se problem u rezoluciji. Ili nešto radim pogrešno.
Hvala
Hvala