Evo i kod mene izmjena.
U onoj temi gdje je bila dilema sta za mamu, ja sam odreagovao i rjesio i mami i sebi.
Mama je dobila samsung c140, koliko kosta odlican je, problematicna mi je bila vidljivost, ali mogu da kazem da bez obzira na ctsn matricu displeja, da je vidljivost fantastican sa pravilnim podesavanjima kontrasta, za trecinu bolji od 2610.
Sebi sam uzeo cudo od fona, Moto F3, sa sve fiskalnim racunom.
Sad sam ga unio u kucu, izgled fantazija, znaci plijeni, dislej cudan, savrseno vidljiv, kao digitron ali bolje.
Za sad izdvajam dizajn i kvalitet.
O ostalom nemogu jos nista da kazem, jer sam sad ubacio karticu.
A cini mi se da i necu imati neki utisak, jer telefon nema nista.
E da zvono mu je vrlo fino, sobzirom na ono sto sam citao o njemu.
Sljedeca stavar je i nove sluske, sennheiser omx50 vc street, to sam doplatio na cijenu koss posto su se one upokojile.
Nisu bubice odnosno in ear, tako da ima spoljnog zvuka, malo mi je cudno jer vec godinu dana sam sa bubicama, hpn82 i koss.
Prednost je sto rece moj burazer, necu ostati bez sluha
Razlika u zvuku, po sjecanju je , slabiji bas, ali to je i noramlno jer nisu in ear, i generalno su tise opet zato sto nisu in ear.
Stereo je fin, i zvuk je dobar, kad sam u nekoj manje bucnoj sredini.
Kvalitetnije su dosta u izradi od kossa.
Bila je opcija da uzmem nesto drugo od koss, ali nakon ovakvog iskustva, rekoh ne.
Finalna ocjena, srednja ili niza srednja klasa, mada sam mozda i strog, jer sam navikao na 150% basa, cak i sa numerama gdje mu nije mjesto.
Eto dosta promjena od mene za danas

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3