Kopte3 Again, gprs ne bi mogao da radi nista umjesto gps-a, ali bi mogao da pomogne gps-u da brze uhvati fix, to je agps o kome Mirko BGD prica, tj. assisted gps. Mirko BGD, nema sanse da garmin koristi gprs, a ako si ipak nesiguran samo u podesavanjima podesi "garmin online" na "iskljuceno"... nego to je zbog novog garmina, i meni mnogo brze hvata fix, u mojoj sobi imam 3-4 signala!!!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
OK
prezadovoljan sam telefonom... samo sam malo u tripu oko nekih stvari i bas se plasim..
recimo dugme c i taster za multimediju mi malo skripucu kad se pritisnu...
i kad pojacam tonove tastature na najjace i po nekad kad udjem u meni i setam po opcijama kao da ce da probije zvucnik...
To je vec pitanje za temu o N95 8gb ali nema veze
To sto malo skripucu tasteri je skroz normalno tj. to su male nesavrsenosti izrade telefona, a po meni nije normalno da pojacavas tonove tastature na najjace, pa sta ce ti to kog djavola? 100% ljudi koje ja znam drzi iskljucen zvuk tastature
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
da se vratimo na temu..
upravo sam update-ovao garmin i nece vise da se pokrene program. izbacuje mi poruku:
standby mode:
unable to execute file for security reasons
wtf?
I'd explain it to you, but your brain would explode.
Ja sam imao iste probleme... nije hteo da mi pokrene aplikaciju vec je stalno restart aplikacije. Nn95 i na n82. znaci kada se instalira nova verzija garmina ne treba je gaziti, nego se prvo mora obrisati stara pa instalirati nova....
Ljudi ne mogu na burazovoj n82 da garmin nateram da locira interni gps prijemnik,a kada udjem u setings,pa system = pa remote gps= i tu da mi da opciju interni gps,ja imam samo mogucnost da se poveze sa garmin gps uredjajem,a dole imam prozorce pair new gps....
IDzO, sve do cetvrte slike mi je tako,ali tamo gde treba da izaberem gps modul pise mi ovako
Connection allowed to garmin GPS device only
pa ispod
pair new gps
i onda imam
enable done
cale, IDzO, loki13, Sensei, Ovo je forum o mobilnim telefonima gde je zabranjen svaki vid piraterije.
Škola piraterije u nekom kafiću!
Ili ISKLJUČIVO NA PP bez spamovanja teme "pogledaj PP" i sl.
Svaki sledeći post koji bude pominjao crackovanje i način kako to uraditi biće obrisan bez upozorenja a sa posledicama za onog koji to ne poštuje!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Hvala kralju!A vidim da neki pominju garmin mape,pa jel mogu one da se instaliraju nekako?Ja sam skinuo sinoc Garmin mobile european maps,a ne znam kako da ih ubacim? A za glasovno navodjenje cu se nekako snaci.
Hayo,plz malo pomoci oko gps'a na n82.Nikako ne dobijam signal?!?!?Dali treba da podesim nesto?!?!?!?Misim uskoro putujem pa bi mi dobro dosao gps paaa ,ako neko moze da pomogne,thx!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.