Samo da napomenem da sam mislio isključivo na S60 Symbian, a ne i UIQ, jer ste počeli da mešate SE P seriju. UIQ je više biznis OS dok je S60 za šire narodne mase i vrlo je bogato podržan softverski. S60 je trenutno ubedljivo najprodavanija platforma, a SE nema ni jedan model. E, to ja čekam...
A vidim, Oljica i Burek su počeli sa nežnostima, how sweet!
heheh... rodila se romansa na ms.com/forum heheh
Miskoni, mislim da tjes se nacekati.... ali UIQ SE za siroke narodne mase netjes dugo cekati koliko ja znam...
Oljica napisao:Renato, to 'postepeno' o cemu pricas nokia je shvatila suvise bukvalno,nema tu sta da se ceka (ima ,ali tome je i krajnji rok istekao),i nije symbian centar sveta,sta ce ti taj OS kada ne mozes lepo da ga vidis ni da ga cujes (u prenosnom znacenju-losi ekrani,los zvuk...)?Sacekaj malo pa ces videti kada taj OS postane cesta pojava u SE npr,razmislice mnogi pre kupovine nokie,to ti je isto kao kad se trkas pa si na 10 m od cilja pa kazes sebi da mozes to da prepesacis,a vec u sledecem momentu te u prasini ostavlja cikica sa natpisom na ledjima Sony ericsson Na brzinu jedino nemam zalbu,tu je nokia dosta bolja od konkurencije...
uredu samo da ti kazem da je sad SymbOS veoma popularan.
to je jedino sto sad postoji i meni se mnogo svidja.
vremenom ce doci novo ali do tada ovaj je super, barem za mene.
Ok,slazem se sa tobom Renato
Pozdrav za akkija i miskonija kojima sam nehotice ulepsala dan Znaci volite da se salite na tudji racun pa jos i zenski,lepo,lepo ...ali ja sam u toj celoj prici htela da kazem nesto drugo...
pa mozda i kupim uiq kad za njega bude dovoljno programa, ne mogu se ni porediti po raznovrsnosti s60 i uiq.... ali, sta je tu, ne treba toliko razmisljati o buducnosti, vazna je sadasnjost... a sadda se zna ko je gazda
Za UIQ platformu ima dosta programa...
Jeste da ih ima vishe za S60, ali su zato za UIQ aplikacije obichno mnogo kvalitetnije i nemaju obichaj da zeznu telefon (kao neke kod s60)...
pa dobro mozda je skuplji zbog toga sto ima dvije kamere i taj blic.
a sigurno je i to da sve sto je novo skuplje je.
vremenom ce pasti cjena na 400 eura a cak i nize
Nas dragi drug gaja je lepo primetio novosti na sajtu nokie, i bas sam mu zahvalan! Ne Nokia ne posustaje nego je prava ozbiljna firma, najavi telefone za 2005 pa ih izda do sredine godine! Onda najavi nove i krajnje je nebitno kad ce da izdju eto cisto da se kaze da ja nokia na vrhu! Dok druge firme najave pa cekamo po godinu dana
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.