I ja se ubacujem u Android ekipu Nabavio Zedovca! HTC Desire Z
Neki komentar... Kad sam dobio prvi fon, Siemens M35, mastao sam da se jednog dana pojavi ovako nesto. Ovakav fon... komunikator. Ne znam sta je pre od ta dva, znam samo da je perverzija nad perverzijama!
Lobachewsky, opa... Svaka cast za telefon! Nek te dobro sluzi, i nek ti ponekad skuva i rucak, opere ves i tako... (s obzirom na ostale performanse...)
Mogao bi da bacis koji komentar u njegovoj temi... Utisci iz prve ruke...
Ja sam sebe castio pre 20-ak dana Nokiom C7 i za sad sam jako zadovoljan kako sve radi. Jos sad kad pocnu da sredjuju software bice jos bolji fon. pozz
miodrage, oprostio sam joj i mogu ti reci da joj se jako svidja dizajn fona, kao i sam Android, iako se ona pali na iPhone, ko njen cale. Vidim ja da ce ovde biti jos materijala za krljanje. Fox, uzeo ga preko Vipa, "za dinar", ali u praksi mi je ispao oko 270 evra, jer sam do sad koristio Postpaid 1000 ekvivalent na telenoru. Tako da, zadovoljan sam.
Uskoro utisci iz prve ruke.
Lobachewsky,i pretpostavio sam da si ga tako uzeo,i sam razmisljam (a ne bih smeo) da ga nabavim na taj nacin,i da se posle 6 meseci "spustim" na neki nizi paket.
Mada verovatno su to samo pusti snovi...
Lobachewsky, lepo sto ste se pomirili - tako i treba. Make love, not war. In other words - go fuck yourselves, and do it hard
Sala mala ali nisam mogao da izdrzim
Elem, oko iPhoneta, mojne da se krljate, vidi se da devojka ima prefinjen ukus, i ako ne budes dobar prema njoj, makar zbog iPhoneta, ima licno da te bijem
cale, Ahahahaha! Dobrodošao u veoma malobrojan klub! Nadam se da si zadovoljan, pošto ja jesam, i to veoma! Jeste da me je nedavno neko optužio da nosim portabl tv sa sobom, ali nema veze
Bili ortak i ja u Delta City-u i gledali to chudo od Taba, i dosao lik, hoce i on da vidi, ajde mi mu prepustimo - prvo sto je uradio da prisloni na vugla, da vidi kako mu cuci.... RETARD!!!
Ha ha ha miodrage. araphel,trenutno,bez konkurencije. Ali mi se ovo "punjenje" smuci.Evo,3h vec,na 68%.
Ali sta je tu je....nadam se da ce se isplatiti...barem ovu noc
cale, ma da....puni se i po 4 sata. ALi valjda tako mora kad je 4000MAh. Ja ga ostavim preko noći, i izguram neka dva dana upotrebe sa njim. Skoro tri ako manje pričam a više kucam poruke. Videćemo kad mu ubacim baš primarnu karticu i krenem da ga ubijam za razgovore preko BT sluške, ali mislim da ceo dan može da izdrži bez problema i sa teškim maltretiranjem.
Pa jos gore, krenuo ortak da mu objasnjava - Gospodine, znate, sa takvim aparatom se ne prica tako nego preko BT sluske, sve na finjaka... Lik odbrusi - sto, pa jel ne moze ovako? Na sta ja nisam izdrzao i samo rekao pusti budalu... tu se lik strecnuo, hteo nesto da odgovori, ali sam ga pokopao kad sam mu rekao da isto to moze i sa nekim netbook-om koji je uzgred daleko jeftiniji...
Posle 3 godine druzenja,ipak sam morao da se danas,jednom za svagda pozdravim sa n82.
Morao sam,pravi se kombinacija za N8
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.