Iskustva sa (online) prodavnicama
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Nema na cemu, kupuj i ne misli. 

Da li je istina da je u Logic shopu cena za S4 i9505 375 eura?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja bih ga od kamena isklesao za svo ovo vreme koliko se ti ovde raspitujes.
Nazovi i proveri. Jos bolje, otidji i na licu mesta proveri.
Nazovi i proveri. Jos bolje, otidji i na licu mesta proveri.
Ma zvao sam, ali bas ga preterase, konstantno povecavaju cenu.
Inace imao sam nekih komplikacija koje su zahtevale novcana sredstva, pa zbog toga jos uvek nisam kupio telefon, inace bih ga uzeo do sada, ali sam morao da odlozim kupovinu do ponedeljka, utorka.
Da sam imao pare, ja bih ga uzeo odavno, ali jbg, ne ide uvek sve kako planiras.
Inace imao sam nekih komplikacija koje su zahtevale novcana sredstva, pa zbog toga jos uvek nisam kupio telefon, inace bih ga uzeo do sada, ali sam morao da odlozim kupovinu do ponedeljka, utorka.
Da sam imao pare, ja bih ga uzeo odavno, ali jbg, ne ide uvek sve kako planiras.
Dobar dan, dobri ljudi.
Zanima me da li je neko imao iskustva, ili zna nekoga ko jeste, sa prodavnicom mobilnih telefona Hram, ako ima takvih neka napisu neka iskustva.
Hvala
Zanima me da li je neko imao iskustva, ili zna nekoga ko jeste, sa prodavnicom mobilnih telefona Hram, ako ima takvih neka napisu neka iskustva.
Hvala
ja znam od koga uzimaju, ok su aparati i jednog lika koji je od njih vise puta kupovao... znaci, svodi se na rekla - kazala ali sam cuo samo ok komentare 
kizami88, ta cena je za S4 previsoka... imas po oglasima, naleteces sa garancijom, nisu retki, za mnogo manje para... sada je jaci S4, I9506, oko 340eur...

kizami88, ta cena je za S4 previsoka... imas po oglasima, naleteces sa garancijom, nisu retki, za mnogo manje para... sada je jaci S4, I9506, oko 340eur...
Poslednja izmena od iLuka u Pet, 13. Jun 2014. 13:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala. Ako jos neko ima neku proverenu prodavnicu, neka napise. Ali sa normalnim cenama telefona, da ne bude kao sa Kizamijem88luca napisao:ja znam od koga uzimaju, ok su aparati i jednog lika koji je od njih vise puta kupovao... znaci, svodi se na rekla - kazala ali sam cuo samo ok komentare![]()

Posto vidim da nema nikoga da predlozi neku pouzdanu prodavnicu, a Logic shop je skup, odlucio sam da uzmem u Hram-u.
Inace kada sam malo pregledao prodavnice, uocio sam da je u Logic-u jeftiniji model I9506 od i9505 i to za 25 eura. Ne znam koja je logika, ali tako je.
Inace kada sam malo pregledao prodavnice, uocio sam da je u Logic-u jeftiniji model I9506 od i9505 i to za 25 eura. Ne znam koja je logika, ali tako je.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pisali su ljudi iskustva. Ne znam stvarno šta očekuješ više? Šta je pouzdano? Da ti kažem idi kupi tu i tu, ti kupiš i ne daj bože zabode te neki feler, pa pljuvao bi me po forumu samo tako. Odeš u radnju, ako ti se svidi i deluje ti ok ti kupiš. Ako ti se ne svidi garancija, ili prodavac, ili ulica u kojoj se nalazi ranja, ili što je tu skinut sa mreže... ti brale lepo izađeš i odeš u sledeću radnju, tako dok ne nađeš gde tebi odgovara. Ako hoćeš iz fotelje da naručiš imaš i to (što je ovde tema). Nađi gde ti odgovara cena, pozovi telefonom i informiši se šta, kako, koliko, dužina garancije, šta ulazi u garanciju... i naručiš.
Jel neko mozda ovde iz Kraljeva, interesuje me jel ok radnja Mobil Shop iz Kraljeva, ima ih na oglasima i nisu im lose cene pa jel bi bilo sigurno poruciti telefon ovako na "nevidjeno"?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja sam iz Kraljeva, i trenutno sam ovde ali zivim u Kragujevcu.
Video sam i ja njihove oglase na KP samo nisam obracao paznju na to koliko imaju pozitivnih ocena, cene su im mislim ok, mislim da je i Moptikom na KP iz Kraljeva ako se ne varam. Ako imaju dosta pozitivnih ocena onda je ok uzeti kod njih zasto da ne. 

cene su ok, imaju tek 20tak ocena na kp pa zato pitam, jesu li to uopste radnje ili fizicka lica ili kako vec..
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja mislim da su to radnje, deluju zaista ozbiljno, ne bi trebalo da se ima problema sa njima. A odakle si ti, ako nije tajna? 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Cao ljudi, da li je neko saradjivao ili zna nekoga ko je saradjivao sa nekom od sledecih radnji iz Beograda:
1. Viktor mob
2. Belville Mob Shop
3. SZTR AVM
Interesuju me jer daju dosta jeftinije cene od npr Logic Shop ili Mobilnishop (oko 50ak eura).
1. Viktor mob
2. Belville Mob Shop
3. SZTR AVM
Interesuju me jer daju dosta jeftinije cene od npr Logic Shop ili Mobilnishop (oko 50ak eura).
Mislim da je jedan moj drug uzeo u Viktor mobu (AVM-u), i za sada nema prituzbi. Isto tako mogu da ti predlozim Hram i oni su jeftiniji i sasvim su ok.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 15. Jul 2014. 16:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Moj cale je bas dosta telefona uzeo u hramu, ni sa jednim nije imao problema. Svoj prvi telefon sam uzeo u prodavnici Extra-Mobil, ne znam da li jos postoji pod tim imenom i da li uopste postoji. Oni su meni uvalili telefon koji je bio otvaran vise puta, srafovi su mu bili skroz izguljeni
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Extra mobil... I ja sam prvi telefon uzeo tamo 2003 godine,oni su fusheri samo takvi.Uzimao sam i u Hramu,samo pitanje je kako bi ostvario garanciju kod njih da ti zatreba.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 21. Nov 2012. 09:43
- :: nokia 5228
Pozdrav, da li je neko kupovao vec od Miodraga iz BG-a koji ima oglase na KP sajtu? Vidim ima samsung telefone,bez kutija koji imaju nizu cenu a i full pakovanja sa garancijom...zanima me kakvi su ti telefoni bez kutija..neke reparirane verzije ili? Hvala
Jedva nađoh beli LG G2 32GB, neverovatno.
U BGu ima crnih 16BG, zvao sam 4 prodavnice i nijedna nema 32GB beli.
Na kraja sam kupio preko KP, jedva mi je našao beli primerak.

U BGu ima crnih 16BG, zvao sam 4 prodavnice i nijedna nema 32GB beli.
Na kraja sam kupio preko KP, jedva mi je našao beli primerak.

-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 02. Jun 2013. 08:58
- :: Sony ericsson arc s
- :: nokia c5
Zanimaju me sledece radnje u Beogradu, Top Zona i Mobil Factory, da li izdaju fiskalne racune i kakva su vam iskustva sa njima?