uzas koliko se grebe... mada, nije to grebanje vec ostajanje tragova od mikro cestica sa stolova, namestaja itd... matt black i nekako da se uzme al' ovaj jet black je da ne spusta nigde vidi na dnevnom svetlu pod uglom...
naravno, greota je stavljati ih u bilo kakvu zastitu, naravno osim najtanje folije preko ekrana koja se ni ne primecuje...
Stavio sam mu napred staklo a pozadi apple silicon case koji uopste nije debeo, i prijatno se iznenadio kolko je dobar, pre njega na 6s+ sam imao apple kozni case ali mi se vise svidja ovaj silikonski....mikro ogrebotina ima pre nego sto sam mu stavio case ali to je zanemarljivo, mozda bi bilo nesto ozbiljnije pri padu...meni je 2x ispao ali srecom sam imao case tako da nije nista stradalo...sem ogrebotine na case...ali ob tome i sluzi....
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
Ne da mi se da se oslobodim Microsofta nikako. [emoji38]
Drugar par meseci koristio Lumiu 550 kad mu je crkao stari tel. dok nije sakupio keš za nešto konkretno. Danas se dokucava sa njim i kaže 'oće da razbije ovo g***o jer neće da ga prodaje da se neko drugi ne pati sa njim. Rekoh, nemoj da ga razbijaš, patiću se ja. [emoji38]
Tako da večeras posle posla idem da pokupim opet jednu, 550ku, koja je inače u odličnom stanju bez i jedne ogrebotinice, sve sa silikonom i (mislim) folijom. [emoji38]
Ma žao mi telefona, jbt. Znam kakva je budala, stvarno bi ga razbio. Obećao sam mu pivo da ga ne razbije do večeras. [emoji38]
Ubaciću u njega jednu backup karticu koja nam stoji kući pa neka služi nečemu.
Ona ga je uzela. Ja sam samo posrednik jer bi ona morala da plati tri meseca u napred, a ja pošto imam ugovor već samo sam potpisao, a i dali mi i na taj broj „za mlađe od 30“.
Jbg, kad pogledaš hardver mislim da se više isplati od Y5II.
Inače ima metalni okvir, a plastika izgleda kao staklo. Baš su ga lepo odradili.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.