Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ja sam mislio gde mogu naci one stare nokine sluske da ih rasturim i nabudzim kao ti,jer mi je zao da rasturam ove moje od n70.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

HS-3 se zovu! hehe, na sajmu, ili na pijaci, garant ! znaci, ako ti neko naplati vishe od 300 dinara, poshalji ga u mesto de niko prstima ne pipa ...
There is no knowledge that is not power

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Extra. Nego mi reci kad se to prepravi,i stave najobicnije sluske,jer ih telefon lepo prepozna,i dali moze onda da se koristi i onaj mikrofon?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

vostezmaj, handsfree ti najnoramlnije radi, uopste nema veze koje slusalice ubacis posle. :wink:

PozZ

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

E ljudi pomoc! Hteo sam da napravim adapter, po Igoritzinom uputstvu, ali pazite ovo, kupim ja danas te hds-3 sluske, kad ono nema ona zelena plocica :angry: , sto bi trebala da se nalazi u mikrofonu! Pa jer postoji drugi nacin za pravljene adaptera ili da kupujem nove sluske?

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Ha, ha, ha.. Da tebi oni nisu uvalili mono slusalice? Jesi li ih isprobao na fonu pre nego li si ih rasturio? Prebroj ti ipak koliko zica imaju tvoje sluske pa uporedi sa upustvima koje imas u ovoj temi!!

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Pa problem je u tome, sto je uticnica za pop-port, malo manja nego sto bi trebalo! :angry: Inace imam 6233, a hs-23 sasvim normalno rade na njemu! Jer ima neko neki predlog ili...?

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

moje uputstvo se nalazi u kafic>> "how to" napraviti svoj nokia adapter, a shto se tice plocice, mora da je ima i ako je mono, jer je to ploca za prenos zvuka sa handsfree-ja, izmedju ostalog ... ima vishe funkcija, i dugme, ne znam kako se moze dugme staviti bez ploce ..

ali pazi - mozda si nashao HS-3 pravljen u rumunsko-kinesko-filipinskom savezu za hakovanje stvari, tako da, nishta me ne bi cudilo .. to ti je kao da kupish mish, a unutra - mrtav pacov! ne znam stvarno... daj ovde sliku otvorenog uredjaja!

btw - i ako si kupio a da nema plochu, opet mozesh da napravish, ali mi morash dati sliku

note to everyone - nemojte misliti da znate da lemite, ako nikad niste! bar pogledajte majstora nekog, na 10 sekundi, jer, moj drugar idiot spajao neke zice - i ispekao ceo palac, bukvalno da posolish i pojedesh ... :ohmy:
There is no knowledge that is not power

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi,vidim da svi hvale sluske hs-23.Preporucili su mi neki da za svoju n70 kupim njih,jer su bolje od ovih mojih hs-3.Medjutim,pre neki dan sam imao priliku da isprobam te sluske na mom power mp3 playeru,i mogu vam reci da sam se razocarao.Znaci losije se cuju od ovih mojih.Za sad mi jedino ostaje u planu da uzmem neki adapter,ili da ga sam napravim....
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

vostezmaj, da nisi isprobao neku kopiju tih slušalica? Svakako su bolje od HS-3 tako da ne znam kako je moguće !?!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ne,bas sam ih uzeo od drugara koji ih je dobio uz 6233.Taj fon je kupio preko telenora,i dobio te sluske,sto znaci da je original.I jos sam ih isprobao sa komsinicine n73,i opet mi se nesvidjaju,nekako su mi malo slabije,i ispadaju iz usiju ako nemaju one sundjercice.Sve u svemu,znaci probao sam hs-23 crne sa 6233,i hs-23 bele sa n73,tako da nema greske.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

dragan_bg_88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 07. Maj 2007. 17:28

Post od dragan_bg_88 »

Koren napisao:Evo slike kako to izgleda:
Slika
Ljudi imam jedno pitanje, gledao sam ove slike i potrebna mi je mala pomoc. Meni se pokidao kabal koji ide iz kucista mikrofona ka telefonu, tj. sve zice sa plocice su odlemljene. Da li neko moze nekim instrumentom da mi kaze koji prikljucak sa plocice je vezan za koji prikljucak na strani konektora. Na obe strane ih ima po 9. Ako neko zna gde mogu da vidim ovo neka stavi link, ali vas molim za pomoc, hitno mi je... Hvala

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dragane, zar ti ova slika nije od pomoći? Jasno se vidi boja žica i raspored, jedino ako se kod tebe boje ne poklapaju, onda razumem zašto pitaš za pomoć. Ili su pokidane i na konektoru? Rasturiću ja moje HS-23 ako baš treba...

dragan_bg_88
Novajlija
Novajlija

Post od dragan_bg_88 »

Ne poklapa se boja zica, ja sam nesto povezao ali na silu moram da ga nateram da prepozna slusalice i onda radi samo leva slusalica. Aj molim te rasturi svoje ako mozes pa mi reci... Hvala ti

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Hajde, evo rasturiću ih pa ću editovati post... :)

Edit:
Evo sličice, ove moje se razlikuju od onih iznad, a koliko smo upoređivali sa drugim koje su došle sa N80, razlikuju se i u zvuku - na bolje! ;)

Slika

dragan_bg_88
Novajlija
Novajlija

Post od dragan_bg_88 »

OK hvala ti, ja sam nesto sam pokusao ali sam pogresio kod par zica, isao sam po svojoj logici, ali nije valjalo. Sutra cu pokusati, siguran sam da cu uspeti da namestim da rade. Hvala jos jednom i izvini ako sam te cimao da ih rasturas...

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

jel mozz neko da mi kaze de da nadjem slusalice za N73 ME, oznaka je valjda HS-28. ove standardne su HS-23?

Zašto postavljaš na 4 mesta isto pitanje?:gameforce

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi posto sam kupio hs-23,hteo bi da se pozabavim mojim sluskama koje sam dobio uz fon(bele hs-3) E sad do sada sam video da ste "budzili" samo one stare sive sluske.Dali je neko nabidzio 3.5mm na ove bele hs-3,i kako je to odradio?Izvinjavam se ako je vec bilo reci o ovome.

Kako ovo dvoje da uklopim?Izvinjavam se na losoj slici.I da koliko ima srafova ovo cudo,ja sam nasao 1 i opet nece da se otvori.
Slika

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

jaoooooooooo em sto nemam lemilicu em sto nemam toliko mali srafciger ne znam sta da radim i ponovo nista necu da postignem ako mi onaj serial port ne drzi cvrsto, a bas bih voleo da stavim slusalice sa SE telefona posto sam cuo da su bas ok :D ali ne mogu to nikako da odradim poslao sam drugu msg i on mi kaze da ni on to ne bi znao da uradi.(on se petlja sa elektronikom)... pa stvarno ne znam sta da radim :(( ebaga sorry na psovci ali sam popizdeo bez slusalica zadnjih dva meseca a bez muzike sam kao da sam go :( :(
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Koga zanima, pronašao sam sunđerčiće sa slušalice - Hama replacement padded earpads - u jednoj foto radnji na Slaviji, pakovanje sa 6 komada košta nešto malo preko 100 dinara, pasuje za većinu slušalica... ;)

Odgovori