Upgrade slušalica i preporuka
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
@ Vlada Zem @ Hvala ti.Nego meni je bas trip sa tim silikonskim,zato sto ti pri samom stavljanju u usi odmah prigusi ostale zvuke sastrane,a kamoli kad pustisa muziku....p.s.Nerazumem se bas u to toliko,pa ako mozes da mi kazes nesto vise o tom adapteru,gde,kako sta...???
Hvala
Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Albumag, ahaaa, dobio si iste sluške kao za n91 samo na pop-port adapteru (što je i logično
) Ja mislio da idu samo sa ovim n91 adapterom pa reko' kako 'leba ti nakači
. Što bi ti više odgovarale ove HS-20???, idi bre, imaš taj adapter pa kači šta god hoćeš, imaš sad in-ear sluški da kupiš koliko voliš.
vostezmaj, piše lepo iznad hs-20, znam za SE silikone, imam ih
(
su btw), imaš na ovoj temi (skoro) sve o adapterima pa... Moj ti je savet da nabaviš 1 od 2 adaptera za tvoj fon (ad-15, ad-46) i rokaj na njih šta HOĆEŠ (ionako bi ti i hs-20 vremenom dosadile). E sad gde ima da se kupi, muka, imaš na par poslednjih stranica neka mesta...

vostezmaj, piše lepo iznad hs-20, znam za SE silikone, imam ih

Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 03. Mar 2007. 02:27, izmenjeno 1 put ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Vlada Zem
Slika govori vishe od 100 rechi
Nego meni su ove velike pa mi ne lezhu lepo u ushima,stalno mi ispadaju tako da mi ne odgovaraju. Mislio sam da bi mi odgovarale te sa silikonima
Mogu da nabavim Creative EP-630 slushalice ali ne znam da li bih dobio neshto bolje...ovako mi na slici dobro izgledaju... Shta mislite?
Slika govori vishe od 100 rechi

Mogu da nabavim Creative EP-630 slushalice ali ne znam da li bih dobio neshto bolje...ovako mi na slici dobro izgledaju... Shta mislite?
Skoro sve je bolje od "fabričkih" slušalica, razmisli i o ovome

...kad već voliš te silikone, više i gde kupiti na http://www.koss-scg.com/program.php a ako hoćeš vrh, onda http://www.4audio.co.yu/sennheiser/portabl.php

...kad već voliš te silikone, više i gde kupiti na http://www.koss-scg.com/program.php a ako hoćeš vrh, onda http://www.4audio.co.yu/sennheiser/portabl.php

Ima problem ako moze pomoc...Radi se o upgrade motorola sluski...u pitanju je ROKR E1 model on ima 2.5mm ulaz....da li da:
1)kupujem obican 2.5 to 3.5mm adapter(koji daje samo mono zvuk pa treba da se modig=fikuje jer motorola ima specifican raspored za njene 2.5mm jack)
2) kupim motorola sluske(nemam sluske) skratim ih kupim bananicu 3.5mm i nalemim na jedan kraj i tako bi trebao da dobijem adapter koji je po motorola standardu i daje stereo(teoretski))
3) batalim sve i trazim neke kvalitetne sluske sa 2.5mm
1)kupujem obican 2.5 to 3.5mm adapter(koji daje samo mono zvuk pa treba da se modig=fikuje jer motorola ima specifican raspored za njene 2.5mm jack)
2) kupim motorola sluske(nemam sluske) skratim ih kupim bananicu 3.5mm i nalemim na jedan kraj i tako bi trebao da dobijem adapter koji je po motorola standardu i daje stereo(teoretski))
3) batalim sve i trazim neke kvalitetne sluske sa 2.5mm
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
E vidish nisam mogao da nadjem kvalitetne in-ear sa 2.5mm nikad ljudi ni culi za 2.5mm ako mi verujes...Imam vec KOSS the Plug pa mi glupo da pljunem opet 30 i kusur evra za sluske ako ih uopste nadjem...a i ako ih nadjem zverace mi ove neiskoriscene jer 2 meseca nisam nasao kupca za moj Sony mp3 plejer koji iako nov kosta 85e a ja ga davao za 50 niko nije hteo....A i star je 2 meseca...ljudi izgleda vise vole Xwave i Canyon i MSI pa kao slusaju muziku...ovo slusaju sam mogao pod navodnicima
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
za sve koji hoce adapter za N70 - stize mi AD-46 10 aprila, u gomilama, pa se javite na PM 

a shto se tice kvalitetnih slushalica, preporucujem sennheiser ili koss, mada, T&B ima jedan mnogo dobar model, koji je cak po kvalitetu zvuka preshishao i ove - Double sensations earphones, ima da se kupe u skoro svim radnjama sa vecin izborom headphones-a

a shto se tice kvalitetnih slushalica, preporucujem sennheiser ili koss, mada, T&B ima jedan mnogo dobar model, koji je cak po kvalitetu zvuka preshishao i ove - Double sensations earphones, ima da se kupe u skoro svim radnjama sa vecin izborom headphones-a
There is no knowledge that is not power
Jones, nisam baš razumeo, jel'problem u Motoroli - tj.ne "prepoznaje" stereo (zbog "rasporeda") sa adaptera(2,5-3,5mm), pošto stereo 2,5mm adapter postoji
Igoritza, he-he, pa nije taj adapter baš samo za N70
, howmuch, čisto da se zna (s obzirom da stiže "u gomilama" i cena mora biti
)

Igoritza, he-he, pa nije taj adapter baš samo za N70

nemam blage kolika ce cena biti, ali nikakvo izuvanje, poshto i sam moram da kupim dobre slushalice, ne bi li mi radilo, ne planiram ikog da oshurim za adapter ..
shto se tice PM, odgovoricu svima, jer mi je za jedan dan stiglo preko 10 potraznji, samo sacekajte da mi se javi covek, i poso reshen
2-3 dana, i info ce biti ovde
shto se tice PM, odgovoricu svima, jer mi je za jedan dan stiglo preko 10 potraznji, samo sacekajte da mi se javi covek, i poso reshen

hehe, moram da se pohvalim, a inace, jako sam dosadan :

mojih ruku delo, ko vapi za adapterom, neka mi donese - zenski 3.5mm (socket), HS-3 i 100 dinara za pretrpljeni rucni rad, i napravim mu! zivim na vidikovcu, pa ko oce, nek izvoli .. ozbiljan sam
(u slucaju da nemate gde da kupite socket, ima kod mene u trznom centru vidikovac, za 150 dinara, tako da moze i sledeca varijanta - HS-3 i 250 dinara)

mojih ruku delo, ko vapi za adapterom, neka mi donese - zenski 3.5mm (socket), HS-3 i 100 dinara za pretrpljeni rucni rad, i napravim mu! zivim na vidikovcu, pa ko oce, nek izvoli .. ozbiljan sam
(u slucaju da nemate gde da kupite socket, ima kod mene u trznom centru vidikovac, za 150 dinara, tako da moze i sledeca varijanta - HS-3 i 250 dinara)

koje slushke ? ako ocesh ekstra kvalitetan zvuk - sehnheiser, ili KOSS, bilo koji model, po mogucstvu kupi sebi one koje eliminishu spoljnu buku(to je stvarno kul) ili da imaju ekstra bass, pa necesh ni registrovati spoljnu buku ..
evo moj predlog, za jedan ekstra model - T&B double sensations - 1500 su u onom lokalu sa slushalicama, pre nego shto dodjesh do takvuda, 20 metara, kod diskoteke trezor. evo kako izgledaju, jedne od najbolje ocenjenih su na internetu

evo moj predlog, za jedan ekstra model - T&B double sensations - 1500 su u onom lokalu sa slushalicama, pre nego shto dodjesh do takvuda, 20 metara, kod diskoteke trezor. evo kako izgledaju, jedne od najbolje ocenjenih su na internetu