Telefon vs. mp3 player

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

IDzO ja cu ti odgovoriti jer i ja imam classic crni 80gb od skoro, velika je razlika u velicini u odnosu nano 2gen koji sam pre ovog imao, nezgodan je za dzep, danas sam bas u Maksima Gorkog uzeo crnu koznu futrolu koja moze i na kais da ide i jako je dobra. Sto se tice zvuka necu ga uporedjivati sa telefonima jer ih nikad nisam koristio za muziku...
Uglavnom sam veoma zadovoljan sa iPod classic
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ovako ja original sluske nisam ni otpakova nit od njega niti od shuffle (koji stoji u fioci) ako hoces mali mp3,dobar zvuk i dizajn uzmi Shuffle Clamshiel.Meni je classic extra i nije mi veliki,imam futrolu od Sony foto aparata koja je odlicna za njega i moze na kais oko vrata itd
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

axi, madness99, hvala na informacijama! !

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

e ovako ultimativni all in one gadget je psp, kvalitet zvuka je sony standard (chitaj: savrshen), plus igrice i filmovi svaki ipod izgleda smeshan naspram njega, i pored svega toga muziku slusham sa n73me jer je jednostavnije.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ja sam oduvek bio za koncepciju mp3 u telefonu. Ali ovog leta mi se misljenje promenilo. Trenutno mislim da je najbolja, i jedina vrhunska opcija, imati iPod. I to regularan od 60-80gb. Razlozi? Imati iTunes na racunaru je fantasticna stvar, lepo se organizuje muziku, i u toku sinhronizacije sa iPodom sve se automatski podesi da bude isto i tamo i vamo. Pored toga danas postoji nebrojano mnogo dodataka za iPod tako da sta GOD vam padne na pamet mozete prikaciti.
Iskustvo sa iPhone-om mi je doprinelo ovom stavu, naime, tel koji je tako "savrsen" me je izuzetno nervirao kad sam hteo da promenim pesmu npr. Ah sad da ne daljim...
Sustina price je da bi moj izbor ovih dana bio iPod + fon sa qwerty i to je to.

Fala na paznji.
...shit happens... keep d smile!

axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

Imati iTunes na racunaru je fantasticna stvar, lepo se organizuje muziku, i u toku sinhronizacije sa iPodom sve se automatski podesi da bude isto i tamo i vamo
malo je ljudi kojima iTunes odgovara, ja sam isto jako zadovoljan posebno sada sa 7.5 verzijom i nacinom kako organizuje i video "biblioteku" (classic mi je prvi ipod koji podrzava pustanje videa, do sada sam imao iPod mini 4gb i nano 2nd gen i uvek sam koristio itunes.

blade_bre potpuno se slazem sa onim ipod + qwerty fon
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

itunes mi je jednom tako pobrljavio sve u kompu da sam posle 3 sata izgubio vracajuci sve u predjasnje stanje. Da se razumemo, vrlo sam sistematican, i sve volimd a imam grupisano, ali kako ja zamislim, a ne kako neki idiot od programera misli da bi trebalio. Tog momenta je itunes izleteo napolje, i od tada mrzim Apple svom snagom :) Dobro, ne mrzim, ne volim ga.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ne priznajem MP3 plejer u poređenju sa N91! Maltene sve što sam htio na polju slušanja muzike, dobio sam sa N91. Užasno bi me nervirala gnjavaža tipa: slušam muziku, pa zvoni telefon, pa skidaj slušalice, pa vad telefon... Na N91 to sve ide bez muke... :) Stvarno izuzetno kvalitetan muzički plejer i izuzetno kvalitetan telefon. Doduše, sad mi nešto ne radi kako treba...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

miodrage veruj mi na rech da je to Slucajno neprijatno iskustvo koje si doziveo. Da ne sirim propagandu i reklamu ovde, reci cu samo sumirano - iTunes je izuzetno mocan program! Cak necu ni porediti. Posle 7-8 godina winampa i windowsa, presao sam na Mac i iTunes i nema nazad! Nema cene :D
...shit happens... keep d smile!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Moguce, cak mislim da je vrlo verovatno da su mp3 plejeri bolji od onih na telefonu ( kako koji mp3 plejer i kako koji telefon)ali za moje potrebe N91 8gb mi savrseno odradjuje posao.
Licno vise volim all in one naprave :oops: :P
and justice for all...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

blade_bre, moguce, ali ko se o mleko opece posle i u jogurt duva. Jednostavno recheno, imam svoj stil organizacije svega, pa i fileova na kompu, i ne trpim da mi se iko mesha u to, pogotovu ne neki programcic iz Macintosh laboratorija...
I ja sam pristalica all-in-one uredjaja, i mene zvuk verovali ili ne zadovoljava i na mom starom 3300, i na E61... jednostavno nemam zamerki. Jel lepo cujem pesmu? -Cujem. -Jel cujem glasove okoline? -Samo najglasnije (par puta sam mogao da stradam u saobracaju zbog ovoga - kamion je imao neku slabu sirenu...) -Jel ima distorzije zvuka i krcanja? -NEMA!!! Pa sta vishe da trazim?
Svojevremeno, jos u vreme 3310, kad se nije znalo ni za kolor telefone i slicno pojavili su se na ulici oni mali radio prijemnici sa 2 dugmeta SCAN i RESET... secate se sigurno. Kupio sam jedan, i to se lepo moglo slusati, jedino cu da priznam, e tu je bio slabiji zvuk. Ne znam sta jos ocekivati....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Meni je jedino bitno da je zvuk dovoljno glasan, kod W950 mi nije bio dovoljno glasan zvuk a ni kod E61 ali zato na N91 zvuk je zadovoljavajuce glasan :D :lol: :P
and justice for all...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Meni je strašno bitan prirodan i jak bas, ne onaj koji koji snagom para uši već onaj koji udara pravo u stomak :D Do sad sam najviše bio zadovoljan sa w550i (uz dobre sluške). O posebnom mp3 plejeru ne razmišljam, pre bih onda posebno nosio CD ili MD plejer.
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Što se tiče basa, tu je N91 odličan, stvarno sam prezadovoljan kako dobar bas ima! Još kad ga malo bolje podesiš na ekvilajzeru! Ma milina! Nedostaje mu par podešavanja koja su po meni neophodna za vrhunski mp3 plejer, ali svakako nikad ne bih uzeo zaseban plejer pored ovog čudovišta! Naravno da mu mogu oprostiti tih par sitnih nedostataka kad ima barem dvije ogromne prednosti nad klasičnim mp3 plejerima: ima ugrađen telefon ( :P ) i ima tastaturu za pretragu pjesama po imenu!!! Mislim, gdje se može više tražiti?! :roll:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Dve prednosti??
Ima ih vise: wifi, OS, kameru ali je zato mnogo veci i tezi od klasicnih mp3 plejera :wink:
and justice for all...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ma rekao sam barem, naravno da ih ima više... Pa sad, ima povećih i plejera... I nisu baš svi od rostfreia :D

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja sam letos imao n91 i stvarno ima odlican mp3,cak sam ga poredio sa w850 i w950,po glasnoci nemogu da mu prismrde,jedino akustik drajver ubacis u npr w850 ali i onda malcice zaostaje. :P
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Ali bolji model cak i od N91 je n81-8GB....On je najbolje rjesenje za muziku....Ima i stereo zvucnike a zvuk na sluskama je boli glava.... :D :) :D :)
N97, iPhone 4 on its way!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

al opet necete moci da koristite 160gb muzike i da slusate 30h kao sa novim iPod Classicom tako da...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

madness99,
pa valjda u zivotu radis jos nesto sem sto slusas muziku...160gb :shock: mnogo je,bespotrebno mnogo...razumem ljude koji koriste Ipod,mp3 player dok recimo vezbaju,trce(zbog velicine,tezine Ipod-a)itd ali prosecnom coveku koji slusa muziku do posla ili studentu dok je na predavanjima :D ,dok se vozis u busu itd tel zavrsava posao...naravno ne bilo koji model ali da se ne ponavljam,napisao sam sta mislim na prvoj strani...ali realno ove nebulozne velicine memorije,i sati slusanja su preterivanja...i prosecno inteligentan covek kad vidi u izlogu mp3,I pod ili vec koji je velicine kao paklica cigareta sa 200gb memorije i fensy ruhom primi se i pljune kesh...moje misljenje,takvih likova sam se nagledao kolko hoces
Blackberry 9700

Odgovori