Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Fer korektan lik sto kaze to i ispostuje...uzimao sam par telefona kod njega nisam imao problema sa uredjajima..
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
И мене занима АлиЕкспрес, занимљиво је да негде пише да шаљу као поклон да би се избегле дажбине а цене неких телефона су заиста повољне...
Salju oni kao poklon, ali ovi nasi znaju za to pa lupaju poreze i na takve pakete.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Па како могу да ти лупе порез ако они напишу да пакет вреди 90€ и да је поклон?
Pa nisu ni oni mutavi, sta neko ti posalje iphone 6 i kao napise da vredi 50 evra i oni treba da progutaju to ?
Lepo otvore katalog, dodaju PDV, carinu.
Nego hteo sam da pitam i ovo, uzeo bih ove slusalice http://en-de.sennheiser.com/noise-cance ... -precision , 30 evra su na popustu, pa me zanima koliko ib me ovi nasi odrali jos ? Jel bi mi dodali jos PDV i carinu na cenu i ? Ako bi mi poslali kao poklon da li i dalje mogu PDV da dodaju? I posto je cena 30 evra, a koliko ja znam tek preko 50 smeju da dodaju nesto?
Izvinjavam se ako je post malo nepregledan ali shvatate poentu.
Lepo otvore katalog, dodaju PDV, carinu.
Nego hteo sam da pitam i ovo, uzeo bih ove slusalice http://en-de.sennheiser.com/noise-cance ... -precision , 30 evra su na popustu, pa me zanima koliko ib me ovi nasi odrali jos ? Jel bi mi dodali jos PDV i carinu na cenu i ? Ako bi mi poslali kao poklon da li i dalje mogu PDV da dodaju? I posto je cena 30 evra, a koliko ja znam tek preko 50 smeju da dodaju nesto?
Izvinjavam se ako je post malo nepregledan ali shvatate poentu.

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ја сам конкретно гледао ово http://goo.gl/psjPZX, огромна је разлика у цени код нас и на овом сајту. Размишљам се да пробам 

Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Jel je imao neko iskustva sa korisnikom Vladica Milicevic ? Vidim ima 230 pozitivnih, bez negativnih
Kakve veze ima korisnik Vladica Milićević sa on-line prodavnicama mobilnih telefona?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Isto sr*nje samo sto ovi imaju svoje sajtove i registrovanu (da li?) firmu. 

Hmmm, ja bih veliki upitnik stavio tu kod registrovanu. Postavlja se pitanje i kako im se isplati da prodaju po nizoj ceni ako je navodno uvozna cena ista. Ko zna kako nabavljaju telefone. 

Pa recimo idu na manju zaradu , a vecu kolicinu? Pritom tu nema garancije, to sto oni pisu dajem garanciju godinu dana, pisanu itd, ako nisu legalna radnja sa servisom, sumnjam da moze da se ostvari bilo kakva garancija osim ako prodavac nema dobru volju da se cima oko toga sam.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da ju je vec neko pominjao, ali da proverim, jel imao neko iskustva sa Smiljanom sa KP? Ili mozda zna nekoga ko je sa njom saradjivao...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Jan 2015. 03:31
- :: samsung galaxy s2
cao, ja pokusavam da kupim htc one m8 silver ili sony xperia z3. u logic shopu su mi rekli da ne drza htc, a nemaju ni z3. mobilni shop- imaju oba modela, ali su mi rekli preko telefona vecu cenu nego na sajtu, kao to je poslednja promena; a i ne svidja mi se ta fora sto daju 1 godinu garancije a za dve godine treba da doplatim skoro 50 evra (primera radi za laptop koji vredi duplo vise, treba da doplatim 3 hiljade 3 dodatne godine garacije u ovlascenom servisu). neko je spomenuo ivan-ns mobile sa KP: koliko sam video garancija je kod njega u servisu u apatinu, ali je fora na slikama na kutiji pise da je uvoznik Telenor, ne znam koja je tu fora ali ne bih da mi murija zakuca na vrata kad stavim karticu
. tako da pretpostavljam da mi je jedino preostaje telekoplus ili ako neko ima bolju ideju? trenutni telefon samsung galaxy s2 skyrocket mi se brikovao tako da nemam sada nijedan 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Taj Ivan iz Apatina bi trebalo da je proveren prodavac jer ako se ne varam ima preko 1000 pozitivnih ocena, tako da sa te strane nema problema, ne treba uopšte da brineš.
- El Laki
- Prijatelj foruma
O Ivanu nemam dobro misljenje kao coveku, ali su oglasi tacni. Bas sam juce drugu uzeo kod njega S3 neo. Stici ce ti telefon, ispravan, nov (ili polovan ako narucis), nece te prevariti.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Na sta to mislis kada kazes da nemas o njemu dobro misljenje kao coveku?
Note IV N9100 dual
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Pisao je Laki o tome ranije. Ako se ne varam bila je reč o popustu za telefon koji mu je obećao a na kraju obećanje nije ispunio.
Da dodam da i meni nije odgovorio na poruku [emoji12]
- El Laki
- Prijatelj foruma
toda81, da, kao sto Joca rece, obecavao je sto se narodski kaze ävione, kamione" pa se na kraju predomislio, te je sa popusta od 5-10e, dosao do toga da nece ni postarinu da plati. Meni tada kada kesiram 220e, tih 10, manje vise nista ne znaci, ali stvar je principa. Od tada, 3 telefona sam kupovao za sebe, nijedan kod njega.