Upgrade slušalica i preporuka
Koje slusalice mi preporucujete, gledao sam temu, i nisam nasao nista konkretno, jedino koss. Spreman sam da odvojim do 30e. Koje slusalice su najbolje u tom cenovnom rangu? I koje slusalice su bolje, obicne ili in-ear? Citao sam da nekima smetaju in-ear slusalice, ali su meni na w800 i w950 bas prijale. I, da li imaju neke slusalice da su bolje od SE-ovih (mislim na walkman seriju), a da su do 30e?
Kao jako bitnu stvar, naglasavam da stoje cvrsto u usima, da ne ispadaju dok trcim.
Miškoni, koje slusalice koristis na n91?
Edit: Evo, sad sam malo pretrazivao forum, pa sam naleteo na Sennheiser MX75 Sport, sta mislite da li se isplati uzimati ih, tj. da li su bolje od ostalih onoliko koliko su skuplje. Da li znate gde se jos mogu naci, osim u 4audio, gde kostaju 55e?
Edit 2: Sta mislite o Nokijinim hs-20? Gde imaju da se kupe, i kakve su naspram ostalih u tom cenovnom rangu?
Edit 3: Kakve su Creative EP-630 ?
Kao jako bitnu stvar, naglasavam da stoje cvrsto u usima, da ne ispadaju dok trcim.
Miškoni, koje slusalice koristis na n91?
Edit: Evo, sad sam malo pretrazivao forum, pa sam naleteo na Sennheiser MX75 Sport, sta mislite da li se isplati uzimati ih, tj. da li su bolje od ostalih onoliko koliko su skuplje. Da li znate gde se jos mogu naci, osim u 4audio, gde kostaju 55e?
Edit 2: Sta mislite o Nokijinim hs-20? Gde imaju da se kupe, i kakve su naspram ostalih u tom cenovnom rangu?
Edit 3: Kakve su Creative EP-630 ?
iPhone + CX300
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Alien, trenutno koristim sluške koje su došle uz mob - HS-28, samo sam im zamenio sunđerčiće i sad bolje stoje u ušima. Sluške uopšte nisu loše ali Sennheiser ili Koss su svakako bolje rešenje. Ako si raspoložen da se baš otvoriš - Shure E3c su pravi izbor, kažu da ne postoje bolje sluške tog tipa ali im je cena - uuu mama! 

● PRAVILA FORUMA ●
Hvala Miškoni, ali sam se ipak odlucio za ove Creative EP-630. Koliko sam citao po netu, jako su dobre, a sto se tice utisaka korisnika, skoro je 100%. Dakle, odlucio sam da uzmem njih, ili neke do 35e, koliko one kostaju. Sve preko toga mi je bacanje para, jer se nerazumem bas toliko, a i nemam bas toliko osetljive usi, kao neki od Vas.
Sta mislite, kakve su ove slusalice (Creative EP-630 u odnosu na koss the plug i sony hpm-82?
Sta mislite, kakve su ove slusalice (Creative EP-630 u odnosu na koss the plug i sony hpm-82?
iPhone + CX300
- Miškoni
- Administrator
Za te Creative sluške kažu da imaju jako dobar bas i generalno dobar zvuk, mada ne dihtuju baš najbolje i ima nekih zamerki na kabl. Lično ih nisam čuo ali mislim da nećeš pogrešiti ako ih uzmeš. 

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Alien, ne bih znao, nisam čuo ni jedne ni druge, ali kod CX300 mi se ne sviđa što je asimetričan kabl...
● PRAVILA FORUMA ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ja imam ep-630 i definitivno su bolje od koss the plug,nemam problema sa kablom,izgledaju kvalitetno,pozlacen 3.5mm ulaz,gumeni nastavci su dobri,itd.Imas jednu temu na bench-u o slusalicama,pa procitaj.Ali ne ocekuj cudo od creative,ako hoces cudo kupi shure 
EDIT:
e da,sto se tice cx300 bolje su od ep630,ne daj se zavarati komentarima po netu tipa 'isto izgledaju isto zvuce' nisu bre iste! ali kostaju oko 60eur,pa....zavisi koliko volis muziku.Ja je volim do 30 eur i e-serije

EDIT:
e da,sto se tice cx300 bolje su od ep630,ne daj se zavarati komentarima po netu tipa 'isto izgledaju isto zvuce' nisu bre iste! ali kostaju oko 60eur,pa....zavisi koliko volis muziku.Ja je volim do 30 eur i e-serije

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Da to je onda stvarno razlika jer se e serija baš i nije proslavila zvukom (da ne kažem nešto uverdljivije na račun kompletnog zvuka na Nokiama, čast izuzecima).
Kao što rekoh Alienu na PM, našao sam CX 300 u TchnoMaxu za 4200!!!
Da se razumemo na e-bayu su 17 funti tj. oko 25 evra, pa prema tome ovo i nije TOLIKO povoljno, ali u odnosu na 4Audio koji je kao uvoznik je za 13ak evra jeftinije. A da ne kažem koliko su mi postali nesimpatični od momenta kada su me obavestili da se servis bubica ne radi, da je to potrošna roba, i da neće da se zamlaćuju da mi menjaju kabl (a negde sam u garanciji video da to kao rade, pri čemu je sasvim moguće da su stvarno mislili na ozbiljinije modele samo su onda trebali da se ograde, ali me sad mrzi da to tražim). I sad moram sam da majstorišem, za sada bezuspešno. Kad nešto uradim javljam rezultate i u čemu je bio problem.

Kao što rekoh Alienu na PM, našao sam CX 300 u TchnoMaxu za 4200!!!

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
ja sam uzeo u 4audio dobro se secam posto sam bio dezurni porucio sam u utorak stiglo je u sredu i taman sam ih koristio bas pred kraj skolske godine izasle su me oko 4500 dinara i prezadovoljan sam.A bas sledeci vikend sam isao u bg al staces kad sam lenj
Koliko vidim cx300 su jako slicne hpm -70 i 82 sta mislite koje su bolje cx 300 ili moje MX75

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Nisu više u garanciji, nego sam ja ko pošten građanin došao da zamenim kabl jer sam u garanciji video da može. Kod ono cvrc. Nema veze igraću se s tim, p ćemo da vidimo, a svejedno bih uzimao te CX 300, samo sad pre more baš nešto ne paše ta cifra, ali ako ništa ne uradim to mi ne gine (nemam nameru da u busu do mora slušam nametnutu muziku
)
Phantom Lord, to si dobro rekao - za uz e seriju ti ne trebaju bolje. Dobro trošiš resurse

Phantom Lord, to si dobro rekao - za uz e seriju ti ne trebaju bolje. Dobro trošiš resurse

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]