Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Koje slusalice mi preporucujete, gledao sam temu, i nisam nasao nista konkretno, jedino koss. Spreman sam da odvojim do 30e. Koje slusalice su najbolje u tom cenovnom rangu? I koje slusalice su bolje, obicne ili in-ear? Citao sam da nekima smetaju in-ear slusalice, ali su meni na w800 i w950 bas prijale. I, da li imaju neke slusalice da su bolje od SE-ovih (mislim na walkman seriju), a da su do 30e?

Kao jako bitnu stvar, naglasavam da stoje cvrsto u usima, da ne ispadaju dok trcim.

Miškoni, koje slusalice koristis na n91?

Edit: Evo, sad sam malo pretrazivao forum, pa sam naleteo na Sennheiser MX75 Sport, sta mislite da li se isplati uzimati ih, tj. da li su bolje od ostalih onoliko koliko su skuplje. Da li znate gde se jos mogu naci, osim u 4audio, gde kostaju 55e?

Edit 2: Sta mislite o Nokijinim hs-20? Gde imaju da se kupe, i kakve su naspram ostalih u tom cenovnom rangu?

Edit 3: Kakve su Creative EP-630 ?
iPhone + CX300

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

@alien: a sta mislis o KOSS-ovim plug slusalicama, ja ih imam i bas su dobre,a imam i KOSS-ove UR-18, dosta su velike ali imaju bas lep i cist zvuk i prijatne su za nosenje! A za hs-20, ne znam nista posebno dobio ih je moj brat uz nokiu 3250, bolje su ti hpm-70! 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

limanac, pa pazi, uzimam n91, a kad vec fon ima toliki potencijal, zasto ga ne iskoristiti? Videcu, pogledacu i njih, ali sacekacu da dobijem jos odgovora... :) Dosta mi se svidjaju ove zadnje sto sam napisao, creative, one kostaju 35e.
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Alien, trenutno koristim sluške koje su došle uz mob - HS-28, samo sam im zamenio sunđerčiće i sad bolje stoje u ušima. Sluške uopšte nisu loše ali Sennheiser ili Koss su svakako bolje rešenje. Ako si raspoložen da se baš otvoriš - Shure E3c su pravi izbor, kažu da ne postoje bolje sluške tog tipa ali im je cena - uuu mama! :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Hvala Miškoni, ali sam se ipak odlucio za ove Creative EP-630. Koliko sam citao po netu, jako su dobre, a sto se tice utisaka korisnika, skoro je 100%. Dakle, odlucio sam da uzmem njih, ili neke do 35e, koliko one kostaju. Sve preko toga mi je bacanje para, jer se nerazumem bas toliko, a i nemam bas toliko osetljive usi, kao neki od Vas.

Sta mislite, kakve su ove slusalice (Creative EP-630 u odnosu na koss the plug i sony hpm-82?
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Za te Creative sluške kažu da imaju jako dobar bas i generalno dobar zvuk, mada ne dihtuju baš najbolje i ima nekih zamerki na kabl. Lično ih nisam čuo ali mislim da nećeš pogrešiti ako ih uzmeš. :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

A,sta mislis, ima li velike razlike izmedju tih creative i cx300 (valjda sennheizer, nisam siguran kako se pise)
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Alien, ne bih znao, nisam čuo ni jedne ni druge, ali kod CX300 mi se ne sviđa što je asimetričan kabl...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ok, hvala u svakom slucaju... Uzecu ep630... Samo jos da uzmem telefon :lol:

Pozdrav...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja imam ep-630 i definitivno su bolje od koss the plug,nemam problema sa kablom,izgledaju kvalitetno,pozlacen 3.5mm ulaz,gumeni nastavci su dobri,itd.Imas jednu temu na bench-u o slusalicama,pa procitaj.Ali ne ocekuj cudo od creative,ako hoces cudo kupi shure :)
EDIT:
e da,sto se tice cx300 bolje su od ep630,ne daj se zavarati komentarima po netu tipa 'isto izgledaju isto zvuce' nisu bre iste! ali kostaju oko 60eur,pa....zavisi koliko volis muziku.Ja je volim do 30 eur i e-serije :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Phantom Lord, a kakve su ep630 naspram ostalih slusalica sa slicnom cenom? Kakve su naspram SE-ovih hpm-82 i hpm-70?
iPhone + CX300

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

E to ne bih umeo da ti kazem,nisam nikada koristio se slusalice,ali mogu da ti kazem da neces biti razocaran i jos mogu da ti kazem da ces ih tesko naci u beogradu :D
Ja jedva nasao u jednoj ranji na sajmu,poslednje.Ako hoces bas bas slusalice uzmi ove cx300.
Samo promaklo mi je,koji telefon koristis?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

kupujem u petak n91, zato i hocu dobre slusalice, a sada koristim k800i.

A kakve su mx75 sport naspram cx300? Da li su one bolje od njih(bar po specifikaciji ako ih vec nisi koristio)
iPhone + CX300

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Ja bih pre isao na cx300,nema promasaja,ove su malo prenabudzene za moj ukus.Ili to ili ep630,pazi kad sad mogu da slusam muziku na e61 :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da to je onda stvarno razlika jer se e serija baš i nije proslavila zvukom (da ne kažem nešto uverdljivije na račun kompletnog zvuka na Nokiama, čast izuzecima).

Kao što rekoh Alienu na PM, našao sam CX 300 u TchnoMaxu za 4200!!! :blinky: :blinky: :blinky: Da se razumemo na e-bayu su 17 funti tj. oko 25 evra, pa prema tome ovo i nije TOLIKO povoljno, ali u odnosu na 4Audio koji je kao uvoznik je za 13ak evra jeftinije. A da ne kažem koliko su mi postali nesimpatični od momenta kada su me obavestili da se servis bubica ne radi, da je to potrošna roba, i da neće da se zamlaćuju da mi menjaju kabl (a negde sam u garanciji video da to kao rade, pri čemu je sasvim moguće da su stvarno mislili na ozbiljinije modele samo su onda trebali da se ograde, ali me sad mrzi da to tražim). I sad moram sam da majstorišem, za sada bezuspešno. Kad nešto uradim javljam rezultate i u čemu je bio problem.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

auu stoke pa gargamel ako ti je u garanciji mora da hoce ponesi bejzbolku i da vidis kako ce da rade odma.E bas su me razocarili.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

madness99, a gde si ti uzeo tvoj mx75 sport???

A, sta mislite, da li se isplati dati jos 15e za cx300(u odnosu na ep-630)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja sam uzeo u 4audio dobro se secam posto sam bio dezurni porucio sam u utorak stiglo je u sredu i taman sam ih koristio bas pred kraj skolske godine izasle su me oko 4500 dinara i prezadovoljan sam.A bas sledeci vikend sam isao u bg al staces kad sam lenj :oops: Koliko vidim cx300 su jako slicne hpm -70 i 82 sta mislite koje su bolje cx 300 ili moje MX75
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Alien,ako uzimas vec n91,uzmi cx300,bolje su od ep630,tih 15 evra nisu nista,a moze da znaci puno.Ja sam uzeo creative zato sto imam e seriju,pa bi kupovina boljih slusalica bila bacanje para. :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nisu više u garanciji, nego sam ja ko pošten građanin došao da zamenim kabl jer sam u garanciji video da može. Kod ono cvrc. Nema veze igraću se s tim, p ćemo da vidimo, a svejedno bih uzimao te CX 300, samo sad pre more baš nešto ne paše ta cifra, ali ako ništa ne uradim to mi ne gine (nemam nameru da u busu do mora slušam nametnutu muziku :shock: :P 8) )

Phantom Lord, to si dobro rekao - za uz e seriju ti ne trebaju bolje. Dobro trošiš resurse :oops:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori