Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

@ Vlada Zem @ Hvala ti.Nego meni je bas trip sa tim silikonskim,zato sto ti pri samom stavljanju u usi odmah prigusi ostale zvuke sastrane,a kamoli kad pustisa muziku....p.s.Nerazumem se bas u to toliko,pa ako mozes da mi kazes nesto vise o tom adapteru,gde,kako sta...???
Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Albumag, ahaaa, dobio si iste sluške kao za n91 samo na pop-port adapteru (što je i logično :oops: ) Ja mislio da idu samo sa ovim n91 adapterom pa reko' kako 'leba ti nakači :lol: . Što bi ti više odgovarale ove HS-20???, idi bre, imaš taj adapter pa kači šta god hoćeš, imaš sad in-ear sluški da kupiš koliko voliš.
vostezmaj, piše lepo iznad hs-20, znam za SE silikone, imam ih :lol: ( :disgust: su btw), imaš na ovoj temi (skoro) sve o adapterima pa... Moj ti je savet da nabaviš 1 od 2 adaptera za tvoj fon (ad-15, ad-46) i rokaj na njih šta HOĆEŠ (ionako bi ti i hs-20 vremenom dosadile). E sad gde ima da se kupi, muka, imaš na par poslednjih stranica neka mesta...
:wink:
Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 03. Mar 2007. 02:27, izmenjeno 1 put ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Vlada Zem
Slika govori vishe od 100 rechi :) Nego meni su ove velike pa mi ne lezhu lepo u ushima,stalno mi ispadaju tako da mi ne odgovaraju. Mislio sam da bi mi odgovarale te sa silikonima :D
Mogu da nabavim Creative EP-630 slushalice ali ne znam da li bih dobio neshto bolje...ovako mi na slici dobro izgledaju... Shta mislite?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Skoro sve je bolje od "fabričkih" slušalica, razmisli i o ovome
Slika
...kad već voliš te silikone, više i gde kupiti na http://www.koss-scg.com/program.php a ako hoćeš vrh, onda http://www.4audio.co.yu/sennheiser/portabl.php

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

koji adapter ide u 6630 ad-46 ili ad-15? Izvinjavam se ako je ovo vec neko pitao, ali stwarno nisam nasao!

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Moze da ide i jedan i drugi. Razlika je u tome shto AD-46 ima mikrofon tako da moze da koristi za razgovore,mogucnost regulacije zvuka a AD-15 nishta,bukvalno adapter.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ljudovi gde u novom sadu imaju da se kupe kvalitetne bubice! gde god sam pogledao ima nekih za 300 kinti...nikad chuo marku! aj ako znate de ima dobra radnja javite!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

jeste da je malo off, ali kad se već toliko priča o sluškama interesuje me da li u BG-u ima B&O radnja? .... znam da je pre bila u Hajatu, ali ne znam da li ima još uvek... video sam jedne bubice koje mi se baš sviđaju :D

pozdrav...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ima naravno, nalazi se u Marsala Birjuzova 56... telefon 3031 355... :wink:

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

O-ho b_udder, častićeš se novim sluškama :) , baci slike ako kupiš... Akki, jel'to samo B&O radnja ili (verovatno) "mešano meso"? (nigde se ne reklamiraju :? )
E "ovo" se na ebay prodaje za 1.550$ :ohmy: , Grado hp-1, šta reći
Slika

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ima problem ako moze pomoc...Radi se o upgrade motorola sluski...u pitanju je ROKR E1 model on ima 2.5mm ulaz....da li da:
1)kupujem obican 2.5 to 3.5mm adapter(koji daje samo mono zvuk pa treba da se modig=fikuje jer motorola ima specifican raspored za njene 2.5mm jack)
2) kupim motorola sluske(nemam sluske) skratim ih kupim bananicu 3.5mm i nalemim na jedan kraj i tako bi trebao da dobijem adapter koji je po motorola standardu i daje stereo(teoretski))
3) batalim sve i trazim neke kvalitetne sluske sa 2.5mm
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

savete koje ces dobiti ce biti vrlo subjektivni:

3) jer ces POSLE relativno lako naci adapter 2.5 -> 3.5
...shit happens... keep d smile!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

E vidish nisam mogao da nadjem kvalitetne in-ear sa 2.5mm nikad ljudi ni culi za 2.5mm ako mi verujes...Imam vec KOSS the Plug pa mi glupo da pljunem opet 30 i kusur evra za sluske ako ih uopste nadjem...a i ako ih nadjem zverace mi ove neiskoriscene jer 2 meseca nisam nasao kupca za moj Sony mp3 plejer koji iako nov kosta 85e a ja ga davao za 50 niko nije hteo....A i star je 2 meseca...ljudi izgleda vise vole Xwave i Canyon i MSI pa kao slusaju muziku...ovo slusaju sam mogao pod navodnicima
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

za sve koji hoce adapter za N70 - stize mi AD-46 10 aprila, u gomilama, pa se javite na PM ;)

Slika

a shto se tice kvalitetnih slushalica, preporucujem sennheiser ili koss, mada, T&B ima jedan mnogo dobar model, koji je cak po kvalitetu zvuka preshishao i ove - Double sensations earphones, ima da se kupe u skoro svim radnjama sa vecin izborom headphones-a
There is no knowledge that is not power

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Jones, nisam baš razumeo, jel'problem u Motoroli - tj.ne "prepoznaje" stereo (zbog "rasporeda") sa adaptera(2,5-3,5mm), pošto stereo 2,5mm adapter postoji :|
Igoritza, he-he, pa nije taj adapter baš samo za N70 :uhuh: , howmuch, čisto da se zna (s obzirom da stiže "u gomilama" i cena mora biti :D )
;)

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

nemam blage kolika ce cena biti, ali nikakvo izuvanje, poshto i sam moram da kupim dobre slushalice, ne bi li mi radilo, ne planiram ikog da oshurim za adapter ..

shto se tice PM, odgovoricu svima, jer mi je za jedan dan stiglo preko 10 potraznji, samo sacekajte da mi se javi covek, i poso reshen ;) 2-3 dana, i info ce biti ovde

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ja sam danas uzela a za ad49 za 800 din i slishke od w810 za 1200 :) jeste da su bile skupe,ali wredi imati takwe slushalce,one su ubedljiwo najbolje od swih u toj cenownoj klasi :)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

hehe, moram da se pohvalim, a inace, jako sam dosadan :

Slika

mojih ruku delo, ko vapi za adapterom, neka mi donese - zenski 3.5mm (socket), HS-3 i 100 dinara za pretrpljeni rucni rad, i napravim mu! zivim na vidikovcu, pa ko oce, nek izvoli .. ozbiljan sam

(u slucaju da nemate gde da kupite socket, ima kod mene u trznom centru vidikovac, za 150 dinara, tako da moze i sledeca varijanta - HS-3 i 250 dinara)

:D

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Igoritza, E a gde mogu da se kupe te sluske,i koliko kostaju?Samo ja da nadjem njih pa cu za ove nastavke lako...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

koje slushke ? ako ocesh ekstra kvalitetan zvuk - sehnheiser, ili KOSS, bilo koji model, po mogucstvu kupi sebi one koje eliminishu spoljnu buku(to je stvarno kul) ili da imaju ekstra bass, pa necesh ni registrovati spoljnu buku ..

evo moj predlog, za jedan ekstra model - T&B double sensations - 1500 su u onom lokalu sa slushalicama, pre nego shto dodjesh do takvuda, 20 metara, kod diskoteke trezor. evo kako izgledaju, jedne od najbolje ocenjenih su na internetu

Slika

Odgovori