U cemu nosite telefone leti?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ja oba telefona nosim u futrolama na kaišu oko pojasa a ako sam u šorcu onda u torbici oko pojasa i mislim da je to i sigurnije i bolje za telefon nego u ruci.

Naročito ako je ovakva situacija :lol:
Slika
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Malo se kasno prikljucujem temi ali ajde da dam i ja svoj doprinos.
Ako nosim torbak preko ramena imam par dzepova u njoj, jedan je uvek namenjen telefonu i u njega pored telefona stavim paklo papirnih maramica, da mu bude mekano da se ne zulja.
A ako ne nosim torbak uvek je jedan prazan dzep rezervisan za telefon da se ne bi izuljao trljajuci se uz neke druge dzepne predmete.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Wicker Man, you're the man hehe, ako je problem samo u imenu možemo "izslengirati" novi naziv za to prenosno sredstvo, evo IDzO je već naziva "torbak", cool.
Imam masu drugara kojima je ta "torbica" bila "odvratna, neugodna, gay, itd" pa se danas pitaju, "Jbt, gde li sam pre smeštao sve te stvarčice koje nosam?... - Pa po džepovima druže, pa žulja, smeta, premeštaj, auto (da ne sednem na mob, kuku) itd".
Sve je stvar potreba i ukusa, lično ne volim te nakaišne futrole a posebno se "smrzavam" na kožne/ekokožne kvazibiznis torbice, to mi je "ljopački" do daske, moje mišljenje, izvinjavam se korisnicima.
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo kakav je moj torbak, samo u crnoj boji: KLIK.

Posto je moje prevozno sredstvo biciklo onda sam morao naci nestu u cemu cu moci nosati dokumente, telefon, iPod i ostale potrebne sitnice.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

IDzO, :lol: nisi Holanđanin? :lol:
Nokia 5800XM

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nisam jos postao... :lol:
Jos malo dok traju studentski dani vozi se biciklo (nema se uvek za jeftini benzin), a posle ko zna... mozda nesto bolje tj. novo biciklo! 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Vlada Zem, pazi, mozemo mi nosaci torbica da preokrenemo pricu: sama ideja primjecivanja da muskarac nosi torbicu je malo diskutabilne seksualnosti :) Sta vi, pederi, buljite u moju torbicu koja mi visi do kuka, a? Gdje vi stvarno gledate? :D
Ozbiljno, ja je kad prestanu da se nose jakne skoro uvijek nosim sa sobom, ili ne nosim neke stvari koje mi trebaju! Torbica je ionako sad normalna stvar, nije vise taboo :) Samo je moja teska sto kila sa svim silnim stvarima, pa sve gledam da je ne vucem kad ne moram... E61 za divno cudo pase fino u dzep! Mada sam se navikao na torbicu, vec nekoliko godina novcanik, telefon, kljuceve, flesku, naocare, pasos i slicne potrepstine vucaram u, najcesce skroz crnim, torbicama. Inace, nacin akcentovanja rijeci "torbica" kod nas ubija "zenstveni" prizvuk date rijeci :)
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Vincent, haha, dobro zapažanje. Ma ako će izgovaranje reči "torbica" naškoditi nečijoj "muškosti", onda...phh...
Inače smo PREpuni raznih predrasuda, kojih se nažalost jako sporo odričemo.
pozz

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pdže isključivo. Imam jednu dobru CaseLogicovu ali me mrzi da stalno otvaram rajfešlus, i sad samo pdže x 2, a za ostalu elektronike iz potpisa imam ne tako malu Lowepro, koju me iskreno ponekad mrzi da nosim ali ipak to radim :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Vlada Zem, E grebi ga sad,ti bas sve bukvalno shvatas.Ja rekoh kako naziv moze da zvuci pomalo smesno i "neprimereno" a ti odmah to shvatio kao atak na muskost.No dobro...
Da, nazalost jesmo puni predrasuda,tesko ih iskorenjujemo ali mislim da ce biti napretka u toj sferi.
Ja inace ne volim predrasude ali nikako ne mogu da se otmem utisku da su feminizirani muskarci ped.., ovaj gay,tu predrasudu jos nisam uspeo da "ubijem"Cini mi se da su oni bili prvi "zagovornici" upotrebe torbica kod muskog pola. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ja tih predrasuda nemam.Bas me nesto i ne interesuje sta ce ko/koja da misli,normalno da ne bih nosio neke crveno/rose-gay kombinacije.
No,danas izludeh u sorts-u(plitki dzepovi).OMNIA mi je ispala par puta.N78 2x.
Normalno,bili su u deep protect futroli i padali na pesak,ali me je izludelo.
Tako da mi "to",mislim "torbica",izgleda "ne gine".
Slika

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Obicno nosim telefon u dzepu, ali ako bas nosim neki sorts sa plitkim dzepovima, okacim ga oko vrata, i to je to. Nemam neki skupi, extra fancu, nabudzeni telefon, a i oba su mi stari 1.5+ i 3.5+ godina, tako da me ne brine mnogo kako ih nosim.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Увек носим у торбици...
Много је лакше,стрпаш фон,паре,орбит,чланску карту стрељане (у мом случају),сушке,ако затреба...
Где бих све то стрпао у џеп...
И тако неке потрепштине.
А овако трчиш,и држиш џепове,да све не поиспада... 8)
Nokia 6220 Classic

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Wicker Man, nisam bukvalno shvatio, pričam uopšteno, verovatno si ti to malo lično shvatio u odnosu na tvoj post (duhovit btw :) , razumem sve, ne boj se, uostalom "na istoj smo strani" :wink: )
Oko ovoga se ne slažem,
"Cini mi se da su oni bili prvi "zagovornici" upotrebe torbica kod muskog pola."
Totalna predrasuda, zamisli srpskog seljaka (brka, naravno) iz 20-og, 19-og... itd veka koji je pošao "u polje", "u varoš"... itd. Pa obavezno je nosio tu famoznu "torbicu" sa slaninom, sirom, čokanjom rakije, a da je imao i mobilni, i njega bi strpao, naravno, u nju.
Da ne pričamo ako si bio u vojsci šta je "torbica" sve značila... To jesu neke spec.situacije ali meni su jako česte, i ja ako idem "samo do prodavnice" nosam mob's po džepovima...
pozz

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Koliko sam ja nacuo te torbice, torbak itd se prakticnije zovu "pederuse" :)
Meni licno ne smeta taj naziv, iskreno sto se mene tice taj neko moze imati i torbicu od npr platine al to je njegov izbor a ne moj ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Je... oko cega vi ljudi polemishete pa to je za prichu. Nek se zove skdfjvbefjkv, nije uopste bitno, bitno je da ima svoju funkciju i to jako prakticnu. Kome se svidja, nosice, kome ne, ne mora. Kad mi treba nosim, kad mi ne treba, ne nosim. BTW mob nosim i u klonju :P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

miodrage napisao:bitno je da ima svoju funkciju i to jako prakticnu. Kome se svidja, nosice, kome ne, ne mora. Kad mi treba nosim, kad mi ne treba, ne nosim.
Odlicno receno! :D

Nema se sta vise ovome dodati. 8)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ja svoje masinice nosim uglavnom u torbicama,a posto ih imam barem 6-7 i sve su razliciti modeli i dimenzije uvek nadjem ono sto mi taman pase... :D :D :D
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Vlada Zem, Mislim da se mi razumemo ali nikako da se sporazumemo. :)
Inace nisam bas mislio ici tako daleko u istorijsku i prvu upotrebu torbi,mislio sam vise na danasnji fenseraj nego na njihovu pravu upotrebnu vrednost koja uopste nije zanemariva.
madness99, Ja mislim da su pederuse one torbice sto se nose oko pasa i da se samo one tako zovu.A sto im je naziv takav,hebem li ga nikada nisam ni istrazivao niti mi je palo na pamet.Jednostavno sam ih tako prihvatio. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Wicker Man,

A vise se to ne zna, za mene su sve one pederuse.

Pa zna se zasto im je naziv takav :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Zaključana tema