Danas sam probao da uhvatim FIX sa 95 medjutim, nesto nije htelo... posle videh da nisam dobro otkljucao mape sad ih ponovo prebacujem pa cu da probam posle...
Edit:
evo upravo sam se vratio iz probe GPSa
Toliko sam se razocarao da nemate pojma... ovo sto ova nokija ima nije ni sirf I star...

prvo sam otisao na jednu malu setnju koja je trajala 10-ak minuta po otvorenom i telefon nije uspeo da uhvati fix... onda sam se vratio kuci po n70 i externi sirf III star iskljucio n95-8gb otisao do parkinga seo u auto i aktivirao oba u isto vreme. N70 je uhvatila fix za nekih 30-40 sec, a n95 je uhvatila fix posle 10 min i to sa 3 crte dok je kod n70 bio max 5 crta!!!! Prvo sam pomislio da GPS ne radi i da bih trebao da ga reklamiram... tako sam se razocarao da nemam reci...
ako se jos neka stvar slicna ovoj ponovi i razocara me, telefon ide na prodaju dolazi n82. Probao sam GPS i na n82 i bio sam odusevljen brzinom pristupa. Ovome se stvarno nisam nadao
mozda sam napravio gresku, telefon mi je bio zatvoren, da li je neophodno da bude otvoren dok se trazi fix?