Ako nekom treba da "Dispex" pasta za poliranje ima je u Roamingu za 361 din.
Evo vam link -> ovde
tecnost za ogrebotine
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Ja se izvinjavam ako je ovo vadjenje teme iz mrtvih. Ali bolje ovako nego da otvaram novu temu, ipak sam koristio search
.
Zanima me gde ima u NS-u da se uzme neka od tih pasti za poliranje ekrana? Koja je u NS-u dobro snabevena prodavnica mob. tel. jer kazete da tamo trazim? Nisam usao u prod. mob. vise od godinu dana tako da ni ne znam gde da trazim. Takodje ako neko zna da ima u Rodicu/Tempu/Merkatoru otisao bi i tamo pa da kupim. Ne zanima me da porucujem od nekog.
Imam sitne ogrebotine po displeyu na 6220c

Zanima me gde ima u NS-u da se uzme neka od tih pasti za poliranje ekrana? Koja je u NS-u dobro snabevena prodavnica mob. tel. jer kazete da tamo trazim? Nisam usao u prod. mob. vise od godinu dana tako da ni ne znam gde da trazim. Takodje ako neko zna da ima u Rodicu/Tempu/Merkatoru otisao bi i tamo pa da kupim. Ne zanima me da porucujem od nekog.
Imam sitne ogrebotine po displeyu na 6220c
Pregledaj ovu temu: viewtopic.php?t=18245&sid=4e8df82ae9b0d ... 1f8bafca66
I pregledaj ovu temu, mislim da se i tamo pominju neke paste i sredstva za poliranje: viewtopic.php?t=6056
I pregledaj ovu temu, mislim da se i tamo pominju neke paste i sredstva za poliranje: viewtopic.php?t=6056
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ako nema u nekim mega marketima, ostaje ti da pogledas da li ima da se uzme u nekoj farbari ili na pijaci. Nista drguo mi ne pada na pamet.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●