Pistanje1 Pistanje2
Jedan je onaj originalni zvuk, a drugi sam ja "malo" izeditovao, i pojacao 16x.
Soundwave, Decepticon, Megatronov pomocnik,pretvara se u kasetofon, ima metaliziran glas, sve od njega OVDE
Uskoro jos zvukova.
A mogli bi i da otvorimo poseban thread, gde cemo samo zvukove da uploadujemo.
E da pa samo da se preimenuje tema i da se izbrisu ovi "apeli salji meni" i da se postuju linkovi ka drugim upload sajtovima....kao sto postoji sekcije na stranim forumima?A? sta mislite?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Nema potrebe da otvaraš novu.
Ovu treba samo preimenovati i to je to.
Izmenio sam joj naziv (prema onoj drugoj koju si otvorio) i postavio u lepljive da se bolje vidi.
Već je zaživela pa je šteta da usmeravaš nekoga na novu.
Obratite samo pažnju da ne budu cele pesme zbog autorskih prava i linkovi da budu provereni.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Вечерас сам у граду чуо од једног лика на Сони Ериксону мелодију као звук апарата за бријање.
Фазон, упалиш ту мелодију и трљаш по бради и звучи као да се бријеш. Јел има неко то?
И још једна мелодија коју тражим јесте звук полицијске мотороле. Има ли неко?
uf imam obe na diskovima al ko zna gde je to od kad sam sve prerezao.Nego juce devojka u Telenoru na K610 je imala nesto tako glasno da se cuje van prodavnice prekoputa ulice
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
E a moze li meni neko da posalje tu iz ''Crank''-a ako nije problem ili da postavi na rapidshare. Ovi fajlovi mi mnogo ''teski'' a vjerovali ili ne ja sam na dial-up nijomi@cg.yu
Evo ja sad proverio i sve radi. alinece da skida odmah, tek nakon odredjenog vremena za non-Premium usere. Pishe ti on tacno koliko moras da sacekas - otprilike ono vreme koje ti je trebalo da skines prethodni file.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.