GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: GPS navigacija

Post od toda81 »

Postoji mogucnost da mape samo imas na kartici

Slika
Note IV N9100 dual

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Koju verziju iGO-a i mapa koristite? Upravo skidam iGO 2.4 9.6.26.431282 9 september 2014, a mape iGO R3 HERE (Navteq) Europe 2014 Q4.
Jel to ta najnovija, najbolja, najbrža, troši bateriju manje od poruke, itd., itd., itd... [emoji1]

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ima i 31. januar 2015.
Mapa here 2015. Q1
Note IV N9100 dual

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Imam Galaxy S2, rotovan je. Koristio sam ove aplikacije: fasterGPS, Smart Time Sync i GPSfix ne bi li sredio prze nalazenje satelita za GPS. Posto je bilo nekih problema. Ne znam koja aplikacija je sredila to jer sam sve startovao tako da meni sada radi veoma brzo GPS. Da ne bi drzao sve aplikacije koju smatrate najefikasnijom od ovih tri pa da tu ostavim da se nadje ako otputujem negde dalje pa da mogu na brzinu da podesim.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Preporuka za fasterGPS.

Promenite region na rs za Srbiju. Videcete, lako je, samo menja kod u gps.conf fajlu.

Slika
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

shtrumf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Mar 2013. 23:51
:: note 4
:: a5

Post od shtrumf »

@ Toda81 Druze, kao i uvek do sada, prateci tvoja uputstva, sve je uspesno zavrseno i instalirano, i naravno testirano.. radi top.. sredinom septembra idem kolima na neki put po evropi, tako da verujem da ce biti prilike da je maksimalno istestiram.. hvala druze jos jednom, zaista si legenda od coveka.. :D :D :D

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Ljudi,da ubacim Here mape,ili Tom Tom mappe za Igo? imam i jedne i druge,koje ssu bolje?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

Реално убациш бесплатан Waze и имаш мапе које се ажурирају на дневној бази.. + пандуре + застоје + инфо о радовима...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Esseker napisao:Ljudi,da ubacim Here mape,ili Tom Tom mappe za Igo? imam i jedne i druge,koje ssu bolje?
Najbolje je da koristis kombinaciju here, contrast i tomtom sa themechangerom jer na taj nacin ako nesto nema na jednoj karti, onda ga potrazis na drugoj ili trecoj. Ja tako radim i prezadovoljan sam
Note IV N9100 dual

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Ubacicu danas u toku dana,a realno nemam toliku potrebu,jer nisam toliko u pokretu. Hvala na predlozima. :)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od danil80 »

toda81, a što bi to radio kad imaš navigaciju koja ima mape ažurirane na dnevnoj bazi, čemu cimanje sa tim da li ima ili nema. Ja sam ranije isto koristio Igo, slažem se da je najbolji interfejs, ali mi je sada mnogo važnije da su karte ažurne i dodatno da me rutira van gužvi i zakrčenja.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nisam probao tu navigaciju tako da ne mogu ni da kazem misljenje o njoj. Koje karte koristi, kakve su karte u odnosu na arte koje koristi iGO?

Najbitnije je da su karte dobro odradjene, mada je meni bitan i izgled
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Zar Wze nije isključivo online rešenje?

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od danil80 »

Тако је. Али за месец дана он мени посрче 20-30мб чак и ако немаш интернет, уплатиш један додатак од 100 дин и то ти је доста. А искрено не верујем да неко користи паметан телефон данас без интернета. Уз то, то је више апликација коју свакодневно користиш, која ти помогне да избегнеш патроле и гужве, где скупљаш поене па је и интерактивна.. Много занимљивије од Иго.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Meni lično je navigacija daleko potrebnija kada putujem van zemlje, tako da jedna od obaveznih stavki mi je da bude offline. O zonama jako loše pokrivenosti po našoj zemlji da ne govorim. Lično koristim Navigon i zadovoljava moje potrebe. Te online varijante uopšte ne uzimam u obzir, ali apsolutno poštujem da postoje ljudi kojima to najviše odgovara.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

danil80, ali ljudi koriste internet i za mnoge druge stvari, ne samo za navigaciju, tako da podrzavam to sto je araphel napisao. iGO i HERE su tu nenadmasni.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ni meni se ne svidja ta online navigacija, ali kao sto su kolege vec rekle, postujem misljenje onih koje je suprotno mom
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Green napisao:iGO i HERE su tu nenadmasni.
I Sygic. Doduse, moj redosled bi bio iGO, Sygic pa na kraju HERE. Imam sve tri legane verzije, Sygic je neka zlatna sredina, dok je HERE jos uvek u problemima. Nema rutiranja, nemas "via" opciju, u NS-u u offline modu nece da nadje npr Mise Dimitrijevica (prilicno dugacka ulica koja postoji decenijama sa istim imenom) itd. Kapiram da ce srediti i HERE, ali je za mene jos uvek nesigurna varijanta i ne bih se usudio da se zaputim na putesentsvije samo sa njom.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Azimuth, je l' Sygic onda bolje koncipiran za nasu zemlju? Mape su bolje odradjene sto se tice upisa ulica?

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Ja na wp imam i here i sygic, legalan. Ipak je here dosta bolji od tom tom mapa, mnogo je detaljniji, ima cak i seoske puteve, kao i put koji je prosle godine napravljen. Mapa Srbije u sygic je samo 20mb, nije losa ali je here dosta bolji... Mislim da Google maps i here drive zavrsavaju posao bez ikakvih problema.

Zaključana tema