GPS navigacija
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: GPS navigacija
Bojke1,mozda je problem do optimizacije aplikacije sa uredjajem. To se meni nijednom nije desilo na lollipopu,ni na nexus 5 ni na Moto G. Sljaka ko singerica 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
MilosPB, tvoj igo smo sredili i radi 
BeasTY i stefanbgd imate pp

BeasTY i stefanbgd imate pp
Note IV N9100 dual
Pa moguce da je do toga.Samo se nadam da ce to srediti nekim sledecim update-om.
artifex napisao:Bojke1,mozda je problem do optimizacije aplikacije sa uredjajem. To se meni nijednom nije desilo na lollipopu,ni na nexus 5 ni na Moto G. Sljaka ko singerica
Toda81 ako moze pomoc oko igo navigacije i nekim novijim mapama za evropu. Imam Sony Xperia J. Unapred hvala.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Here maps, odnosno here drive instaliraj i nema da te boli glava sto se tice gps:)
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije da je Here bas pouzdana. Mene je pre neki dan navodila da coveku kroz kucu prodjem kolima. Par ulica sa pogresnim nazivima, par onih koje nisu ucrtane kao jednosmerne pa te tera da pravis prekrsaj i sl. Sredice se to sigurno, ali eto, nije bas da ne boli glava 
Za mene je iGo i dalje No1, a Here je samo dobra alternativa koja mi je tu cisto ako iGo zabode iz nekog razloga (mada za par godina nikada nije).

Za mene je iGo i dalje No1, a Here je samo dobra alternativa koja mi je tu cisto ako iGo zabode iz nekog razloga (mada za par godina nikada nije).
- toda81
- Prijatelj foruma
Bas tako Araphele, iGO je jos uvek definitivno najbooja navigacija koja odlicno radi. Mnogo puta sam to rakao, ali cu reci ponovo da sam namestio igo i mnogim nasim gastarbajterima i prezadovoljni su i vise ne koriste one klasicne navigacione uredjaje
Note IV N9100 dual
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ja iz licnog iskustva sto sam koristio nisam imao problema, odnosno da me navodi kroz kucu da prodjemAzimuth napisao:Nije da je Here bas pouzdana. Mene je pre neki dan navodila da coveku kroz kucu prodjem kolima. Par ulica sa pogresnim nazivima, par onih koje nisu ucrtane kao jednosmerne pa te tera da pravis prekrsaj i sl. Sredice se to sigurno, ali eto, nije bas da ne boli glava

Festina lente.
Hteo bih da instaliram iGo, pa ako bi mogao todo da mi posaljes por sta i kako, imam lg g3. Hvala unapred. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Somi92, imas pp. Samo ispostu sve sto stoji u uputstvu i sve ce raditi kako treba
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To je zato sto si na WP pa i nemas izboraApolo napisao:meni licno je naj gps koji sam koristio.

Salu na stranu, mape su ove poslednje, skinuo ih pre neki dan, isti dan testirao navigaciju i eto problema. Nije to to jos uvek. Dobra je za zlu ne trebalo, ali nije bas da se oslonis i ne razmisljas kako da stignes do odredista.
Sygic mi je negde u ovom rangu sa Here. Radi on, ali isto tako ume da pogresi, ako ne i cesce.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Mar 2015. 12:26
- :: alcatel
pa i za igo sad uglavnom idu here mape,tako da dođe na isto,plus što se na here automatski apdejtuju,i ja koristim još uvek igo,mada sam instalirao i here
Hvala toda, pisem ako nesto zaje.... al ne bi trebalo
.......

Pitanje za miodrage. Da li je put izmedju Subotice i Male Bosne zatvoren? Beše nedavno u Subotici i upalio Here maps da me odvede najbrže do autoputa, kad mi ona pokaza put tuda, a znam da je (bio) zatvoren, a i dalje stoje betonske blokade.