blade_bre, sta sad to treba da znaci? Ovde niko nikoga ne maltretira, provocira i slicno... ovde se raspravlja...i o5 nisi procitao sve sto je napisano
Dexter, pa sta sam ja ovde? Jesam li ja serviser? Nisam. Jesi li ti
Dexter, serviser? Mislim da nisi.

Pa onda nemoj da pricas o ceni flata u Samsungovoj fabrici tamo u Kini, Koreji ili gde vec, nego ovde u Srbiji, jeste mozda ce se mnogo vas iznenaditi ali ovo ovde je SRBIJA, zemlja u kojoj se pakuju telefoni i prodaju kao novi, zemlja u kojoj uz nov telefon dobijate garanciju koja ima dugacak i sirok spisak stvari koje ne pokriva....
Evo pre par sati sam bas pricao sa likom u servisu i onako bez veze ga pitam za samsung flat.
Lik mi je spomenuo d500, da je flat 15e i montaza 500 dinara, i daju garanciju DVE NEDELJE
Eto to je to znaci nisam mnogo omasio.... ipak oko 20-25e kako gde naletite kosta zamena flat kabla, i flat jeste potrosni materijal kao i ceo telefon....mislim svake godine se smanjuje prosek upotrebe jednog aparata, pa realno gledano, za prosecnog korisnika koji nema neke posebne prohteve, koji bi da telefonom razgovara, salje poruke i eto da ima kakvu - takvu kamericu za zezanje moze da se nadje telefon u cenovnom rangu 100-120e. I sto bi onda neko nosio takav telefon 2 godine, kad se isplati menjati ga posle godinu dana.
Izvinjavam se svima koji su se osetili uvredjeno i isprovocirano, nije to bila poenta prethodnog posta.
loki13 imao sam i imam c100 i to mi je ubilo svaku dalju zelju za nosenjem ove marke telefona....zamalo da popustim na i300, ali kad sam procitao da mu baterija drzi par sati odustao sam.
U pravu si mi sto pljujemo samsung nemamo samsung telefone, ali imaju ih nasi drugovi i ljudi u okolini i skoro svaki noviji samsung sam cackao i nikada nisam stekao sliku nekog ozbiljnog telefona, cak sta vise srecan sam kao kuce u liftu kad vidim da neko ima novi samsungov model jer mogu da ga prosetam kroz opcije i da vidim telefon bez nepotrebnog bacanja para. Znaci posle c100 nikad vise samsung...e ovo me podseti na onu temu o onom liku sto je nasao d600 i razmislja da li da vrati ili da zadrzi fon, verujte mi ja bi se svim silama potrudio da ga vratim, sta ce mi?

5130+Koss the plug....