Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Alien, Da to si dobro rekao :wink: kupi 3.5 mm prikljucak uzmes neke full sluske i przi to ti je najaca stvar :)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

To sa przenjem je dobra stvar ali tako je moj ortak sjebo fon. Da li drugi misle da je pametno na 6630 staviti prikljucak i staviti bilo koje sluske???
Ako jeste da li neko zna de mogu da kupim 3.5mm prikljucak i koje mi sluske preporucujete zbog snage i omskog otpora???!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

A kako je to "tvoj ortak" sjebo fon?
Naravno da je pametno staviti "priključak", aj'prvo uradi TO, pa posle "brini" o snazi i otporu, friendly advace :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

NoBodyAsAleksa, da,da, mozda je i sjebao fon zbog toga... :lol: To sto se on ne razume pa ti da dezinformaciju je njegov problem :uhuh:

I, nema sta da se misli, to je ekstra stvar i svi to rade, cak sta vise, zbog toga je i otvorena ova tema...

A, ako nisi primetio, nisi rekao cenu koliko si spreman da platis, ovako mogu da ti preporucim Shure e4c :lol: :lol: :lol: (ako ne znas koji je model, dovoljno je reci da je pet puta skuplji od tvog telefona)

Za neku normalnu cenu (oko 50e) ti preporucujem sennheiser cx300, a za jos manje para (35e) ti preporucujem creative ep-630. Za jos manje para imas Koss the Plug

P.S. Jel moze neko da mi napise kako se sennheiser izgovara? Recimo kao sto bi napisali da se cool izgovara kul, kako se ovo izgovara???
iPhone + CX300

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

NoBodyAsAleksa,ne moze da se sjebe fon,osim ako na taj 3.5mm ulaz ne prikljucis neke zvucnike od 500w :lol:
Ja sam koristio 6630 sa ad41 adapterom i nije bilo problema.
Alien,dobro pitanje,mozda sam ja svo ovo vreme pogresno izgovarao :D
Ja izgovaram senhajzer,ucio sam malo nemacki u skoli,paaa :)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja govorim senheiser mada malo ko je cuo za njih :D nego sta mislite kako bih mogao da prikljucim zvucnike od auta na mob npr dok se vozim kolima da svira sa moba?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ima neka kaseta koja se ubaci u kasetofon (tj., ako imaš isti) a ona ima kabl sa 3.5 mm ulazom, njega tutneš u telefon i svira bez problema! Imam ja to pa puštam sa bratovog mp3-a. Košta nešto džabalesku na pijaci :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

to sam video,znaci to radi posao odlicno to cu taman u kevinim kolima samo steta neki sony koji podrzava 4x10w a imaju dobri magnatovi zvucnici

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

dobro razumeo sam sve on je sjebo fon zato sto je prikljucio neke male zvucnike zajedno sa basom!?
Neko izgubio sam instrument za merenje snage pa jel moze neko da mi kaze do koliko W mogu da se stave sluske i zvucnici?!?
E da cuo sam da postoje nekoliko vrsta nokimih adaptera za moj fon, pa koji je najbolje uzeti?!?!
Poslednja izmena od NoBodyAsAleksa u Pet, 10. Avg 2007. 10:33, izmenjeno 1 put ukupno.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Phantom Lord, madness99, imam ja nekog prijatelja iz Engleske, i on nesto trebao da ode u Rim, pa dolazi ovde, i ja ga pitam da mi donese te slusalice. Ja mu kazem pise se sennheiser, a on rece mislis na xxxxxxx cx300? Izgovorio je tako da nisam mogao da verujem :blinky: Ali nema veze, i meni deluje logicno senhajzer.

Inace, taj prijatelj se razume u muziku extremno dobro, (verovatno daleko bolje nego svi na forumu) i bio je prvak sveta na harmonici. Njegova zena PERFEKTNO svira violinu, i ona je ucila Madonu da svira, posto joj je trebalo za neki film :blinky: Madona je bila zadovoljna, a producenti filma su i nagradili nekim LIN sistemom(ne znam kako se pise) sa cenom od oko 100.000 funti :blinky: Tako da ne verujem da je pogresno izgovorio, ali bilo je tako cudno :?

P.S. Potpuno sam ozbiljan za ovo sa Madonom.
iPhone + CX300

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

OdgoVorite molim vas i neka mi na PP posalje adrese gde mou da nadjem adaptere i dobre sluske!?!?
Koji je najbolji nokia-in adapter cuo sam da postoje neki ad-15 41....
Poslednja izmena od NoBodyAsAleksa u Pet, 10. Avg 2007. 10:57, izmenjeno 1 put ukupno.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ako neces neku veliku cenu uzmi neke od ovih http://www.itsvet.com/proizvodi/creativ ... roducer/39 te su ti po mom misljenju slabe i skupe ili uzmi sennheiser najbolje bi bilo al bez 50 e nema kupovine

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Aleksa,imaj u vidu da sto bolje slusalice uzmes (citaj skuplje :D ) bolji zvuk ces dobiti,ali moras naci zlatnu sredinu.Glupo je dati 50+ eura za cx300 ako ga koristis sa 6630,jer je to 50% vrednosti telefona,mozes da kupis drugi fon.Naravno ako imas i neki mp3 player,onda je druga prica :)

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Nasao sam neke sluske http://www.itsvet.com/proizvodi/kriteri ... top50/desc meni se svidjaju ova dva Apple od po 49 Evra!?
E da i niste mi odgovorili na proslu poruku, ajde molim vas ko se razume u to jel moze da mi pomogne!? Hvala
E koje su to cx300 kaja firma i de mugu da nadjem te sennheiser???

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

to je preskupo a nije nesto narocito,sennheiser mozes naci u 4audio.co.yu imas cenovnik i na jos jednom mesto jeftinije ne znam stvarno gde.cx300 su sennheiser i da moje misljenje je da se uvek kupi bolje nego da kupujes par puta losije i na kraju nemas nista zar nisam u pravu?I mozda ce posle 6630 da uzme neki walkam telefon ili n91 pa ce mu cx300 znaciti dosta tako da moj glas za cx300

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Pa dobro ja sam razmisljao za neke i Pod-ove od 50Evra!?!? E da ja imam I river Mp3 pa tako da mi je svejedno a i kada promenim fon opet cu koristiti te bolje sto budem kupio tako jel moze neko da mi pomogne oko ovoga:
1. Koji je najbolji Nokia-in adapter i gde mogu da ga nadjem (adrese na PP)
2. Sta mislite o I-pod sluskama i koje su to CX300 koja firma posto su, gde imaju da se kupe i gde imaju da da se kupe sennheiser?
3.Do kolke snage 6630 idrzava zvucnike i koliki je omski otpor trpi?
4. koliko brzo jedu bateriju i pod-ove sluske!?
Hvala!?

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ej bre ti stvarno neces da procitas vec dva puta govorim da su cx300 sennheiser i gde su kupuju a u prethodnim postovima imas sve odgovore tako da nemoj vise smarati sa onim sto smo ti odgovorili :x :x :x :x :x :x :x :x :x

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Hvala izvini sto si mi odgovorio i ne bih te smarao zato sto si mi ti odgovorio dok sam pisao post Izvini!!! :smutny: :smutny: :smutny:
A i niste mi odgovorili koji je najbolji nokia adapter i gde mogu da ga nadjem?!?!
IZVINI!!! :smutny: :cry: :(

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

u redu je ja ti mogu reci gde mozes kupiti za 0.60 eura sad cisto sumnjam da je original al ... ako hoces javi se na pm

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, tako se čita: "Сенхајзер" (po Srpski) :wink:

Arrgghhh......... LIN aarggghhhhhh........... :shock: :shock: :shock: :shock: - to je firma .................

Znači Alien, lepo svirca to čudo, a? Ono što možda nisam pomenuo, je da zbog zvučne izolacije od okoline, nema ni potrebe puštati preterano glasno muziku (pazi kad sam se ja zabrinuo za svoje uši), a najvažniji je kvalitetan izvor. Sasvim mi je dosta da pustim plejer na 80%. Jače nism ni probao.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori