IDzO, Znam gledao sam to,i cene za neke starije albume dostizu mnogo velike cifre.Trenutno tragam za nekim ko ima slicice za te starije albume kako bi video da popunim ono sta mi fali
Sjajna slika bestboy, nema sta,a komentar vrlo inteligentan,nisi dzabe ucio skolu a i slusao Peperse .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bestboy, ovo je SL klasa (2008 godiste pa na dalje - klik) ali nisam isao da mu vidim sta mu jos pise na zadnjici. Wicker Man, ma jok bre, nosao sam neke gajbe sa visnjama pa sam ovako resio potrositi dzeparac. jerkann, sssikisss, hvala!
jazz, sjajne slike Novog Sada gore
Definitivno n79 sa zadnjim firmverom pravi dosta bolje slike od n82 po danu.
Evo dokaza i od mene
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.