Jos jedan dokaz da je Samsung Beeeeep !

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Skupilo se vas desetak i poceli da pljujete po samsungu?,nije da ga branim ali opet zasluzuje duzno postovanje,mislim da je d500 (rodonacelnik slajdera) pravi primer,ima titulu najprodavaniji,kupovali su ga poslovno ljudi koji po ceo dan pricaju i jako malo se ljudi zalilo na njega,ok e700 je bio los,dok recimo e720/730 nemaju puno prituzbi na racun fleta! itd,itd,itd
Ajd sad vi koji pljujete samsung nabrojte koje ste samsunge imali!? :angry:
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

blade_bre, sta sad to treba da znaci? Ovde niko nikoga ne maltretira, provocira i slicno... ovde se raspravlja...i o5 nisi procitao sve sto je napisano :lol:
Dexter, pa sta sam ja ovde? Jesam li ja serviser? Nisam. Jesi li ti Dexter, serviser? Mislim da nisi. :D Pa onda nemoj da pricas o ceni flata u Samsungovoj fabrici tamo u Kini, Koreji ili gde vec, nego ovde u Srbiji, jeste mozda ce se mnogo vas iznenaditi ali ovo ovde je SRBIJA, zemlja u kojoj se pakuju telefoni i prodaju kao novi, zemlja u kojoj uz nov telefon dobijate garanciju koja ima dugacak i sirok spisak stvari koje ne pokriva....
Evo pre par sati sam bas pricao sa likom u servisu i onako bez veze ga pitam za samsung flat.
Lik mi je spomenuo d500, da je flat 15e i montaza 500 dinara, i daju garanciju DVE NEDELJE :o
Eto to je to znaci nisam mnogo omasio.... ipak oko 20-25e kako gde naletite kosta zamena flat kabla, i flat jeste potrosni materijal kao i ceo telefon....mislim svake godine se smanjuje prosek upotrebe jednog aparata, pa realno gledano, za prosecnog korisnika koji nema neke posebne prohteve, koji bi da telefonom razgovara, salje poruke i eto da ima kakvu - takvu kamericu za zezanje moze da se nadje telefon u cenovnom rangu 100-120e. I sto bi onda neko nosio takav telefon 2 godine, kad se isplati menjati ga posle godinu dana.
Izvinjavam se svima koji su se osetili uvredjeno i isprovocirano, nije to bila poenta prethodnog posta.

loki13 imao sam i imam c100 i to mi je ubilo svaku dalju zelju za nosenjem ove marke telefona....zamalo da popustim na i300, ali kad sam procitao da mu baterija drzi par sati odustao sam.
U pravu si mi sto pljujemo samsung nemamo samsung telefone, ali imaju ih nasi drugovi i ljudi u okolini i skoro svaki noviji samsung sam cackao i nikada nisam stekao sliku nekog ozbiljnog telefona, cak sta vise srecan sam kao kuce u liftu kad vidim da neko ima novi samsungov model jer mogu da ga prosetam kroz opcije i da vidim telefon bez nepotrebnog bacanja para. Znaci posle c100 nikad vise samsung...e ovo me podseti na onu temu o onom liku sto je nasao d600 i razmislja da li da vrati ili da zadrzi fon, verujte mi ja bi se svim silama potrudio da ga vratim, sta ce mi? :D
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam kao sto sam napisao imao svojevremeno T-100, jedan od najpopularnijih telefona tada. Bio je dobar telefon, sluzio me je verno, ali sam ga i ja mazio i pazio. Naravno, sada u poredjenju sa novim Nokiama, Samsung je smesan. Bez Symbiana... nema 'leba. Ok, i ja sam kao i Masterokrata skoro uzeo i300x ali me je isto tako baterija odvratila od sulude trgovine sa djavolom.
Kuntalo: nemoj mi prosipati fore o dislexiji, jer sam o tome na faxu ucio dok si ti jos piskio u pelene.
I ne znam sta se stalno 'vatas za tu dislexiju, jesi sam napisao sve sto sam citirao i razlicito obojio? Pa sta je tu dislexicno majke ti?
Sto volim pametnjakovice koji se prosipaju raznim izrazima, a sami pishu svakojake budalastine. Covece prvo nauci da vidis sumu od drveca. A onda pre nego pocnes da vadis trn iz tudjeg oka, pogledaj da ti vidik ne zaklanja balvan u sopstvenim ocima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Više od 4 učesnika u raspravi!
Temp lock pa razmislite! :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lock je permanentan! Ako ne možete da vodite normalnu raspravu, nema svrhe ni polemisati, uz upozorenje pojedincima da povedu računa o rečniku i ponašanju na forumu... :dry:

Zaključana tema