Slike sa mobilnih telefona
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ma n82 definitivno ima na ponekim slikama koje su napolju slikane zamucenje u levom uglu.Imao sam i n82 made by nokia i sad imam finsku i ista stvar se desava a i boje su nekako losije i tamnije od onih sa slika n79.Postavicu uskoro direktne primere slika da vidite.
Sto se tice blica na n79,stvarno je dobar,ne moze da se poredi sa ranijim led blicevima u telefonima i moze dobro da posluzi u zatvorenom prostoru.
Sto se tice blica na n79,stvarno je dobar,ne moze da se poredi sa ranijim led blicevima u telefonima i moze dobro da posluzi u zatvorenom prostoru.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
Sensei, imao sam N79 8 meseci i stvarno sam napravio lepe slike ali nisam nikada probao sport mod,cak sta vise uopste nisam znao da je takav potencijal
Morao sam da se rastanem od nje zato sto se pojavila fleka na kameri u gornjem desnom uglu i polako se sirila...
sada n86 sto imam,ima jako slicne slike n79 pa me to raduje. 
Morao sam da se rastanem od nje zato sto se pojavila fleka na kameri u gornjem desnom uglu i polako se sirila...
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
yamaha-tzr50, iskreno, ja sam bio skroz zaboravio na taj sport mod, nego juce dok sam sjedio pored bazena palo mi na pamet kako bi bilo dobro da sad imam moj stari SE K800i koji je imao BURST mod medju opcijama kamere, znaci uhvati nekoliko slika zaredom za samo 1 sekundu.
Pa sam uzeo da gledam koja opcija bi mogla nesto slicno(ne da napravi vise slika odjednom nego da tako fino uhvati objekt u pokretu) da napravi na N79, i vidjeh taj sport mod pa reko da probam, i bio sam vise nego zadovoljan rezultatom!
Posebno mi se svidja druga slika na kojoj sam radio salto(znaci okretao sam se velikom brzinom!) jer je telefon maltene "usporio vrijeme" pa izgleda kao da sam tako letio kroz vazduh.
Inace, i moj brat ima N86 i koliko sam primjetio kamera stvarno daje vrlo slicne rezultate kao N79, a opet je dosta elegantniji od njega, tako da sigurno nijesi pogrjesio!
Pa sam uzeo da gledam koja opcija bi mogla nesto slicno(ne da napravi vise slika odjednom nego da tako fino uhvati objekt u pokretu) da napravi na N79, i vidjeh taj sport mod pa reko da probam, i bio sam vise nego zadovoljan rezultatom!
Posebno mi se svidja druga slika na kojoj sam radio salto(znaci okretao sam se velikom brzinom!) jer je telefon maltene "usporio vrijeme" pa izgleda kao da sam tako letio kroz vazduh.
Inace, i moj brat ima N86 i koliko sam primjetio kamera stvarno daje vrlo slicne rezultate kao N79, a opet je dosta elegantniji od njega, tako da sigurno nijesi pogrjesio!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- moonwalker80
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800