dimi89, svaka cast za slike,stvarno su odlicno ispale,rezolucija nije uvek bitna
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jerkann, kao sto sale kaze. Inace koker je moj, kupio sam ga istog dana kad i mobilni. Inace pravi mnogo bolje slike u odnosu na 5800. Ja sam odusevlljen sa slikama na dnevnoj svetlosti.
Mozda i nije zanimljivo svima ali meni jeste
moja kolekcija paninijevih albuma svetskog prvenstva u fudbalu
u pitanju su godine:74,78,86,90,94,96,98,00,02,06,08,10...
Pa jbg,neko voli da skuplja slicice,neko nesto drugo...Meni je ovo porodicno zanimanje mislim hobi,a inace najponosniji sam na ovaj iz 74te(logicno),fali mi samo 10ak slicica da bude ceo popunjen...
jerkann, fino je ispala ova slicica sa novim "gedztom" (cestitke na kupovini). vostezmaj, lepa kolekcija!
Na jednom nasem aukcijskom sajtu mogu se kupiti albumi (mislim da su popunjeni) sa svetskih prvenstava ali zaboravih kolike su cene.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.