Evo danas sam se upravo ponovio,kupio sam Motorolu Z6 po extra ceni!!Moram da priznam da mi je ovo do sada naj naj naj najj bolji telefon!!! znaci sve preko bluetootha telefon je bruka!! koja crna nokia Motorola rulez!!
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Super Sayian, nisam ni sumnjao da će i ovaj telefon biti najbolji na svijetu...jer sve što ti imaš je naj naj naj naj bolje... dobro, vjerovatno sam i ja bio takav sa 6 godina
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
kapoerista90, hvala ti ^^ ja bih ti preporucio ovaj telefon,imam slusalice preko bluetootha trcim po kuci sliusam muziku a telefon mi na stolu bleji...to valjda mogu bolji telefoni da se prikace preko bluetooth-a
htc wizard odnosno qtek 9100 , ima sve sto mi treba a i vise od toga. za puskice i prepisivanje neprevazidjen. koga interesuje moze da me iscima na pm, pa da podelim sa njim metodologiju prepisivanja.
Super Sayian, cestitke i od mene sa zakasnjenjem .Kako ti svidja linux?Ja ga teram jedno 8-9 meseci i super me sluzi.Imas kopletnu softversku podrsku na motorolafans i modmymoto mada to verovatno znas i sam.
P.S.VeNoM, djolem89, i vama sve cestitke na izboru i kupovini telefona
Njami, super za sada... telefon leti brz je dosta...nego cudno mi je posto sam instalirao neku sybijan igru i ona mi radi na telefonu...mozda je java ...
Samo da se prijavim sa novim clanom ekipe:Samsung G600.Presudila je kamerica,i pre svega VGA video zapis...idu kojekakve svirke,pa treba to iskoristiti
araphel,cestitke i od mene i da te super sluzi.
P.S.Jel mozes da napises mini review plz?Nesto sam se zagrejao za taj fon,pa bi mi koristili komentari iz prve ruke
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.