Ljudi ne vidim da koristite nova launcher? Da li da podešavam njega, pošto imam plaćenu verziju u telefonu jos od kako su imali popust, tada sam je kupio za dzabana. Kažu da mnogo brže radi telefon sa njim, a zašto ga ne ubrzati ako i sada radi kao zver. Da bude turbo mode.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baterija ... neznam još ali pretpostavljam de će duže trajati od stock bar 20-30% (po trenutnim pokazateljima) , ipak ROOT + Greenify + Titanium ... igranka do besvesti (za one bez garancije ... a i one koje baš briga )
Baraba, S8 portovi još nisu sređeni kako treba ali zato ovaj [ROM][G935F/FD][ALEXNDR] * DQE7 * DevBase v4.2 * (Stock Moded) skinovan radi fenomenalno , čovek uvek ima najbolje ROM-ove za developere koji ih posle moduju/prerađuju .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.