GPS navigacija
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: GPS navigacija
Pa fora je sto se Sygic bas i nije pretrgao sa tim dodacima. Ja sam kupio Sygic i zeznuo se.
Tople preporuke za Here. Svakim apdejtom sve su bolje...
Takodje sam ih ranije koristio na Nokia N8 i tamo su super radile, malo su mape tada bile siromasne ali sada je sve 1/1!
Takodje sam ih ranije koristio na Nokia N8 i tamo su super radile, malo su mape tada bile siromasne ali sada je sve 1/1!
- vojkan85
- Mobil manijak
Probacemo i Here
. Jel lepo radi rutiranje? Kako si zadovoljan?

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mislim da to ogranicenje brzine i nije toliko bitno, bar meni. Nije dobro covek previse da se opusti i da ne vodi racuna o znakovima pored puta
Poslednja izmena od toda81 u Sre, 25. Feb 2015. 08:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Apsolutno se slazem!toda81 napisao:Mislim da to ogranicenje brzine i nije toliko bitno, bar meni. Nije dibro covek previse da se opusti i da ne vodi racuna o znakovima pored puta
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Realno gledano nista na svetu nije savrseno, ali je bitno da odlicno sluzi svojoj svrsi, a u ovom slucaju da te bez problema dovede od tacke A do tacke B. Nekad ce mozda nekima rutiranje biti neobicno jer oni sami mozda ne bi posli tim putem, ali je opet najbitnije stici na cilj, a s druge strane imate par modova rutiranja, ali da bi oni radili morate u folderu map da imate onih 4-5 povecih fajlova koji to omogucavaju
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
@toda81 Zato Toda kada salje PP stavlja full izdanje i nema da boli glava 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
toda81, koje su najnovije mape? Ako se ne varam, ja imam Q2 2014, ali sam negde naišao da su izašle i Q3 2014.
Čime ti raspolažeš
Čime ti raspolažeš

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
m@c|-|oR, pa to su najnovije koje imaš, postoje i Here Q3 2014 samo ih još nema u „slobodnoj“ prodaji. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
1808, citiraš todu? 
Ma ima ih na gpsunderground i još nekim forumima, ali me mrzelo da skidam 100+ rarova i da raspakujem, igram se.
Lakše je sačekati"Q3 2014 by toda81"

Ma ima ih na gpsunderground i još nekim forumima, ali me mrzelo da skidam 100+ rarova i da raspakujem, igram se.
Lakše je sačekati"Q3 2014 by toda81"

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pa video si da ih ni on još nema,... ni njemu se nigde ne žuri.m@c|-|oR napisao:...Lakše je sačekati"Q3 2014 by toda81"

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 25. Feb 2015. 12:26
- :: LG L90
Srbi, braćo, pomagajte.....
Prije desetak dana kupio sam telefon LG L90 i evo DANIMA bezuspješno pokušavam postaviti IGO Primo navigaciju na njega. Ono što sam do sada lako uradio na desetak starijih android telefona, ovdje mi je baš problem. Rezolucija je 960x540 a verzija androida je KitKat 4.4.2.
Pokušavao sam sa Igo primo više verzija koje sam našao na torrentima, većina je bila sa komentarima da su prilagođeni za sve rezolucije. Neke sam uspio da podignem ali čim je pustim u rad ona jednostavno pukne. Zadnju verziju koju sam isprobao je iGO Primo 2.0.1 (9.6.7.281004). Instalaciju sam pokušavao sa SD kartice.
Negdje na 193.stranici sam pročitao da je neko uspio to odraditi na ovom telefonu pa bih zamolio ako možete da mi pomognete.

Prije desetak dana kupio sam telefon LG L90 i evo DANIMA bezuspješno pokušavam postaviti IGO Primo navigaciju na njega. Ono što sam do sada lako uradio na desetak starijih android telefona, ovdje mi je baš problem. Rezolucija je 960x540 a verzija androida je KitKat 4.4.2.
Pokušavao sam sa Igo primo više verzija koje sam našao na torrentima, većina je bila sa komentarima da su prilagođeni za sve rezolucije. Neke sam uspio da podignem ali čim je pustim u rad ona jednostavno pukne. Zadnju verziju koju sam isprobao je iGO Primo 2.0.1 (9.6.7.281004). Instalaciju sam pokušavao sa SD kartice.
Negdje na 193.stranici sam pročitao da je neko uspio to odraditi na ovom telefonu pa bih zamolio ako možete da mi pomognete.
Pozdrav svima. Imam iGO Primo navigaciju, tel Alcatel Idol X, rezolucija ekrana 1080 x 1920 pixels već duže vreme (imao sam je i na prethodnom telefonu),i generalno sam zadovovljan, ali u poslednje vreme sam primetio da malo brlja. Npr., idem na Kop, stavim tačku puta Ljig, dabi me odveo na Ibarsku i tamo kada dođem do odvajanja za Jošaničku banju, iGO me navodi gore na Rašku
i sl. i sve je to ok kada ja znam kuda treba da se ide, ali kada ne znam...
Mape su mi još iz Q3 2013., ali nisam siguran da je to problem... Možda neka ideja ili link za nove mape na private sa uputstvom za instalaciju pošto ih nisam sam ubacivao...?

Mape su mi još iz Q3 2013., ali nisam siguran da je to problem... Možda neka ideja ili link za nove mape na private sa uputstvom za instalaciju pošto ih nisam sam ubacivao...?
toda81, Imam Mate7 čija je rezolucija 1920x1080, ali kad pokušam pokrenuti iGO Primo v9.6.7.281004 izbacuje mi da nije podržana rezolucija 1080x1812. Ako imaš rešenje bio bih ti zahvalan.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 26. Feb 2015. 14:43
- :: Huawei Y300
- :: LG G2
Zdravo drugari
Imam problem kupio sam LG G2 a ne mogu da se snadjem sa instaliranjem Igo navigacije,pre svega zbog rezolucije,inace telefon je sa full HD ekranom 1920x1080.
toda81, video sam da si pomogao mnogima sa ovim modelom telefona pa te molim da ucinis isto i za mene
Hvala puno unapred!

Imam problem kupio sam LG G2 a ne mogu da se snadjem sa instaliranjem Igo navigacije,pre svega zbog rezolucije,inace telefon je sa full HD ekranom 1920x1080.
toda81, video sam da si pomogao mnogima sa ovim modelom telefona pa te molim da ucinis isto i za mene

Hvala puno unapred!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2015. 19:57
- :: Samsung galaxy s4
toda81, Jel mozes da mi pomognes oko igo navigacije za Samsung galaxy s4,ne mogu da nadjem rezoluciju 1080x1920 nigde.Hvala unapred 

Kod mene na lg g pro 2 baguje here navigacija.Par dana je radila kako treba a sad stalno puca kad je pokrenem.
Verovatno ce to kasnije ispraviti nekim update-om.Bar se nadam da ce to ispraviti.Baguje na lolipopu dok je na kit kat-u radila dobro.Problem se desava samo kad se ulazi u navigaciju,krene onako da blinka ispise par puta here i izbaci te iz navigacije.Inace kad udje u navigaciju onda radi dobro.Ne znam sta moze da pravi problem?
Da li mozda neko zna ima li kakvo resenje za ovaj problem ili se mora cekati neki novi update za lizalicu ili here navigaciju?
Verovatno ce to kasnije ispraviti nekim update-om.Bar se nadam da ce to ispraviti.Baguje na lolipopu dok je na kit kat-u radila dobro.Problem se desava samo kad se ulazi u navigaciju,krene onako da blinka ispise par puta here i izbaci te iz navigacije.Inace kad udje u navigaciju onda radi dobro.Ne znam sta moze da pravi problem?
Da li mozda neko zna ima li kakvo resenje za ovaj problem ili se mora cekati neki novi update za lizalicu ili here navigaciju?