Zamenih J7 za S5 G900f danas.Kamera na S5 razvaljuje iako je dosao sa Lolipopom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Konacno da i ja sa valjanim razlogom pisem u ovoj temi.
Danas sam postao (nadam se ponosni) vlasnik HTC-a. U pitanju je M8, Gun Metal Grey. Malo mi je zao sto sam morao da penzionisem vise od 3 godine starog Blackberry-ja, ali dobro. U ovom trenutku mi se nekako ovo cinila kao jako dobra kupovina, jer sam za pristojne novce dobio telefon sa dobrom baterijom i dobrim "out of the box" sistemom.
Ne vidim razlog za odustanak od Note 7. Njihov fijasko sa baterijom je problem za ljude koji su želeli sada da kupe telefon. Za one koji planiraju početkom sledeće godine da kupe, kada se cena stabilizuje, Note 7 će biti odličan izbor. Svakako je u pojedinim aspektima bolji od S7 edge.
Videćemo posle nove godine kakva će cena biti + Android 7 ....A kad se cena "stabilizuje" izaće i S8 Edge ... tako da opet biće egal cena 650€ vs 650€ . Iskreno da nije bilo peha sa baterijom i ovolikog odugovlačenja uzeo bih N7 u mts-u , ali ni oni ne znaju kad će ga dobiti .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala,dosta je dobar fon.
Odma sam mu stavio Novu i sad izgleda kako volim.
Sent from my Sony Xperia Z5
Sale, cestitke na novoj masini, da te dugo i dobro sluzi.
Ne mogu a da ne primetim da kacis sve bolje i bolje fotke u odgovarajucoj temi. Stvarno svaka cast, bas se primecuje napredak.
Hvala Joxy Putovao sam dosta u zadnje vreme pa sam dosta fotkao.Prosto sam zaljubljen u fotografiju sa mobilnog jos od prvih telefona sa kamerama,dok me recimo fotografisanje sa foto aparata ne zanima skoro uopste.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.