Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
NiKoOoLaAa, nemoj da se ravnas sa cenama u prodavnicama... Evo ja sam upravo bio u Tempu i gde cuda, stoji jedan HP 6515 sa cenom od neverovatnih 46000din a ja ga platio novog 230eura pre 3 meseca. Ako pogledas na na itsvet-u videces isto tako abnormano visoke cifre dok im je realna cena daleko ispod.
Koliko bih mogao dobiti za p990, koji nije ispravan, tj, nece da podigne sistem? Ekran, kamera, i zvucnik, ulaz za slusalice rade, nesto je na ploci izgleda otislo, nisam siguran. telefon uz sebe ima svoju kutiju, plocicu koja se stavi umesto tastature, i olovcicu. Mozda bih mogao da kupim i punjac, (onaj moj sam poklonio), ali da li bi to malo podiglo cenu? 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Jordan23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35
Nisam znao dje da postavim pitanje, pa rekoh odje... ocu da zamjenim N95, koja ima pokvaren volume taster, i onaj poklopac od baterije, pricano oko 5h, ali dosta izgraban oklop... koliko bi otprilike bilo realno da doplatim za 8GB??? Posto me muka da ga popravljam, nemam zivaca da cekam 5-6 dana???? Znaci fon extra radi, ima 4GB karticu, sluske i punjac???
N97, iPhone 4 on its way!
Po kojoj ceni se moze naci nov Qtek 9000 ?
Kakav je tel (baterija, stabilnost, udobnost tastature...)?
Kakav je tel (baterija, stabilnost, udobnost tastature...)?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- NiKoOoLaAa
- Banned
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa pazi, PDA kao takav jede malu decu, all in one aparat definitivno ako ti nije problem nedostatak hardverske tastature. E sad, jedino taj displej, ako je samo izgreban onda ni to nije problem jer imas one polir paste sto popunjavaju te ogrebotine ali ako je kojim slucajem napukao TS ili sam ekran e to ce te kostati prilicno ( imas u odeljku "Servisiranje" decka koji to radi pa neka ti kaze okvirnu cenu ). Na stranu sto je izgreban, taj aparat vredi mozda i vise ako je u full pakovanju. Ja bih ga licno malo bolje pogledao jer mu je najveca mana ekran bez obzira bio izgreban ili ne i ako je sve ok, nema mrtvih pixela, ako TS radi kako treba, ako je zvuk u slusalici ok, ako gps radi i ako je signal konstantan onda uzimaj bez razmisljanja.
P.S. Taman dok popijete po ledeno pivo na ovoj paklenoj vrucini ti ga malo procackaj i skontaces u narednih par minuta da li da ga uzmes ili ne
P.S. Taman dok popijete po ledeno pivo na ovoj paklenoj vrucini ti ga malo procackaj i skontaces u narednih par minuta da li da ga uzmes ili ne

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: