Sta imate od muzike na mobilnom?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

Ja nemam nesto puno mp3-ca na fonu,jer mi prostor na MMC ne dozvoljava puno(64 MB) :( ...ali uskoro ce leci neka MMC od 512 MB pa cu da ga punim :D ...inace to sto imam je nesto od Billy Idola,Doorsa,Jimmyja Hendrixa,eh pa stari rocker sta cu:),a zvonjava mi je Jimmy Hendrix-Hey Joe,inace jedna od mojih favourite :)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Trenutno Ramones!!! :o :blinky:
HOX Titanium gray

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo upravo sam obnovio listu pjesama na telefonu , skinuo sebi na telefon sa kompa citav marcelov album pod imenom "puzzle shock"
pjesme sa njegovog novog albuma su
sve oke ,sarada,senke , pozeriste , geto , uskurativna , otkucaji , triptih o ljudima i bogu , gola vera , nedodija BB , novi vavilon , ziljave , vise , sveti bes , filter , rekvijem , kola , takodje sam skinuo i pjesmu od V.I.P. pod imenom "moj zivot" , sve pjesme su ok. 8) :wink: :) :D :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

I ja sam ubacila 160mb opuštajuće muzike, jel sam trenutno u tom fazonu...Dido, Simply Red, i slično... :roll:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

E vidis Simply Red odavno nisam slusao, obozavam tog coveka, THnX za ideju :roll:

Da, znam da nema 100 karaktera
HOX Titanium gray

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehe, mkvb, nema na čemu...Baš opušta, dok si u pokretu, sluške u ušima... :roll: 8) :oops:

Odgovori