janka_88, Ako nije tajna koliko si ga platio?
Jedan moj komsija ga ima i moram nekako da ga nagovorim da mi proda ali ne znam kolko bi cena realno iznosila.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Platio ga 10 eura sa originalnim nokia ACP-7E punjacem. Trazio covjek 25 eura prije nekih 15 dana i ja kazem da dajem 10 eura i ni cent vise. Kad juce dolazi i pita jesam li jos zainteresovan za tel posto je on dobio neki drugi i kazem da sam ostao pri svom da ne dam vise od 10 eura i on pristane.
Gledao sam po oglasima i zaista ga nema ispod 25-30 eura.
janka_88, Au pa ti prosao bas super,dobar telefon za male pare.Inace i ja sam gledao malo oglase i kao sto ti rece cene se krecu u rasponu od 20-40 evra.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ooooo, svaka čast, araphel!!! Već neko vrijeme očekujem ovo s nestrpljenjem! Zaista prelijep telefon!!! Uh, fenomenalno... Druga i poslednja slika su tako mouth-watering!!! I primijenio bih na tebi water-boarding dok mi ga ne pokloniš .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ja sam za sada prezadovoljan!Ekran je odlican,klik fora je bas korisna,jako se lako navikne.Muzika jaka cetvorka,video cista petica(pusta nekompresovani divx),lakoca upotrebe....ma sve je odlicno.A sa ovoliko free data saobracaja uopste ne primecujem nedostatak wifi.Jedinu zamerku upucujem jos uvek malom broju aplikacija,mada neke jako korisne tipa FileLock,BlockCalls i slicno imaju da se nadju za dz.Jos uvek ne mogu da poteram bateriju preko dva dana,ali ga bas dosta maltretiram.Teme za ovo cudo su Kakvih sve opcija za homescreen ima,to je neverovatno!
araphel ne mozes da kazes da nedostaje WiFi zato sto su blackberry telefoni bas pravljeni da preko svojih paketa skidaju podatke i na taj nacin se povezuju a i samo opeateri su generalno protiv Wifi-a jer im dosta umanjuju profit.Svi koji koriste malo aktivnije blackberry telefone kazu da nije WiFi skoro nikakav nedostatak.Drago mi je da si zadovoljan telefonom i zelim ti da e dobro sluzi i dugo.Sa novim telefonima je nedostatak aplikacija uvek prisutan(osim na WM platformi) tako je bilo i sa 5800 secas se a sad ima gomilu aplikacija.
REspect za Siemens M55 imao sam ga i sad mi je zao sto sam ga prodao. Posle sam kupio M65 i njega sam prodao( da kreten sam) a sad trazim da kupim oba telefona.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.