Stelle, Hm,bojim se da ti nece toliko ponuditi u shopu,bolje pokusaj ovako da ga utopis i ako ti ponude 130 odmah uzimaj.
U shopovima strasno obaraju cene telefonima bez obzira koliko je nov i sto ima garanciju.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
uf pa i to sto Wicker Man kaze pa gledaj ovom mom prijatelju je nabavna 144 eura on prodaje za 160 e pa ti gledaj cisto sumnajm da ces dobiti vise od 110 e
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Stelle, e treba meni i 1.000.000 e da odem u penziju (ali nece da moze)
6233 ima jako nisku cenu jer su ih u svim okolnim zamljama,pa i u nasoj mreze davale na ugovor...
A ako ti dumb telefon spor,sta ces tek reci za smart???
madness99, koliko je koriscen i ocuvan???
Ako je koriscen i relativno ocuvan onda je izmedju 160-180e (ipak je nov oko 200e)!!!
A ako realno gledamo vredi barem 100e vise obzirom na ono sto nudi...
ma ocuvan kao nov,u futroli nosen uvek folija na display znaci kao nov nigde ogreban.Tu si u pravu ja ga platio 225 posle nedelju dana on bio 192 .Nego nesto razmisljam da prodam kevin E720 znacu stvar dve godine i 3 meseca,cim je izasao kupljen u fullu kao nov."Flert" radi besprekorno
u 200 eura je taman. i ja imam 150 i mogu da kupim I-mate JasJam.
Telefon je kupljen 17.01.2007..
madness99 jel mi mozes nesto vise reci o tom I-mate JasJam?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, nema te sile da ces dobiti 200e za n71,koliko sam ja video po oglasima ljudi ih prodaju za 160e-170e maximalno,ipak 7-8 meseci star n73 je oko 200e,ili pak par meseci star p990i (isto oko 200e).
Da li ti je izgreban ekran od dugmica ili si stavljao one gumice???
madness99, jel mogu ja nekako taj ekran da sredim da nema tih ogrebotina od tastature?
Cuo sam da dispex to moze, ali on kod novijih telefona zamucuje sliku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Sta mislite dal se isplati da zamenim W950 za W850 sa 1Gb i punjacem bez slusalica al ne bih ja dao nista od moje opreme:) Telefon ima dve izguljene linije na ekranu.Sta mislite sta ce se pre prodati?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.