Ma u recniku neverujem da je ima,moze pitati nekog starijeg jer stariji ljudi to znaju da objasne,a ima isto znacenje kao kad neko trazi leba preko pogace
"Aздисао човек је лаком, онај који извољева, има а тражи још, аздисати значи хтети хлеба преко погаче.Aздисати значи и ленчарити, хтети хлеба без мотике."
E sad moonwalker80, ti meni kazi jel lepo to da "prikacis" nekom coveku koga relativno slabo znas?A i mogo bi da pogledas u recniku sinonim za coveka koji brzo sudi ....
dimi89, Ja ne komentarisem ostale aspekte njegove licnosti, mozda je on duhovit, mozda je posten, mozda je sve naj naj al kad procitam "...jer me je cale kupio, prosle godine sam napravio dosta s*anja sa drustvom i pao dogovor da dobijem iMac ako ne odem" onda mi samo jedno pada na pamet a to je da je azdisao. A i ajde kazite vama kao nije to palo na pamet kad ste procitali?
Polako ljudi, mozda je Marko_NS pogresio pa umesto "mi je kupio" napisao "me je kupio"
Ovo ipak nije forum pravopisa u srpskom jeziku, tako da se ne mora svakom zivom prigovarati i ukazivati na greske u kucanju. Ko je skontao sta je "pisac" hteo da kaze u svom komentaru, skontao je...
Ma slika je fenomenalna.
Samo sto je EXIF kao neki dokaz cime je slikano.A i ovde se preferiraju Native fotografije.
Ovo si mogao da slikas i nekim DSLR aparatom i preradis na 2Mpx.
Nije poenta u nagadjanju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.