Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, iskreno meni prvo sto je palo na pamet je da se taj lik uplasio od vas vise nego vi od njega!
Ipak mu vjerovatno nije bilo svejedno da sjedne sa dva nepoznata lika u auto noseci toliko para sa sobom, vjerovatno ni tebi ne bi bilo ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Sensei, u pravu si i ja sam isto tako razmisljao... samo ne kapiram pazi auto ima tablice, onda moj broj je 065 postpaid... da njemu nije odgovaralo da ide u menjacnicu on je mogao da kaze lepo, brate meni to neodgovara frka mi je, niko ga nebi pritiskao, on je jednostavno ispario :unsure:

drugo, ko jos dogovara da se nadje u 22h na Slaviji? mogli smo sve da ostavimo za sutra.... bilo je 1000 kombinacija...

Gresim li? :unsure:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne gresis!
Jel ti je hteo platiti u evrima? Ako jeste mozda je imao falsifikate pa ti je hteo uvaliti, a ti dok skontas proso` voz! ;)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

IDzO, UPRAVO TAKO SAM I JA MISLIO!!! :)
a imao sam slucaj sa uvaljivanjem i mraka i evra... par puta su prelazili i mene i moje svavkavi likovi, pocev od matoraca koji su glumili ukocenost, pa do extra skockanih cical al to nije bitno... drugo 400e nije mala cifra... znaci ako decko nije imao poverenja, on je sve mogao da odlozi za sutra, ili jednostavno da se izvine i da kaze da je iz nekog razloga odustao... ili? :unsure:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, u svakom slucaju je dobro sto nisi na slijepo uzeo evre, a ako te bas interesuje sta se desilo posalji mu poruku ili ga nazovi pa ga pitaj, ako ne bude imao nikakav konkretan odgovor onda je vjerovatno htio da te zafrkne...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa mogao je i on doci sa nekim ako mu je frka da kupuje telefon u 22h od dva nepoznata lika!
Ali o5 mislim da te je hteo navuci za te laznjake, a ti se posle snalazi kako znas i umes!
U menjacnici bi odmah skontali da su laznjaci i tek bi onda imao lik problema! Tako da mu je i bolje sto se pokupio i pobegao! ;) :)

Po nekom mom misljenju ne trebas ga zvati jer kad te je jednom hteo izraditi pokusace i drugi put! Naice neki normalan pa ces prodati fon! Nije valjda tolika hica?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Sensei, zvao sam ga ja 3 puta kad se izgubio... medjutim nije se javljao... mislim da je bolje da iskuliram to sve, ako me slucajno bude zvao, odjebacu ga, telefon je na prodaju al ne za tebe i to je to... Mislim da sam bio dovoljno korektan, prvo sam se cimao do Banjice, posle do Slavije, trosio vreme, gorivo, cimao burazera i sve to ni zbog cega :angry:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sta ti bi da ga prodajes posle nekoliko dana? :?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Stigao TYTN II :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Oooo pa cestitamo! ;)
Napisi (ako ti nije tesko) kakav je fon, kakva je tastatura... ali u njegovu temu! viewtopic.php?t=14708

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ocju, al nije stigao jos kod mene... tek kod drugara u radnju, cim prodam ovo boze-zdravlje podizem ga.... :wink:

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

7710 za 200? Ja mislim da je mnogo. Stanje je ok, radi, sva oprema, prvi vlasnik. Shta mislite? .
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

ja prosto ne mogu verovati, ljudi kupuju telefone stare godinu dana, n73 za 200 i kusur evra, izlizane n80 za 220 i n95 za 260eu...
:angry: :angry: :angry: :cry: :cry: :cry:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ne vredi taj kes. Ako oces uzmi, al ne dobijas nista. brate, batica je kupio N73 u shit stanju od mog drugara za 105 eura, kaze, ja sam serviser :? I ode. Kraj, na moje oce, jos mi rekao da imam popust kod njega u radnji... Necu uci tamo,sanse nema. :|
Nokia E71... Elegant, but deadly

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

kapoerista90, uff mogu misliti u kakvom stanju je da za 100evra kupio jbt, sigurno sa falsikovanom imei brojem i da ne kazem da odakle je taj uzeo ako ga prodaje za dzabe...al jbg..takav je svet...svi hoce dobar tel za 150eu...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Nije... Tel je bio godinu dana i 7 meseci star, sa oguljenom maskom(koja je osim boje bila super) ceo je radio, 2gb kartica, sa TIM mreze.. Ali njemu se zurilo, uzeo je N95 8gb sad...
A to koliko prodaju. TO je stvar prodavca i kupca... Neko se zaleti i uzme, kao star 1 dan... A ja sam na primer svaki prodao za lepe pare, i to vise nego sto inace traze. A nije bio nista bolji od ostalih. Ne smatram sebe losim zbog toga, tako je doslo... Kocka se isplatila :D A na primer, dao sam N73ME (poprilicno star, al u super stanju) za novi K810 i dobio sam doplatu..
Nokia E71... Elegant, but deadly

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

kapoerista90, bash to kazem..da serviseri prodaju stare telefone, sa novom maskom, dobijaju nov tel um zamenu+doplatu..takav je svet....

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

@Mirko BGD, chak i da je imao dinare ja bih proverio, vecheras sam video tako dobar falsh hiljadarke da je to strashno .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

materijalmen, ti stvarno mislis da ce se nego u zemlji Srbiji cimati da menja imei, samo stavi sve nule i kaze: "Pa brate, to je od fleshovanja."

Verovali ili ne prepakivanje telefona je jako isplativo, kao sto je kapoerista90 rekao, njegov drug je prodao za 100e n73. Evo ideje. Uzmem za 100e tel kupim crnu masku, rasklopim tel i ocistim(svi znamo sta sve moze da bude u telefonu) po mogucstvu u kadici. Stavim masku resetujem tajmer, fleshujem N73ME software i prodam za 180eura kao N73ME `ladno za dva dana ili u lokalnom kaficu za 210-220e. Troskovi tel 100e i maska recimo 20e al` nije ni toliko. Zarada 60-70e. U sustini ovo nije kriminalna radnja, to se radi godinama na zapadu i zove se Refurbishment ili ti dovodjenje uredjaja u pocetno stanje, ali uvek pise da je odradjen refurbishment, sto ce doticni serviser precutati.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

darkado, kakav je bio onaj hologram??? ja obicno to gledam po njemu... dok neko vadi novac ja snima hologram i ako se on presijava u razlicitim bojama onda je ok...

Odgovori