bambi, uvek volim da vidim dobru nocnu sliku, slikanu sa mobilnim telefonom, Vivaz ima solidnu kamericu izgleda. Jesu podesavanja bila auto ili manual?
jazz, mogu li da predlozim burst od 5 slika kad slikas nocne pejzaze? Jer bez stabilizacije slike po noci kad se slika, covek mora da ima mirnu ruku ko Robin Hud ffs .
Green, uh ala ih ih smanjio? Jel ti ovo treba za avatar na nekom forumu? Daj da vidimo sta taj Desire moze
hibiskus, isao sam na foru da je bolji pregled ako se slike u punoj rezoluciji malo smanje, ali posto je nekima bitno da slike bas i vide u punoj rezoluciji, sledeci put ce biti tako, necu smanjivati
Kamera na magic je odlicna,bolja je od mnogih kamera telefona,ali recimo interesantno je da kada ubacis kuvani rom recimo 2.1 ili 2.2,slike totalno nisu istog kvaliteta(strasno koliko su lose) kao na zvanicnim romovima ,izuzev cursor senze.neznam zasto,ali ne funkcionise uopste opcija sharpnes i slicno.
3GS, slikano iz kola u pokretu jer je bio brisan prostor...
Ovo kučence sam jedva slikao, ležao je vezan za ogradu i toliko je bio srećan kad sam mu prišao da ga pomazim da je jedino ova slika ispala koliko-toliko ok, sve ostale su doslovno fleke.
Miškoni, Lepe fotke.Da te pitam,iskreno ja mislim da ova kafa na slici nije bila bas dobra,cak sta vise mislim da je bila jako losa?Neko jako lose odrzava espresso aparat.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Wicker Man, espreso aparat ne održavaju nikako jer ga i nemaju! Ovo je čista turkiš kafica sa rahatlukom i samo nju služe. Ima i kockica šećera iza šoljice, trebalo je i to da stavim napred.
Auu, iako mi je nekako neverovatno izgledalo da bude takav espresso,razum mi je govorio da nikako ne moze biti turska kafa,jer ko jos danas sluzi to u ugostiteljskim objektima osim ako nije neka teska birtija ili na izricit zahtev gosta.Ali dobro,bolje popiti i dobru tursku nego los espresso.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.