Video sam juce N90 i mogu vam reci da sa tim telefonom mozes kravu da onesvestis!!!!

:D:D:D
:D:D:D
YetZa napisao:bogami,za ove moje godine,dosta telefona sam promenila...kada ih budem navela,verovatno biste rekli :'samo ovo??' ali lepo sam rekla 'za ove moje godine'...

Ericsson 628
 Ericsson 628 Sony c1
 Sony c1 Alcatel 301
 Alcatel 301 Ericsson t20
 Ericsson t20 Ericsson t65
 Ericsson t65 Nokia 8210
 Nokia 8210 Siemens st55
 Siemens st55 Ericsson t610
 Ericsson t610 Sony Ericsson k700i
 Sony Ericsson k700i I na kraju  Nokia 6680
 I na kraju  Nokia 6680  
  ...mislim da sam se svih setila...
 ...mislim da sam se svih setila...  
  Pozdrav
 Pozdrav 

prvi i polovan, baterija uzas a punjac pokvaren(zato nikad vise polovan tel.)bese davne `98-`99 godine
 prvi i polovan, baterija uzas a punjac pokvaren(zato nikad vise polovan tel.)bese davne `98-`99 godine bio je tako lep, a tako glup(mnogi fonovi su imali tada bolje funkcije)
 bio je tako lep, a tako glup(mnogi fonovi su imali tada bolje funkcije) UKRALI SU MI!
 UKRALI SU MI! evo, za ovaj nemogu da se setim gde je zavrsio
 evo, za ovaj nemogu da se setim gde je zavrsio OPET SU MI UKRALI!
 OPET SU MI UKRALI! sad mu dusu vadi moja majka
 sad mu dusu vadi moja majka opet lep, a glup (sa T-mobile mreze pa nije mogao nista sa internetom)
 opet lep, a glup (sa T-mobile mreze pa nije mogao nista sa internetom) e pa ovaj mi je upao u kafu, ali i sad sljaka kao nov ali ne kod mene
 e pa ovaj mi je upao u kafu, ali i sad sljaka kao nov ali ne kod mene e i ovaj je imao nesrecan slucaj-pad sa prvog sprata, ali i on je sve preziveo bez posledica, radi i nema cak ni ogrebotinu(zvuci neverovatno?)
 e i ovaj je imao nesrecan slucaj-pad sa prvog sprata, ali i on je sve preziveo bez posledica, radi i nema cak ni ogrebotinu(zvuci neverovatno?) a ovaj 6680 me je potpuno odusevio, moj prvi symbian, a nakon njega vec imam u planu N80 na kome cu se, nadam se zadrzati malo duze...
 a ovaj 6680 me je potpuno odusevio, moj prvi symbian, a nakon njega vec imam u planu N80 na kome cu se, nadam se zadrzati malo duze... 
   a nek je sa srecom ovom mom 6680 pored mene...a inace sam bas pazila sve telefone...folija na ekranu, futrolica...zato su valjda i preziveli sve one nesrecne slucajeve...
 a nek je sa srecom ovom mom 6680 pored mene...a inace sam bas pazila sve telefone...folija na ekranu, futrolica...zato su valjda i preziveli sve one nesrecne slucajeve...