Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

IDzO, :D .

Ja sam sada na moj čisti N82 stavio malo beatlesa,rolingstonsa,eaglesa,boba marley-a,britney (rekoh da je nekako volim :),i malo dance house muzike.Bre u hip-hopu stalno neke droge,alkohol,kola,ribe...strašno :wacko:

Eh da super je novi slipknot album!
Nokia C6

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Ma ok je to....ja sam sad skinuo nekih...cirka 500 rock pesama...plus jos neke pesme od ajs nigrutina i njegov nov album kajmak i katran:) ostalo mi 300 mb :D

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

tehno maniac, slicne stvari. Kod mene:Bob Marley, malo Bee Gees, nesto malo pop muzike i skoro sve pesme Riblje Corbe, jednostavno ih volim.
Pozz :wink:
Linux&Android

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ja sam, na moj svezhe kupljeni k800i, stavio par stvari samo da imam, jer nisam imao vremena... ali shta cju staviti je : pearl jam, alice in chains, guns and roses, toto, john norum, malo atheist rap-a whitesnake, faith no more, extreme, mozhda neki house, ali malo itd :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Ja na svom N82 imam samo i can't get no satifaction :D
A M3510 jue pun svega i svačega.800MB muzike :D
Nokia C6

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

tehno maniac, hehe :)... na primer, na proshlom telefonu (nokia n72) sam imao samo par pesama koje su mi sluzhile kao ringtone... jer telefon je zhiv k**ac za slushanje mjuze i na zvuchniku i preko slushalica...
ali pre njega, na k750i sam imao dooosta pesama... sad upravo stavljam na k800i mnogo :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Slazem se sa Layne Staley-em,posto i ja koristim K750i.Meni licno sluzi telefon i kao flash,a ne samo kao walkman,secam se sa nostalgijom prvih walkman aparata sa kasetama,a verujem da se i stariji forumasi secaju toga vremena.A od muzike sam napravio mix domace i strane pop muzike,nadje se i po neki house sa top fm radia

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

jaooooo....sony walkman za kasete...imam ga jos uvek...neki matelik sivi...sve mu je otpalo ali ga cuvam i dalje..samo nemam vise kaseta.. :(

a sto se tice muzike...idemo : 6500 slide -> heart, gabrielle, orson, poison, texas, the offspring, MJ, vaya con dios (i jos neki latino) a od domacih azra, kaliopi :) (sto cu, mnogo mi se svidja ono ljubi me), you rock balade... ah da .. i viktorija - kanada :blinky: yeaaaahhh... denis i denis - maline i kupine... i tako..

ipod - ukrali, nema svrhe da pricam sta je bilo u njemu :lol: :lol: :lol: :lol:
Even a clock that does not work is right twice a day

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

oggich napisao:...secam se sa nostalgijom prvih walkman aparata sa kasetama,a verujem da se i stariji forumasi secaju toga vremena.
Ma sta secaju,poseduju! Jos uvek cuvam svoj walkman Philips, kupljen u Londonu i placen 40 funti.Ih,na njemu sam stalno vrtio albume metallice,maidena,slayera,bathory... Eh, :roll:
Da ne bude offtopic,ovih dana su u telefonu 2 albuma:
Slayer-Reign in Blood
Judas Priest- Painkiller
Kombinacija iz pakla! ;)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

VladaZem, total f*ckin' respect! I za muziku i za budući telefon. Samo ćeš ti imati više pjesama u telefonu nego ja. :)
Wicker, ja nikako da provalim (iako mi je engleski jedna od užih specijalnosti) šta znači Wicker Man. Aj' pojasni, 'leba ti!
Kod mene je najnovije jedan sjajan bend, mislim da su Šveđani: Opeth. Albumi Orchid i Deliverance. Zaista su sjajni!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Gledam malo početak teme...Miodrage respect za star wars/trek, transvormerse...obožavam to :)
Ja sam malo osvežio svoju kolekciju:
Abba, beeGees, b.marley, ovaj dance što je aktuelan...
Od ovih "seljačkijih" malo fergie, shakira, b.spears (samo novi album), madonna (1 pesma-hung up)
A da...slučajno sam ubacio Aspirin od Secke Seljačkić :lol: :lol: :lol: :lol:
Nokia C6

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

u zadnje 3 ned sam ubacio dosta novih stvari u tel, al zadnje 3 nedelje slusam samo novi album Rise Against-a (appeal to a reason)... ZARAZNO JE!
ko nije preslusao, nek to obavezno uradi :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

stavio sam crvenu uzbunu 3 koja je izuzetno dobra.sa par pesmica koje bih izbacio zbog dosade ali sve ostalo je super...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Vincent, Sa Wicker Man-om sam se susreo prvi put pre 9 godina,citajuci neku knjigu o religiji i mitologiji Kelta.Wicker Man je kod nas preveden kao "Covek od Pruca".Naime,Kelti su imali obicaj da prinose zrtve Bogovima da bi ih odobrovoljili,tako sto bi napravili velikog coveka od granja i u njega stavili svoju zrtvu zivu i onda tu kreaturu od pruca zapalili da izgori zajedno sa zrtvom unutra.
Znam,surovo.Sve se to dogadjalo naravno dok nije "dojahalo" hriscanstvo.Iskreno to me nije toliko zainteresovalo odmah,sve dok Iron Maiden nisu snimili istoimenu pesmu Wicker Man i uradili za nju spot (ako te zanima imas na You Tube),koja je meni odlicna.Posle je usledio rimejk filma Wicker Man sa Nikols Kejdzom gde se moze videti kako je to sve pre mnogo godina izgledalo.Film je snimljen ako se ne varam '05 ili '06,nisam siguran.Ako nisi gledao moja preporuka.A orginal jos nisam gledao iz '73.Eto,ukratko. :wink:
Da ne bude bas offtopic Opeth je dobar bend,samo sto ja nesto ne mogu njihove radove posle Orchid-a.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Aha, znači to je! A meni svi rečnici kažu da je "wicker" nešto napravljeno od pruća, ali nikada nisam provalio zašto "man", šta je čovjek od pruća, potpuno sam zaboravio na pagansku prošlost evropskih naroda! Baš sam preksinoć gledao crtani "Князь Владимир", koji toplo preporučujem svima, gdje braća Rusi spaljuju takvog Peruna. Slava Perunu! :) Pa nije to toliko surovo, imaš takvih primjera i dan-danas u malo manje razvijenim civilizacijama naše planete. Ritualno spaljivanje žrtava ima jednu dobru stvar - većina žrtava umre od gušenja dimom, tako da ne dožive tako brutalnu smrt kao što je spaljivanje (od vatre koja ga prži čovjek umire tek nakon što mu oči iscure, tolika temperatura je neophodna). Jbg, nisu ljudi znali kako da "umilostive" sile, naučili su se da tako baš ne ide. Meni se, inače, vrlo dopadaju evropske mitologije, naročito ova naša, slovenska.
Nisam znao da ima i film pod tim imenom, nadam se da je pjesma u OST-u :), odlična pjesma, a dobar i čitav album, bogami. Imam ga skoro čitavog u telefonu. Što se tiče Opetha, ne mogu reći da ih tako dobro poznajem, drug me je uputio na njih (član našeg foruma - 4life). Mnogo mi se sviđa njihov zvuk i kreativnost, kao i "neuhvatljivost" njihovog žanra. Naravno u pozitivnom smislu, nije miješanje repa i roka i slične gluposti, nego jedan lijepi amalgam uglavnom metala i guitar-oriented stvarčica i to još sa onakvim vokalom! Face of Melinda od njih mi se stalno vrti u telefonu. :)

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Vincent napisao:Pa nije to toliko surovo, imaš takvih primjera i dan-danas u malo manje razvijenim civilizacijama naše planete.
Bas o tome i govori film sa Nikolas Kejdzom,moja preporuka.
Vincent napisao:Meni se, inače, vrlo dopadaju evropske mitologije, naročito ova naša, slovenska.

Takodje,samo sto se nema vremena za citanje i proucavanje.
Vincent napisao:Face of Melinda od njih mi se stalno vrti u telefonu.
Odlicna pesma!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

:) Isti sam slučaj!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Evo za 666 post da se pohvalim da skoro 100% idem opet na Maidene u februaru (skoro, jer sestra još nije kupila karte), pa će da padne nakrcavanje istima u narednim danima (već imam 30-tak pjesama, biće još dosta). Najnovije par novih stvari od Opetha (laganijih) - trujem se tim bendom -, David Bowie par pjesama, nekoliko fenomenalnih Smooth Jazz i rock podcasta skinutih na fakultetu telefonom i EKV Unplugged u Prištini 1994. Bolesno dobar koncert! Molim sve zainteresovane da ga što prije preslušaju i ako neko ima komplet koncert (ja imam samo osam pjesama) Bogom ga kumim da mi pjesme nakon osme uploaduju na Rapidshare.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Idemo na Ma(i)deneeeeeee............... :D :D :D

Ne uključujem se u ovu temu baš jer ne slušam više muziku na fonu (otkad sam prodao w950), ali kad sam stavio sluške u HTC (zeznut je priključak - USB a nemam adapterm pa samo originalne slušalice mogu da stavim u njega), setio sam se zašto više ne koristim bilo šta što nije in-ear.

Inače tu je: Rage, Hladno pivo, Ateisti, Metalica, Nightwhish, Rammstein, Diorama.......

I prisećanje na stare dane, Sonijev AutoReverse sistem na walkmanima. Burazer mi izgubio jedan odličan primerak :cry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

gargamel4, "AutoReverse sistem na walkmanima" 8) , gde ga iskopa :D
Vincent, jel'postoji snimak Priština unplugged sa više od 8 pesama? Imaš za utehu Bečej unplugged sa 18 pesama.
Skinut Darkwood dub "Jedinstvo", baš ide ovih dana...
:wink:

Odgovori