GPS navigacija
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cooomi, covece pa na ovih 25 strana se prica samo o tome i ti sad trazis sve sazeto... Pa nece da moze tako. Nista ti nece naskoditi telefonu, zar mislis da su ovde ljudi zlonamerni?! I ne, ne placa se nista a dobijas jednu od boljih mapa... Sve u svemu, prelistaj prethodne strane, nemoj da te mrzi i nacices odgovore na sva svoja pitanja.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
evo naso sam garmin XT i nece da mi instalira
. Nemogu da verujem!!!!. Pise da moram fon da prikljucim na komp a meni je prikljucen(synchronize). aj nek mi neko opise sve sta trebam ako ga ne mrzi a ove ostale 25 stane sam listao i tu se prica o tomtom-u za koji ja nemislim da dam 100 evra jer sam jedva caleta nagovorio da mi kupi n82(330) a neverujem da ce mi dati 100 evra da kupim Tom Tom. i zato gledam neki besplatni a da mogu da koristim rute i da mi pokazuje kuda da idem kad se vozim kolima jer sam se tek doselio u ns pa neznam gde je sta.AJ PLZ 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Danas sam malo garmin koristio po gradu, i nisam zadovoljan. Mapa kasni, npr imam ukrstanje ulica, ja tu raskrsnicu predjem, a garmin je predje tek par sekundi posto sam je ja presao, kasni. ovo nije bio slucaj sa 1.6 mapom...
Juce po Banovom Brdu ispod Pozeske nije video par ulica, pokazivao mi je da se krecem po travi
kako vam rade nokia mape? ja sam kao nesto instalirao, pokrenuo program i nemam ni jednu jedinu ulicu, samo crvena tacka ali bez ulica...
Juce po Banovom Brdu ispod Pozeske nije video par ulica, pokazivao mi je da se krecem po travi

kako vam rade nokia mape? ja sam kao nesto instalirao, pokrenuo program i nemam ni jednu jedinu ulicu, samo crvena tacka ali bez ulica...
Ma kako god okrenem, Nokiine mape su mi neuporedive sa Garminovim, bar sto se tice dela u kome sam ja - spojili su ulice koje nisu spojene niti su ikad bile spojene, kruzni tok su dislocilari u po' parka a ulice koje se ulivaju u kruzni tok, normalno stoje gde treba; kad sam mu pre zadao da me odvede negde, ona teta sto spika hrvatski me odvela pravo u shumu, dal slucajno il namerno, ne znam
...

Jel ti je trebala navigacija u sumi!
E kakav je ovaj GPS stvarno je perverznjak!
Meni GPS govori da skrenem (levo, desno) na nekih 5-6m od skretanja i onda trebas naglo da reagujes da bi pogodio skretanje!

E kakav je ovaj GPS stvarno je perverznjak!

Meni GPS govori da skrenem (levo, desno) na nekih 5-6m od skretanja i onda trebas naglo da reagujes da bi pogodio skretanje!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja kontam da to nije do mape nego do signala al nema veze. Kao sto rekoh, nisam imao problema sa tim, meni fino govori koliko imam metara do raskrsnice i obavestava ne na nekih 100tinak metara gde trebam da skrenem. Moguce da je do samog programa posto trenutno koristim iGO ali koliko se secam ni TomTom ni Garmin XT mi nisu kasnili... Mozda je i zbog ovog vremena pa ono kao kroz oblake pa slabiji signal bla bla mada sumnjam da to moze da ima neke veze.
P.S. Cooomi, TomTom kao i ove ostale dve navigacije se ne placaju... Znaci ovo o cemu pricamo je sve free. Gde si u NS-u? Daj ja cu ti srezati TomTom i Garmina XT sa mapama pa instaliraj kad vec ne mozes da nadjes nista na netu...
P.S. Cooomi, TomTom kao i ove ostale dve navigacije se ne placaju... Znaci ovo o cemu pricamo je sve free. Gde si u NS-u? Daj ja cu ti srezati TomTom i Garmina XT sa mapama pa instaliraj kad vec ne mozes da nadjes nista na netu...
To za sporost i za ostale probleme sto se ne ticu GPS-a pisi u temi za N82 pa mozda i resimo problem koji imas! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Zelim da pohvalim Garmin-a koga sam pre par dana instalirao i koji odlicno radi.Zivim na B.brdu i jos uvek nisam primetio gore pomenute anomalije... Inace verzija je 4.20(upgrade sa 4.10.8)i u komb sa SCG route 1.7 odlicno radi. A signal hvata za manje od 1 min(hladan start)! I dosta je brzi od prethodne verzije.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Mirko BGD,s obzirom da imam N82 koristim integrisan GPS modul i prilicno sam zadovoljan... Iako sam oduvek kompletni realist i ne volim da izmisljam i da 'hvalim konja kog jasem',ne mogu a da ne kazem da mi se trazenje Gps signala,preko ugradjene opcije u tel kao i preko Nokia maps otkada sam ubacio Garmin-a u najmanju ruku prepolovilo! Garmin mi ne pada ispod 3 crte u zatvorenom prostoru a na otvorenom tek razbija. Da li se prilikom instalacije Garmin-a 'ubace' i neki fajlovi koji 'ubrzavaju' pozicioniranje nemam pojma,ali da je brzi u to nema sumnje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pa negde na forumu sam procitao ali ne znam gde tacno da je neko ubacio neki noviji,a da li postoji mozda neki upgrade ili neke mape bolje za Srbiju od ove, i jos jedno pitanje imam instaliran garmin 4.10.80 i skontao sam da mogu da ubacim u moju n95 8gb samo jos jednu mapu pored onih njegovih basemaps-a pa da li je to tako ili ja nesto ne radim kako treba?
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Nema noviji od 1.7, mozes da provjeris na zvanicnom sajtu garmina za srbiju www.garmin.co.yu
Koliko ja znam to je trenutno najbolja mapa srbije koja postoji.
Ubaci garmin 4.20.00 u telefon, bolji je dosta od tog tvog, barem meni...
Mozes da ubacis vise mapa tj. dvije mozes sigurno, jer sam toliko ja bio ubacio(scg route i adriaroute), da li moze vise od toga ne znam... Kad ubacis i drugu mapu trazice ti unlock sifru, za nju moras sam da se snadjes...
Koliko ja znam to je trenutno najbolja mapa srbije koja postoji.
Ubaci garmin 4.20.00 u telefon, bolji je dosta od tog tvog, barem meni...
Mozes da ubacis vise mapa tj. dvije mozes sigurno, jer sam toliko ja bio ubacio(scg route i adriaroute), da li moze vise od toga ne znam... Kad ubacis i drugu mapu trazice ti unlock sifru, za nju moras sam da se snadjes...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo