Spyker, ono je bilo moje misljenje o tim telefonima ja nikad nisam imao taj sharp pa tako da neznam kakavu kameru, ima ako imas nesto protiv mojih poruka posalji na pp
za 3.2 svi kažete k800 pa meni ga drug ima a ja imam n73 music i ovako kad se slika mnogo realnija ispada slika na n73 me nego na k800 koja je oštrija..
mada slažem se da ni n73 me nije neka kamera..
samsung ima solidne kamere ali u mraku ne mogu ništa da naprave barem d900 i slični
Stefke_W_, na n73 ispada slika mnogo NErealna, jer ima vestacko ulepsavanje boja... To se nekome svidja, nekome ne, ali svakako se ne moze smatrati korisnim, jer slike nisu kakve treba da budu... Mada, ja licno nemam nista protiv toga, ali ipak nije isto kada vidis predmet u prirodi i onako izoblicen na n73(za razliku od k800 koji je jako realan...)
ovo sam ja napisao al sada menjam misljenje:
Najbolju od 2.0 Mpix-a ima:
Sony Ericsson P990i.
Slike sam uporedjivao sa doticnim K750i i moje slike su se pokazale kao bolje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
heheh Sharp 902 rulz za 2.0 mpx koristio sam ga pre neki dan i jede P990 (koji cale nosi) i nema tu polemike,Sharp je tata mata za fotografije do 3.2 mpx
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
kljun, he, a ja kada sam rekao da je p990 bolji od k750, jedan clan mi je poslao pp kako gresim... A, slike su osetno bolje, i to nikako nisam mogao da mu dokazem... Ako zeli, neka se predstavi, ja nemam nameru da govorim ko je, nije ni bitno...
naravno da cu da se predstavim Sve fotografije koje sam video, inace napravljene sa p990 mnoogo su slicne sa nekom nokija kamerom... Po meni nema sanse da p990 pravi bolje, ko zeli da mi promeni misljenje nek napravi neko poredjenje i nek postavi da svi vidimo...
Kljun je postavio svoje fotografije sa p990 koje su po meni samo ostre tamo gde je fokusirao, ovo ostalo je ko da je neko cetkicom mrljao sliku Ja to kod k750 nisam video...
Iako p990 ima veci objektiv i od k750 i od k800, ja dalje tvrdim da ne pravi bolje slike.Takodje da ne pricamo kad se tu umesa i neki rucno obradjeni camera driver...
Mora da ste vi to uporedjivali na ekranima, pa na p990 lepse izgleda jer je bolji i veci ekran
Svako svoga konja hvali, jos ocekujem nekog ko poseduje BQS EF81 da kaze da on ima najbolju 2mp kameru...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ne, zakljucili smo da je sharp svugde najbolji, nema potrebe da sada neko govori sa benq-om...
ALI, nema sta svako svoga konja da hvali kada ja nemam ni jedan (imam n91, a sestra ima w800), ja samo govorim kako je realno... Dalje, ne moze se zakljuciti to recimo ja slikam ovo, a ti slikas ono, jer zavisi ko kako zna da slika... Ja recimo NE znam da slikam, pa nemam sta da iznosim slike, ali kada sam imao p990, a sestra je tada imala w800, bila je osetna razlika...
I jos jednom ponavljam da nemam koga da hvalim, ja koristim n91, koji ima najbolju 2mp. kameru(salim se, nije nista posebno) tako da me bas briga ko je od njih bolji...
A, ako je na p990 onaj deo koji je fokusiran ostar, to znaci da je dobar fokus... Sve u svemu, ja mislim da mozda cak i na ovom sajtu u testu p990 pise da ima bolje slike od k750, mrzi me sada da trazim, ali sam sigurno video negde... A, i meni je ispalo tako...
kljun, ajd bas da vidimo... Spyker, ja nisam rekao da tako uporedjujemo, nego eto npr. podesi se sve na auto i na k750 i na p990 i slika se...
Ja nisam rekao da p990 pravi lose slike, rekao sam samo da po mojoj proceni k750 pravi bolje slike
SE ima bolje kamere ali zato im je video zapis OCAJAN!!! . Jedino sto nokije imaju bolje ekrane pa i samim tim slike na telefonu izgledaju bolje ja mislim da je kvalitet slike mrtva trka izmedju nokije i SE-a. Skoro svaki SE-ov telefon sa kamerom ima i autofokus dok kod nokije i nije bas tako.
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
0.3 mpx - ubedljivo najbolji utisak je ostavila Nokia 6600!!!
1.3 mpx - Nokia 6630
2.0 mpx - Sony Ericsson K750i
3.2 mpx - Sony Ericsson K800i
5.0 mpx - nisam imao iskustva
jel ima neko mozda K750? ako neko ima i ako moze da objavi neke slike slikane njim, cisto da uporedim kamere izmedju k750 i p990. znam da to poredjenje ne bih bilo bas pravo poredjenje ali bolje ista nego nista.
Znaci vlasnici K750 javite se.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
MilančeBGD moze i tako, al bolje je da neko ko ima k750 slika s njim nesto pa da mi javi sta je slikao i pod kojim podesavanjima pa da ja isto tako uradim.
gledao sam neke slike na themi slikano mob. telefnom i tamo su neke slike sa zmijama i bubama, a ja to u dvoristu nemam.
to je sigurno od sase, ali to ne moze da se poredi to je CID36 telefon on ga je uzeo cim je izasao, a veruj mi na mnogim forumima su se poredile slike sa telefona koji su CID36 i kupljeni cim su izasli i telefona koji su kupljeni pre 3-4 meseca, naravno ovi koji su prvi izasli prave slike... Pricam o k750, a vidim da je ista situacija i kod k800, ja kad sam gledao slike sve su bile moj k800 ne pravi tako dobre slike
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.