Koristim SonyEricsSOM p990i i prodajem ga,jer me uzasno nerwira...ne mogu da se nawiknem na uiq...wracam se ja na dobru staru Nokiu,ali ne znam koju...
I KONACNO!!! posle ko zna koliko problema dobio sam N82!!! PRESRECAN sam... fon je extra!! I prelep,i super funkcionalan... i lepo se cuje,slike su perverzija u boji,ekran isto tako... A tastatura je super... vec sam se navikao...Srecan sam ko Chipsy!!!
Pa dao sam 370... Malko sam dobio popust zato sto znam lika,ii sto sam pre 8 meseci uzeo N73ME i N70 kod njega,a i zato sto sam cekao na mob :D:D al dobro... Maleni popust mi koristi trenutno
Hvala svima... Za sad sam prezadovoljan,tel je neuporedivo brzi od N73ME... Jos malo pa ko 6233 :D:D Inace,poslao sam 90 pesama na mob sinoc,i tek tad se ispraznio(preko bluetooth-a naravno)..
Trenutno nemam nijedan!
Prodao sam N73me prije 2 dana i sad imam pare ali jos uvijek nemam nijedan telefon
Sve mi se cini da cu uzeti neki obican(da ne kazem krs) i koristiti ga nekih par nedelja dok mi ne dodje drug iz Engleske koji ce donijeti nekoliko nokia N95 po jako povoljnim cijenama, pa cu onda kupiti jednu od njega...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei napisao:Kako i necu biti posle glupog N73me
Ne shvatam sto je N73 ME glup.Mislim jeste n95 bolji ali daleko da je N73 glup.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, kad bi znao koliko sam ja živaca izgubio sa tim telefonom shvatio bi zašto sam rekao da je glup... Znači par puta sam se JEDVA suzdržao da ga ne razbijem o pod zbog užasnog džojstika, pa onda onaj poklopac za memorijsku karticu mi se skroz razvalio, pa gubljenje kontakta sa slušalicama i usb kablom, pa često restartovanje zbog nedostatka ram memorije...
Ovo su samo stvari koje su mi prve pale na pamet
To je stvar od modela do modela.Ja sa mojim primerkom 73-ojke nisam imao nijedan od tih problema sto si ti naveo,al svejedno cestitke na kupovini
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nisam ni ja imao tih problema u početku(osim problema zbog malo ram-a) ali posle nekih par mjeseci su počeli da se javljaju, tako da sam se preporodio kad sam ga prodao na kraju
I da, hvala
Kako kome, evo ja koristim telefon jos 2 mjeseca pa ce godina dana i samo sam jednom imao problem sa dzojstikom, tj. spala mi ona srebrna plastika al ja zalepio sekundarnim ljepilom i radi bolje nego sto je radio dok je bio nov
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.