Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori

Koju marku telefona koristite?

Apple
18
14%
Acer
0
Nema glasova
Alcatel
0
Nema glasova
BlackBerry
1
1%
Google Pixel
0
Nema glasova
HTC
5
4%
Huawei
23
18%
LG
5
4%
Motorola
2
2%
Meizu
0
Nema glasova
Nokia
9
7%
Samsung
34
26%
Sony
1
1%
ZTE
0
Nema glasova
Xiaomi
28
22%
Oppo
0
Nema glasova
nešto drugo
3
2%

Ukupno glasova: 129

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Re: Koji telefon imate?

Post od TosaNS »

Činjenice govore da ima svuda nekih bagova samo je poenta da li te one nerviraju u toj meri ili ne u zavisnosti da li ti se sviđa taj uređaj.

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Ko ne zna tvoje postove će pomisliti da koristiš Formulu1 a ne mob koji je bio prevaziđen još kad je izašao.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

Nije formula nego je raketa ;) zaista ništa loše da kažem o l735

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Salio sam se ljudi, nek svako koristi sta voli. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

I, ovaj.... koji telefon imate :)
Wp ili Android :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Cinjenica je da njemu telefon radi bez problema. Njega vise od toga i ne zanima u ovom trenutku. I konkretno sa Lumijom 735 imam utisak da ljudi imaju dobro iskustvo, a i da telefon dobro radi sa desetkom. Verovatno da on ni sa jednim drugim telefonom za onaj novac ne bi bio zadovoljan kao sto je sada sa ovim. Polovne telefone, i varijante preko "Madjara" ne racunam, jer bi tako i taj njegov telefon bio jeftiniji.

Kao i ja sa Lumijom 532, ni jedan android za te pare mi ne bi bio ovoliko dobar, a ni jedan drugi Windows telefon. Ima boljih telefona, ali je tada za novu Lumiju 535 u vecim radnjama trebalo dati bar 21 hiljadu (jos ona ima onaj problem sa touchom, ali to mi ne bi bilo problem jer bih svakako stavio foliju na telefon). Lumia 640 je tada tek bila u najavi. A da sam kupio android koji je tada kostao 11-12 hiljada - sada bih bio zaglavljen na Adroidu 4.4 ili tako nesto.

Na zalost, neki su imali i losije iskustvo sa W10M, ali ako govorimo o novim telefonima koji ce dolaziti sa desetkom - mislim da ce ti telefoni odlicno raditi. A drugi deo moje prethodne recenice jeste misljenje. :)

No, rekli smo sta smo hteli, nema potrebe za lavinom komentara, mislim da je godspoda koja prati ovu temu shvatila ko sta misli od nas trojice u Windows Mobilu. 8)

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

+1 Gari lepo si upakovao mišljenje i po meni si sa svim upravu, nemam šta dodati niti imam potrebe, tačno si napisao ono što bih i ja rekao ali ne tako možda precizno kao ti.

Enemoon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Sep 2016. 22:08
:: Xiaomi Mi 9T Pro

Post od Enemoon »

Još malo pa će godinu dana od kad sam otkrio Windows phone i naravno da sam i danas oduševljen kao i tada ,žao mi je samo sto se to nije desilo ranije.Prvi je bio l 640 xl dual sim a posle 6 meseci korišćenja sam kupio l950 xl dual sim.Šta da kažem,toliko sam zadovoljan da sam desetak svojih prijatelja i rođaka prešaltovao na win telefone.Niko od njih se do sad nije pokajao,koliko im "loše" rade [emoji2]

Sent from mTalk

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

cvoruga napisao:Rade bolje od bagovitog WP svakako.
Neki se cujem zale na Nugat na 5x, bugove i slično.

Sent from my Lumia 950 using mTalk
Festina lente.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Enemoon, je li jedan od tih 10ak i onaj tvoj drugar što si ga doveo na Benč?
Mogao si ga zvati i ovde, smeha nikad dosta, a lik je šou, zajebao je sve vas WPovce sa pisanjem :lol: .
Mislim da je banovan posle 6 postova, ako ne i manje koliko je lupao.

Apolo, daj linkove da pročitamo svi na šta se žale, mojne ovo rekla kazala,
tehnički forum ili bi bar trebalo da bude, samo činjenice se cene.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

cvoruga, Tema o 5x, 16. stranica. A tamo negde od juna/jula nakon update ne znam sta su radili pa mu pogorsali bateriju, u tzv. Doze modu mi je sa pocetnih 2% padala baterija na do 14% preko noci (sve gluposti iskljucene), a na L950 mi padne 5-6% preko noci, a baterija vidno bolja. Takodje su se pojavili random restarti (upravo ono zbog cega su neki pi*deli na WP).
Festina lente.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

cvoruga napisao:Apolo, daj linkove da pročitamo svi na šta se žale, mojne ovo rekla kazala,
tehnički forum ili bi bar trebalo da bude, samo činjenice se cene.
LG Nexus 5X tema. Niko se ne žali, ali komentarišete o tome da ima bagova. Što i nije začuđujuće, novi softver, bude bagova, posle se to ispravi. Drug mi isto imaš neki Nexus, isto je pričao kako sa novim verzijama bude svega - sitnih bagova, battery drain, i slično. I na iPhone-u bude bagova, ono kad po portalima pišu "nemojte ažurirati, bla bla bla"... Ako dobro, jeste da vas niko ne tera da ažurirate sistem.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Da, samo što se ti bagovi reše u prvih nedelju, dve dana, a W10m vuče neke bugove još od prve insajder verzije.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

гари, Pitanje je sta ima na stranim forumima, kao sto rekoh google telefon je u pitanju i da nesto ne sljaka kako treba pitanje je da li bi neko napisao (jer u teoriji mora sve da radi ko sat).
Festina lente.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Apolo napisao:cvoruga, Tema o 5x, 16. stranica. A tamo negde od juna/jula nakon update ne znam sta su radili pa mu pogorsali bateriju, u tzv. Doze modu mi je sa pocetnih 2% padala baterija na do 14% preko noci (sve gluposti iskljucene), a na L950 mi padne 5-6% preko noci, a baterija vidno bolja. Takodje su se pojavili random restarti (upravo ono zbog cega su neki pi*deli na WP).
Onda odradiš reset i vidiš da li problema ima i dalje (a u 95% slučajeva ga neće biti).

'Ajd rešio sam da ipak ne spamujem. Znate koji je naslov teme, ovo odlazi u drugom smeru...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Enemoon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Sep 2016. 22:08
:: Xiaomi Mi 9T Pro

Post od Enemoon »

cvoruga napisao:Enemoon, je li jedan od tih 10ak i onaj tvoj drugar što si ga doveo na Benč?
Mogao si ga zvati i ovde, smeha nikad dosta, a lik je šou, zajebao je sve vas WPovce sa pisanjem :lol: .
Neee,on je wp imao oduvek,dok sam mu se ja smejao kad sam imao samsung note kako nema android telefon.Medjutim i ja na kraju dodjoh medju odabrane.nikad nije kasno,covek se uci dok je ziv :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Itekako je otišlo u pogrešnom smeru. Povedite računa o naslovima, kako ove tako i drugih tema.

Sent from my SM-G935F

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

bata bogdan napisao:Lepo sale, neka si malo i promenio telefon :)
Kamera, pa manje vise danas svaki telefon pravi pristojne slike, a za vas fanatike slika sa telefona uvek će nešto da fali itd itd... Salim se naravno :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Fala Bato ;)

Sad imam super foto kombo,Z5 i 5X :)

Sent from my Nexus 5X
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

nesta napisao: Zoreli, pa zar ti ranije nisi imao s7e ?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Jesam ali prodao sam i hteo da uzmem Note 7 preko mts-a , ali zbog sve ove "brlje" oko Note 7 i velikog kašnjenja u isporuci odustao sam ( za sada ) , videćemo hoće li ga ispeglati na "Nugatu" - kako će sve ovo uticati na cenu a u krajnjem slučaju u februaru će predstaviti S8 Edge .

S7 Edge je fon kojim sam prezadovoljan ("out of the box" radi apsolutno savršeno - ekran/kamera/baterija/brzina = najbolje što je Samsung do sada napravio) i zato sam ga ponovo uzeo novog .
16 godina na forumu MOBILNISVET

nesta
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2012. 21:50
:: Note 2

Post od nesta »

Jesi lik, nema dalje [WHITE SMILING FACE]️ s7e je odličan ali verujem da će to biti i note 7,samo da baterija bude ranga s7e....

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Odgovori