Mobilni telefoni poznatih licnosti
E ovako:
1. Pink Motorola RAZR - Paris Hilton, Mischa Barton, Nicole Richie, Rachel Bilson i Maria Sharapova (naravno ovaj tel su nosile dok nije postao dostupan za siroke narodne mase)
2. BlackBerry Pearl - Tina Fey, Jennifer Hudson i Patricia Arquette
3. Motorola MOTOKRZR Fire - (kao poklon od Motorole jer su poznati) par dobili su: Eva Longoria iTony Parker, Ashton Kutcher i Demi Moore, David i Courteney Cox Arquette i Jessica Alba i Cash Warren
4. Motion's BlackBerry Pearl - Jennifer Hudson, Patricia Arquette, Terence Howard, Adrian Grenier i Tina Fey
5. Motorola's MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana - Reese Witherspoon, Sharon Stone i Hillary Duff
6. Nokia 8801 - Matt Dillon, Terrence Howard i Paul Haggis
7. Palm's Treo 650 - Matthew Broderick, Mario Batali i Peter Gabriel
8. LG's Strawberry Chocolate - Rihanna, Mariah Carey, Jessica Alba, Snoop Dog i Hugh Hefner
9. Danger's T-Mobile Sidekick 3 - Hilary i Haylie Duff i Dwyane Wade
1. Pink Motorola RAZR - Paris Hilton, Mischa Barton, Nicole Richie, Rachel Bilson i Maria Sharapova (naravno ovaj tel su nosile dok nije postao dostupan za siroke narodne mase)
2. BlackBerry Pearl - Tina Fey, Jennifer Hudson i Patricia Arquette
3. Motorola MOTOKRZR Fire - (kao poklon od Motorole jer su poznati) par dobili su: Eva Longoria iTony Parker, Ashton Kutcher i Demi Moore, David i Courteney Cox Arquette i Jessica Alba i Cash Warren
4. Motion's BlackBerry Pearl - Jennifer Hudson, Patricia Arquette, Terence Howard, Adrian Grenier i Tina Fey
5. Motorola's MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana - Reese Witherspoon, Sharon Stone i Hillary Duff
6. Nokia 8801 - Matt Dillon, Terrence Howard i Paul Haggis
7. Palm's Treo 650 - Matthew Broderick, Mario Batali i Peter Gabriel
8. LG's Strawberry Chocolate - Rihanna, Mariah Carey, Jessica Alba, Snoop Dog i Hugh Hefner
9. Danger's T-Mobile Sidekick 3 - Hilary i Haylie Duff i Dwyane Wade
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
miodrage, hvala na pohvali!
Trudim se!
:):):):)
Ove poznate licnosti su u skorije vreme vidjene da koriste ove mobilne telefone!
1.Apple iPhone - Miley Cyrus, Lindsay Lohan i Paris Hilton
2.BlackBerry Curve - Michael Vartan, Marcia Cross, Katharine McPhee i naravno Paris Hilton
3.BlackBerry Pearl - Audrina Partridge
4.Samsung BlackJack II - Eva Longoria, Jon Voight, Masi Oka, Kevin Connolly
5.Motorola RAZR2 - David Beckham, Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, Fergie, John Krasinski, Kirsten Dunst i Cuba Gooding Jr
6.Nokia N95 - Chris Brown, Will.I.Am, Simon Le Bon,Chris Brown, Will.I.Am, Simon Le Bon, Avril Lavigne, Daughtry i Lenny Kravitz
7.Nokia 8800 Sirocco Gold - Beyoncé i Celine Dion
8.Samsung B'Phone - Tyra Banks
9.Sidekick LX by T-Mobile/Danger - Hayden Panettiere, Nick Cannon, Ashton Kutcher, Rachel Bilson i Jennifer Hudson

Ove poznate licnosti su u skorije vreme vidjene da koriste ove mobilne telefone!
1.Apple iPhone - Miley Cyrus, Lindsay Lohan i Paris Hilton
2.BlackBerry Curve - Michael Vartan, Marcia Cross, Katharine McPhee i naravno Paris Hilton

3.BlackBerry Pearl - Audrina Partridge
4.Samsung BlackJack II - Eva Longoria, Jon Voight, Masi Oka, Kevin Connolly
5.Motorola RAZR2 - David Beckham, Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, Fergie, John Krasinski, Kirsten Dunst i Cuba Gooding Jr
6.Nokia N95 - Chris Brown, Will.I.Am, Simon Le Bon,Chris Brown, Will.I.Am, Simon Le Bon, Avril Lavigne, Daughtry i Lenny Kravitz
7.Nokia 8800 Sirocco Gold - Beyoncé i Celine Dion
8.Samsung B'Phone - Tyra Banks
9.Sidekick LX by T-Mobile/Danger - Hayden Panettiere, Nick Cannon, Ashton Kutcher, Rachel Bilson i Jennifer Hudson
Ma ja sa njima zajedno idem na pijanke i zurke!
...Ja, Bil Gejts i sultan od Bruneja medju nama trojicom ja sam najveca dileja...
:):)
E da vidis samo kako je kod naseg drugara Hefa....
Na netu sam nasao ove podatke! Bili su jos neki modeli telefona ali nisam nasao podatke o poznatima ko ih koristi!
Ako nadjem jos nesto napisacu!

...Ja, Bil Gejts i sultan od Bruneja medju nama trojicom ja sam najveca dileja...

E da vidis samo kako je kod naseg drugara Hefa....

Na netu sam nasao ove podatke! Bili su jos neki modeli telefona ali nisam nasao podatke o poznatima ko ih koristi!
Ako nadjem jos nesto napisacu!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Evo linka: http://www.youtube.com/watch?v=OZH0ei8jJkA
Nego danas cekao u redu da nesto platim kad do mene stoji Deki Pantelic (Mega Deki,Sega Deki,Idol Deki,Visok napon Deki,Bingo Deki,Topspeed Deki....
) i zvoni mu mob,kad ono n95-ima ima stila 
Nego danas cekao u redu da nesto platim kad do mene stoji Deki Pantelic (Mega Deki,Sega Deki,Idol Deki,Visok napon Deki,Bingo Deki,Topspeed Deki....

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
boze, boze!!!! Kolko je ona razmazena hiltonova izmenjala telefona. Eh, da sam ja ako bogat
, Shta bih sve ja radio
? Ima se, moze se. MADA, to je sve bolest. Chujem da je u skorije vreme kupila UNIKAT ukrashen tel. u celom svetu jedini sa swarowski draguljima!!!! Kliko to derishte ima para!!!
Mrzim takve ljude. Zashto umesto tih 5 telefona koji sve ukupno koshtaju 1500 evra, (a koristi ih sve zajedno nedelju dana) zashto neda u UNICEF, afrika, i tako gladne ljude. BOOOOOLEEEEST!!!

Raloni, u čemu je tvoj problem? Mala ima love i zajebava se. Pa šta? Mislim to što je ćurka je njen problem, ali ajde objasni joj keve ti da je ćurka.
VeNoM, jel radi taj telefon još uvek? Mislim muškog je roda, još se nije pregrejao, a
Nemaš sreće s roditeljima. Šta bi bilo da si Knez Miškov sin? Kao bio bi isti takav ko što si sad, a? Kako da ne. Davao bi u humanitarne svrhe? Ahaaa...... Samo ti je krivo što nisi na njenom mestu. Sorry!Neko od Alan Ford ekipe:
Bolje ceo život biti bogataš, negoli nedelju dana siromašak
VeNoM, jel radi taj telefon još uvek? Mislim muškog je roda, još se nije pregrejao, a

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO