Od pre dva dana iphone 5 black 16gb sim free. Posle 2.5 godine novi hardver u ruci

. Mislim ip4 i 4s su bili fizcki isti,pa mi je malo cudno sad. Inace telefon je stvarno savrsenstvo,i moze se reci do sada najbolji iphone. Nije revolucija,ali evolucija i to velika itekako. Lagan je neverovatno,ekran je mnogo dobar,malo mi je cudno 4 inca,navikao sam na 3.5 ali bolje je nema sta da se prica,sem sto neke stvari sada su mi lakse sa dve ruke da se rade.
Zamerka na one ivice sto se grebu,e prosto neverovatno,evo od aprila imam 4s sredio sam ga za prodaju sad,gledam nema ni jednu jedinu tackicu na sebi,ja cuvam to,a gledam ovaj ip 5 vec na dva mesta se skinula farba,tj dve tacke ima iako znam,pa sam ga bas pazio,i posto sam odlucio da necu da mu robujem,nek se on guli,ja cu da ga cuvam,pa kad me bude bas iznervirao,prodacu ga i uzecu beli za promenu malo.
Inace cestitam svima,nisam pratio bas ovu temu,a posebno
Miodrage koji je napustio apple i presao na i meni najdrazu nokiu koju sam isto imao u obziru,ali zbog velicine sam odustao,veliki bi mi prelaz bio sa 3.5 na 4.5 koliko je bese 920. Ali definitivno me telefon odusevio i ne kazem da nije u izboru za neki od sledecih.